Ne istediğini anlamıyorum

yasemingiller

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
240
511
36
Merhaba kızlar,
forumu ara ara takip ederim ama üye olup soru sormak hiç aklıma gelmemişti nasip bugüneymiş. Ben 3 ay önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Bikaç buluşmadan sonra birbirimizden çok hoşlandık ve acele etmeden birbirimizi tanımaya karar verdik. Hem samimi hem seviyeli bi ilişkimiz var. Birlikte bi gelecek kurma niyetindeyiz ama tabiki ilişki çok yeni olduğundan plan yapmıyoruz. İkimizde çalışan ve 30 lu yaşların üstündeyiz.
Buraya kadar herşey güzel.
En son bundan 3-4 hafta öncesinde buluşma ayarladık ama son anda onun bi sıkıntısı çıktığı için iptal etmek zorunda kaldık. Çok yoğun çalıştığı için ondan başka bi teklif gelmedi, bende açıkcası bu korona davası yüzünden buluşma teklif etmedim. O günden beridir de, çok mesafeli, çok sinirli, herşeyi yanlış anlayan biri oldu çıktı. Bende sıkboğaz etmek istemesem de, arada sitem ediyordum, çünkü en son iptal edilen buluşma günü bi tartışma yaşadık ama sonrasında ben geri adım attım, genelde orta yolu bulma taraftarı bi insan olduğumdan ve haklı olsam da yanlış çıkış yaptığımdan dolayı özür diledim. Ondan sonraki günlerde konuşmadık, bende yoğun olduğundan sıkboğaz etmedim, çünkü son yazdığım bütün güzel mesajları hep yanlış tarafa çekti. Ben 3-4 gün yazmamaya başladım, kafasını toparlasın diye, bu kez bana sitem etti, ben senin için bu kadarmıyım, bide bana diyorsun kendin hiç aramıyorsun diye. Ki önceki arama ve mesajlarıma dönmeyen kendisi ve tabiki bunu ona hatırlattım, sonra aradı herzamanki gibi güzelce konuşup kapattık.
Ben tabi neden günlerdir böylesin vs diye hiç sormadım, konuştuk ve ben olanları unuttum. Ertesi gün nasılsınız beyefendi dediğim icin tersledi, beni yazdığıma pişman etti. Sanırım ona sitem ettiğimi düşündü, ben açıklama yaptım ama mesajlarıma cevap dahi vermedi, en son yarın görüşelim şuan çok gerginim, seni kırmak istemiyorum yazmış. Benimle ilgisi varmı diye sordum hayır tabiki dedi. Neyse ben yine dayanamadım ve 2-3 gün bekleyip, günlerdir bu davranışlarını anlayamadığımı, sıkıntısı varsa söylemesini, desteğe ihtiyacı varsa çekinmemesini söyledim, sadece bekle yazmış. Böyle bilmece gibi konuşmalara gerçekten çok sinir olurum ve birgün sonra eğer görüşmek istemiyorsa bunu söylemesinin yeterli olduğunu yazdım. Kısa kesmeye çalışıyorum ama mesajlarım gerçekten hep olumlu mesajlardı ve yerimde kim olsa öyle anlardı bu davranışları. İstemese bile onun kötü biri olmadığını, sadece ayrılmaksa niyeti bunu güzelce yapabileceğimizi falan yazdım. Yazık olmuş yanlış anlamışsın beni yazmış, haklı olabilirsin, yanlış anladıysam kusura bakma yazdım ve ondan sonraki yazdığım mesajlara da cevap vermedi. Bi ara sonra yazacağım çok yoğunum yazdı sadece ama sonra bidaha cevap vermedi. Ortak arkadaşlarımda benden habersiz gidip onunla konuşmuş, eğer niyeti görüşmemekse bana böyle davranmasının yanlış olduğunu söylemişler, oda ne ayrılmak istemesi diye karşı çıkıp, işyerinde yaşadığı maddi manevi sıkıntılar ve ailevi bazı sıkıntıları olduğunu, olayın benimle hiçbir alakası olmadığını, kafasını toparlaması gerektiğini falan söylemiş. Ama hala kaç gün olmasına rağmen sen beni yanlış anladın, sıkıntılarımı çözer çözmez sana döneceğim minvalinde bi mesaj bile yazmadı. Koskoca insanlarız, iletişim olmadan kimse kimsenin ne yaşadığını ne düşündüğünü bilemez. Ben genelde haklı taraf olsam da, zamansız ve yersiz çıkışlar yapabiliyorum ama karşındakini ne kırarım ne de sıkarım. Sürekli ilgi bekleyen, o erkek o yapacak diyen, cevap alamayınca sıkboğaz edip sinirlenen ve sinir eden biri değilim. Her türlü alternatifi sunmama rağmen, bi mesaj yazması bu kadar zormu gerçekten? Üstelik ben 2 saat mesajlaşmaktansa, 2 dk konuşmayı yeğlerim, ses kaydı bile atsa olur 5 saniye sürmez heralde bunu söylemek! Ölüm kalım olur ailesinden, o zaman anlarım ama onun dışında ne gibi bi sıkıntı bana iki kelimelik bir mesajı çok görüyor onu anlamıyorum. Ne istiyor, benden bi adımmı bekliyor (ki gerçekten yeteri kadar attığımı düşünüyorum). Sonuçta o bensiz ben onsuz yapamayız diye bişey yok ama bi tartışma vb olmadan olayın bu noktaya gelmesine üzülmedim desem yalan olur, üstelik çok iyi anlaşırken. Ben yazmıyorum ona tabiki, numaramı falan da silmemiş ama ben sanırım onunkini silmeliyim artık, siz ne dersiniz?

