• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar kötülük var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
durduj yere kimse küfür etmez.Küfür ediyorsa akıl sağlığı yerinde değildir.Bebeğinden ayırıp hapse attırma cümlesi de okudu bu gözler bu çok başka bir kötülük.Herkes rahatsız olduğu şeyi dile getirmekte özgür değil mi?
Akıl sağlığı yerinde değilse bu vesileyle tedavi olur sizlik bir şey yok

durduj yere kimse küfür etmez.Küfür ediyorsa akıl sağlığı yerinde değildir.Bebeğinden ayırıp hapse attırma cümlesi de okudu bu gözler bu çok başka bir kötülük.Herkes rahatsız olduğu şeyi dile getirmekte özgür değil mi?
Evet ben dedim bunu, isledigi suc cezasiz mi kalsin? Bu mudur adalet anlayisiniz

Senin ölmüş anne babana beddua etse o üye sen ne diyecektin amin mi?

Onu diyen benim, tahrik edilmedi, konu sahibini zorbalama dendi. Onun uzerine kufur, hakaret ve beddualar basladi ve sonucta BEN de sikayet edecegim dedim. Hakaret ettigi diger insanlarla birlikte. Siz konuyu anladiginiza emin misiniz?
Anladım okudum.Benim demek istemediğimi kimse anlamıyor ama saldırıyolar.Sizi anladım ben.Size birşey diyemem.

Anladım okudum.Benim demek istemediğimi kimse anlamıyor ama saldırıyolar.Sizi anladım ben.Size birşey diyemem.
Kime diyorsunuz o zaman? Konuyu acma sebebiniz benim, ben dedim seni sikayet edip hapse attiracagim diye. Yani actiginiz konu tamamen benimle ilgili

Evet ben dedim bunu, isledigi suc cezasiz mi kalsin? Bu mudur adalet anlayisiniz
Hayır ama söylenen cümle çok ağır ve korkunç.Ben bir kadın olarak yazılan herşeyden çok rahatsız oldum.Çok üzüldüm.Kadınların her alanda zorbalandığı bir dünyada bunları kadınların birbirine yapması beni üzdü.Belki hassas bir insanım ondan.Kimseyi zan altına sokmak istemiyorum.Sadece rahatsız olduğum şeyleri yazdım.Düzgünce yazanlara teşekkür ederim.

Hayır ama söylenen cümle çok ağır ve korkunç.Ben bir kadın olarak yazılan herşeyden çok rahatsız oldum.Çok üzüldüm.Kadınların her alanda zorbalandığı bir dünyada bunları kadınların birbirine yapması beni üzdü.Belki hassas bir insanım ondan.Kimseyi zan altına sokmak istemiyorum.Sadece rahatsız olduğum şeyleri yazdım.Düzgünce yazanlara teşekkür ederim.
Konu sahibi de oksuz 12 yasinda bir kadindi, ayni empatiyi ona da gosterseniz keske.

Ayrica benim annem de vefat etti, ona kadar kufretti belirtmeme ragmen. Sizin hassasiyet niyeyse tek tarafli calisiyor

Kadınların zorbalanmasina üzülüp kadınlara ayar vermek,zorbalamak,hakaret etmek için konu açmak çok yerinde bı hareket olmuş 🤣

Sıralamayı yanlış hatırlıyorsunuz. İnsanlar fake olduğuna inanmadı diye küfür i, hakaret ve beddua edildi. Sonrasında buna maruz kalan kişiler de hukuki haklarını kullanacaklarını söylediler. Ayrıca durduk yere küfür etmez diye bir şey yok hanımefendi. Küfürü mü savuncaz? İlla ki herkes bilir küfür , hakaret etmeyi de normal iletişim kurabilen insanlar bunu tercih etmez etmemeli.

Akıl sağlığım yerinde değildi bana dokunmayın diyor zaar 🤣 kimse kimseye küfür edemez bunu bir kabullense ...
Yok akıl sağlığın yerinde değilse çoluk çocuğa beddua, ölmüş ana babaya küfür, üyelerin eşlerinin bi taraflarına kadar konuşmak serbest, araştırmanı öneririm 😂

12 yaşında olduğunu iddia eden yetim öksüz kız çocuğuna karşı da hassas mısın bu kadar, konu gerçek de olabilirdi bizler hassas yaklaşmak zorundayız konu bir çocuksa, sıra kendine gelince ne kadar da hassaslaştın öyle, küfür edeni baş tacı mi edelim napalım..

Konuyu okumadım. Ama bu kedi yumağı neden hakaret etmiş onu anlamadım. Herhalde canı sıkıldıkça saydirip sövüyor😅

Kadınların zorbalanmasina üzülüp kadınlara ayar vermek,zorbalamak,hakaret etmek için konu açmak çok yerinde bı hareket olmuş 🤣 bu kötü kalple zor oluyordur yaşamak
Kadınların zorbalanmasina üzülüp kadınlara ayar vermek,zorbalamak,hakaret etmek için konu açmak çok yerinde bı hareket olmuş 🤣
hakaret mi pes?

Yok akıl sağlığın yerinde değilse çoluk çocuğa beddua, ölmüş ana babaya küfür, üyelerin eşlerinin bi taraflarına kadar konuşmak serbest, araştırmanı öneririm 😂
Cezai ehliyetim yok diyor ah ahhh, şu suçluların kuyruklarını kıstırınca deli taklidi yapması beni benden alıyor 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back