Lise Yorum ve Soruları ne kadar ders çalışıyorsunuz ??

srvtmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
88
0
86
31
İzmir
bn lise 2 ye gidiyorum. günde ne kadar ders çalışmam gerekli bilmiorum ama 1, 2 saat kadar çalışıyorum ..sizce azmı uygunmu siz ne kadar çalışıyorsunuz ..program yapıp onu uygularmsnz bn yapamıorm ...dersleri çok taktım kafaya bunaldım ama mecbruum ..yardım edin ltfn örnek gnde kaç saat çalşmamm yetrli olrfisfisfis

Canım benim oğlumda Anadolu lisesinde 10. sınıfta fen bölümünde. Ve benim zorlamamla çalışıyor:))Okuldan geldikten, biraz dinlendikten sonra ilk önce ogün yapılan ders tekrarı inan bunu yaparsan başarılı olursun.Oğlumada bunu bir türlü anlatamıyorum.Zorla yaptırtmaya çalışıyorum.Ergenlik denen olayda sizleri etkiliyor ama bizim zamanımızda öle ergen mergen bilmezdik annemden bir terlik ergen susardı:) Önemli olan ilk önce ders tekrarı daha sonrada test çözümü.Sınav zamanıda programlı bir çalışma başarıya ulaştırır diye düşünüyorum.Ama ben bunu oğluma her seferinde anlatmama rağmen kendi bildiğini okuyor:)Başarılı mutlu iyi yıllar canım.

cnm konu tekrarı gercekten cok cok önemli.ve programlı calışırsan cok verimli olur.ayrıca sözel dersleri ard arda yada sayısalları ard arda calışma.günde 3 saat cok iyi bence...

ea daki arkadaşlarım çok rahatlar bence, sayısaldaki kadar çok çalışmıyorlar.. bizim okulda ea yok ama anadolu liselerinde olanlardan biliyorum. ben lise 3 üm, yazılılı olunca 3-4 saat uyuduğum günleri bilirim ama diğer günler bu kadar değil

bence 1-2 saat çok az. ben üni.ye hazrlanırken bi progrm hazrlatmış hocama hergün onu uyguluodum we 5-6 saat ders çalışıodm en az koyduğum soru sayısını bitirene kdr bırakmıodum bşta zorlanıo insan ama düzenli hale sokunca artk zewkli bile olmaya bşlamıştı.sayısal bölümdydim.bi günde boş gün wardı hiç ders çalışmıodm o gün =)

ben düz lise sosyal bilimler öğrencisiydim
sanat tarihi,islam tarihi,edebiyat tarihi vs...
anlıyacağınız tarih dolu bir bölüm okudum
bikaç gün öncesinden özet çıkarırdım sınava yakın
çalışırdım 80 100 alırdım notlarım iyiydi
sonra üniversiteyi kazandım
derslerim üniversitede sayısal ve ekonomi ağırlıklıydı
10 gün boyunca her gün sınava giriyorduk
yurtta ettüt odasında 255 kodlu demirbaş oluyordum
Allahım o ders çalıştığım o günleri düşünmek dahi istemiyorum :bbo:

andlu lisesi 3. sınıftym sayısal.. geçen sene çok zorlanmıştm ya ne iğrenç bi yıldı 10. sınıf ea ve say içinde çok zor bi yıl bu yıl çok rahatım.. aman iyi çalış

lise 2 tm içn cidden zor cnku össdeki temel konular agrlıklı olrak lise2 matematgnden ve geosundan cıkıo

Bende anadolu lisesınde 10.sınıf sayısal ögrencıısyım ama bn hiççalışmıyorum anca sınavdan sınava tm olsam onu dahi yapmam gıbıme gelıyo ama tabı bnm yaptgım yanış fakat bnm içimden hiçders çalışmak gelmıyo sen demişsin mesela gunde 1-2sat calışıyorum dıe bnce bu yetrde artar bile.....banada biri yardım etse ders çalışmayı nasıl sevebılırm

Bnde Lise 2 öqrencisiyim
İlk okuldan gelince yarım saat oqün işlediklerimizi tekrar ediorum
sonra ödev varsa ödevlerimi yapıorum zaman kalırsa test çözüorum
ama yazılı haftası ise yarım saat tekrardan snra hemen yazılı için çalışma kağıtları hazırlıorm ve başarılı oluorum snde dene :)

Valla benden söylemesi 10.sınıf konularını çok iyi hazmedin. Çünkü gerçekten matematik neredeyse 10.sınıf temeline bakıyor sonraları. Eğer 10.sınıfı iyi oturtmazsanız Öss'de zorlanırsınız benden söylemesi...

yhaa been tarih en 03 almştm biliomsnz ve tarihi hiç anlamıorm hiçbişe aklımda kalmıoo naapabilrm bi fikri olan varmı acaba?????

gözünüz korkmasın ama olurda üniveresiteyi kazanırsanız
final,vize,bütünleme,yaz okulu tezler,sunumlar vs...
kafanızı kaşıyacak günleri bulamayacaksınız
şuan lisede en kebab günleriniz
öss hazırlandığınızın bin katı çalışma performansını
üniversitede göstereceksiniz
gösteremezsiniz dönem uzatır en sonunda atılırsınız...
çalışmadan lise biter ama üniversite asla...
anadolu lisesi bitirdim ben ingilizceden neden 10 aldım
matematikten niye 05 aldım
diyenleride çok gördük.:roflol:

Canım ebnde Ea öğrencisiyim Ders çok çalışmayı sevmiyorum ama nasıl çalışıyorum..

İlk önce kendimi programla şartlandırmadım ..Çünkü insan program yaptığında sadık kalmıo..

Benim çalışmam şöyle okuldan eve geliyorum bayağı dinleniyorum..

Sonra eski konulara bakıyorum sonra o gün yazılı sınav mı var hemen özet kağıtları çıkarır yaza yaza çöze çöze çalışırım çoka başarlı olurum

kesinlikle katılıorm..kşke lisede olsaydım yada keşke yeniden öss ye hazırlanıo olsaydım ne kdr kolaymış meğer dediim günler çoktur yani.....üni.ye girince rahatız dioduk bide ama nerdeeee

hangi bölüm cnm

uff ewt yha bnm bi arkim ünw. okuo o da aynen böle dio öss ye böle clıssaydm brinci olrdum dio :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…