• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları ne kadar ders çalışıyorsunuz ??

o da okula göre değişiyo heralde yha bi matematik bölmü var bi de ana sınıfı öğretmenliği fark var yani bu arada herkes düzenli çalışma yapın falan dio ama ben bi türlü düzenli çalışamıyorum nasıl olcak bu işler

hiç belli olmuyor ki ama önemli olan ne kadar çok çalıştığın değil ne kadar verimli çalıştığın ben tıp isiyorum bu yüzden günlük 6-8 saat çalışmam gerekiyo mesela, istediğin bölüme göre birazda...

Canım benim oğlumda Anadolu lisesinde 10. sınıfta fen bölümünde. Ve benim zorlamamla çalışıyor:))Okuldan geldikten, biraz dinlendikten sonra ilk önce ogün yapılan ders tekrarı inan bunu yaparsan başarılı olursun.Oğlumada bunu bir türlü anlatamıyorum.Zorla yaptırtmaya çalışıyorum.Ergenlik denen olayda sizleri etkiliyor ama bizim zamanımızda öle ergen mergen bilmezdik annemden bir terlik ergen susardı:) Önemli olan ilk önce ders tekrarı daha sonrada test çözümü.Sınav zamanıda programlı bir çalışma başarıya ulaştırır diye düşünüyorum.Ama ben bunu oğluma her seferinde anlatmama rağmen kendi bildiğini okuyor:)Başarılı mutlu iyi yıllar canım.
ayy abLA yaa süPérsın ann"mden bır terLık ErqeN susardııı :D sımdı o kalmadı ablacım yaa ben hıcc tekrar yapmam :( bu yuzdende zayıf notlarım varr ama napım kurtaramıyorum calısmama ragmen olmuyoo :(

ben lise 2 deyken başımda kavak yelleri esiyordu kaydirigubbakcemile3 derslerine şimdiden dört kolla sarılmışsın çok takdir ettim a.s. kendini fazla sıkmadan çalış ve evet önemli olan saatlerce çalışmak değil anlaman

fen lisesindeyim, son sınıfa geçtim. dershane hocamız bize bu yaz için bir ders çalışma programı verdi. Programda, sıkı durun, günde tam 12 saat 15 dakika ders çalışma var :) henüz başlamadım ama bu yazı robot gibi geçireceğiz herhalde :D

Back