canım sevince insan sevdiği için herşeyi yapar.bu eminimki herkes için öyledir.önemli olan ölçüyü kaçırmamaktır.nasılmı?
mesala kız genç çocuğa aşık olmuştur;
kıskançlıkla sevgiyi boğar.
tatlı dediği fakat gerçekten yalan olan yalanlarla güveni sarsar.
aşırı sahiplenip kendini unutur ve genç onu bıraktığı zaman ben nerde yalnış yaptım der ve genç kız harap olur.hakimiyet kurmak ister.erkekler buna hiç gelmez.vs.bu gibi şeyler örnekler çoğaltılabilir.böyle şeyleri sevdiğim için herşeyi yaptım bilincinde sayan kadınlarda hüsrana mahkum olurlar.sevdiğim benimdir.hergün evden çıktığında dönüp eve geliyorsa benimdir.gelmiyorsa zaten hiç benim olmamıştır.uzatmam.ama bana mahkum olsun diyede hem kendimi unutamam hemde böyle saçmalıklarla ilişkimi çıkmaza sürüklüyemem.
senağlama çok sevdim bende aşığım hala ama şimdi o başkasının :çok üzgünüm: askere gitti bekledim sırf onu arayabilmek için ev telefonumuzun faturasını yatırabilmek için işa başladım izne geldiğinde gece saat 1 de ailemden habersiz dışarı çıktım ama yinede olmadı ona hoşçakal demek kaldı bana :a015:
senağlama çok sevdim bende aşığım hala ama şimdi o başkasının :çok üzgünüm: askere gitti bekledim sırf onu arayabilmek için ev telefonumuzun faturasını yatırabilmek için işa başladım izne geldiğinde gece saat 1 de ailemden habersiz dışarı çıktım ama yinede olmadı ona hoşçakal demek kaldı bana :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?