• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar kötülük var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beni anladığınız için teşekkür ederim.Ben kimseyi tanımıyorum sadece tahrik edilip sonrada seni şikayet edeceğim tehditlerini hoş bulmuyorum.Bakın yukarda bana bile yapılıyor.Yahu birşeye ses çıkarmak sormak suç mu?
Bunu neden 2006 model üyeliğiniz ile yapmadınız? İkinci üyelik yasak.

O üyenin beddua etmesi normal mi?
İnsanların olmuş annesine babasına beddua edip hakaret etmesine herkes sessiz mi kalsaydı.
Küfür eden,annesi olmayan çocuğun konusunu sabote eden birine iyi yaptın mı deseydik?
Ne malum o üyenin hamile olduğu ????
Yıllardır sitede kavga etmediği insan kalmadı önce onun yazdıklarına tepki gosterseydiniz sonra ona onun kadar ağır konuşan varsa ona tepki gosterseydinizsizin haddiniz değil ayar vermek hadi bye
Hanımefendi kendisi ortalıkta yok.dün aşırı yoğundum.Kendi üyeliğimle ilgili sorun yaşadım.yeni açtım yedek dursun diye.Hamile olmayabilirse o ozaman o çocukta öksüz değil bu bağlamda.Sonuçta annesinin ölüm raporunu görmedik.Tövbe yarabbim.

beni anladığınız için teşekkür ederim.Ben kimseyi tanımıyorum sadece tahrik edilip sonrada seni şikayet edeceğim tehditlerini hoş bulmuyorum.Bakın yukarda bana bile yapılıyor.Yahu birşeye ses çıkarmak sormak suç mu?
Size bir sey yapildigi yok, sizin yumak oldugunuza yemin edebilirim ama ispati site yonetimi yapar

Kendi kendinize yandas toplama cabasi bu, nerde gorsem tanirim

Hanımefendi kendisi ortalıkta yok.dün aşırı yoğundum.Kendi üyeliğimle ilgili sorun yaşadım.yeni açtım yedek dursun diye.Hamile olmayabilirse o ozaman o çocukta öksüz değil bu bağlamda.Sonuçta annesinin ölüm raporunu görmedik.Tövbe yarabbim.
neyim haddim neyim değil sana sormayacağım.Silkelen kendine gel.Hadi bye cicim

Size bir sey yapildigi yok, sizin yumak oldugunuza yemin edebilirim ama ispati site yonetimi yapar

Kendi kendinize yandas toplama cabasi bu, nerde gorsem tanirim
Nerden biliyorsunuz? Siz herşeyi biliyorsunuz bakıyorumda.Yandaşları siz topluyorsunuz ki kendinizden biliyorsunuz.Herşeyi açıkladım inanıp inanmamak size kalmış.Burda herkes saldırıyor saldırmak normal bişey mi? Sağlıklı insan davranışı mı?

O kadar kufredip hakaret etmedeydi gitmezdi tepki alınca kendisi üyelik iptali yaptı ne yapalım yapmazsaydi.
O kız öksüz olmayabilir ama dışarıdan üye olmadan okuyan küçük çocuk çok var birisi verilen tavsiyelerde sebeplenir.
Ama yumagin kufurlerinden kimse çıkarım yapamaz.
Neden illa ölüm raporu isteyelim herkes konu açıyor kimseden belge istemiyoruz.

Nerden biliyorsunuz? Siz herşeyi biliyorsunuz bakıyorumda.Yandaşları siz topluyorsunuz ki kendinizden biliyorsunuz.Herşeyi açıkladım inanıp inanmamak size kalmış.Burda herkes saldırıyor saldırmak normal bişey mi? Sağlıklı insan davranışı mı?
Neyi açıkladınız ?

Bana hakaret ve kufredilince sikayet edecegim demek ne zamandan beri saldirmak? Yasal hakkimi kullaniyorum farkinda misiniz?

Küfür etmek, insanların anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna beddua hakaret etmek normal insan davranışı yani? Hmm ok.

Hanım hanım kendine gel benide çileden çıkartma burda dün de yazdın sesimi çıkartmadım herkes edebiyle dursun edebiyle konuşsun kimse kimseye hakaret küfür edemez burası babalarının çiftliği değil
Tutturmuşsun bi prolar yok şöyle yok böyle insanın canını sıkıpta boş yere laf ebeliği yapma
Hadi hadi işine bak

Bana hakaret ve kufredilince sikayet edecegim demek ne zamandan beri saldirmak? Yasal hakkimi kullaniyorum farkinda misiniz?
size bişi demedim ki? siz misiniz ? tabi ki kullanırsınız ben size ne diyebilirim ki zaten? Ben tahrik edilip üstüne tepki alınca neden savcılığa vercem diye şikayet ediliyor bilerek yapılıyor diye yazdım.Sizi kastetmedim.

Hanım hanım kendine gel benide çileden çıkartma burda dün de yazdın sesimi çıkartmadım herkes edebiyle dursun edebiyle konuşsun kimse kimseye hakaret küfür edemez burası babalarının çiftliği değil
Tutturmuşsun bi prolar yok şöyle yok böyle insanın canını sıkıpta boş yere laf ebeliği yapma
Hadi hadi işine bak
Hanım hanım diye başlayınca, ardından bunlar benim yavrularım gelecek sandım ajsjsjsjjdj

Bi de insanlar burda belge mi göstermek zorunda? Özel bilgilerinin olduğu belgeyi sırf burda birkaç gereksiz ona inansın diye neden atsın? İnanmayan ilgilenmez konuyla, kızcaz kimseye kötü laf etmemiş bişey yapmamış.

size bişi demedim ki? siz misiniz ? tabi ki kullanırsınız ben size ne diyebilirim ki zaten? Ben tahrik edilip üstüne tepki alınca neden savcılığa vercem diye şikayet ediliyor bilerek yapılıyor diye yazdım.Sizi kastetmedim.
Onu diyen benim, tahrik edilmedi, konu sahibini zorbalama dendi. Onun uzerine kufur, hakaret ve beddualar basladi ve sonucta BEN de sikayet edecegim dedim. Hakaret ettigi diger insanlarla birlikte. Siz konuyu anladiginiza emin misiniz?

Küfür etmek, insanların anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna beddua hakaret etmek normal insan davranışı yani? Hmm ok.
durduj yere kimse küfür etmez.Küfür ediyorsa akıl sağlığı yerinde değildir.Bebeğinden ayırıp hapse attırma cümlesi de okudu bu gözler bu çok başka bir kötülük.Herkes rahatsız olduğu şeyi dile getirmekte özgür değil mi?

Seni kimse tahrik etmedi ki, insanlar sana fakese yazma dedi sinire kestin, biz napak😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back