Tekrar yazsam mi asamasindan numarasini silsem mi asamasina geçmissiniz bi anda

Hayir bi cevap yazmasi zor değil. Arkadaslarinizla konusabiliyorsa sizle de konuşabilir. Iki kişi iliskide konuşma- iletisim kismini halledemiyorsa yavas yavas sona geliniyor demektir

Bence siz artik yazmayin. Onun durumu farkedip toparlamasi lazim. Cabalamiyorsa siz neden tek basiniza iliski yurutmeye calisacaksiniz ki?

işyerinde yaşadığı maddi manevi sıkıntılar ve ailevi bazı sıkıntıları olduğunu, olayın benimle hiçbir alakası olmadığını, kafasını toparlaması gerektiğini falan söylemiş.
:ukala::ukala:
Bahaneye bak hele
Maddi manevi ailesel sıkıntısı gerçekten olan insan üstü kapalı söyler anlayış gösterirsin
Ama bunu böyl söylemeyip böyle bla bla yapanın elinde çeşit vardır kaçak dövüşüyor karar verince gelir zaten
O şutlamadan sen şutla

Aynen öyle, kaç yaşına gelmiş adam ne istiyorsa söylemeli bence, normalde çekingen biri de değil ama anlamıyorum
Sizin de ergence tavırlarınız var kusura bakmayın. +30 yaşında bir kadın neden haklı olduğu halde özür diler?? Neden yazmadı, aramadı diye dert edinir?? Bye Bye diyin. Hayat kısa.

Tekrar yazsam mi asamasindan numarasini silsem mi asamasina geçmissiniz bi anda

Hayir bi cevap yazmasi zor değil. Arkadaslarinizla konusabiliyorsa sizle de konuşabilir. Iki kişi iliskide konuşma- iletisim kismini halledemiyorsa yavas yavas sona geliniyor demektir

Bence siz artik yazmayin. Onun durumu farkedip toparlamasi lazim. Cabalamiyorsa siz neden tek basiniza iliski yurutmeye calisacaksiniz ki?
Zaten artık yazmam bu saatten sonra. Hayatımda en sevmediğim şey iletişimsizlik ki ben bunu tanıştığım gün söylerim. Birgün benden soğusan bile bunu yüzüme söyle, mesajla söyle ama söyle isterim demiştim

:ukala::ukala:
Bahaneye bak hele
Maddi manevi ailesel sıkıntısı gerçekten olan insan üstü kapalı söyler anlayış gösterirsin
Ama bunu böyl söylemeyip böyle bla bla yapanın elinde çeşit vardır kaçak dövüşüyor karar verince gelir zaten
O şutlamadan sen şutla
Şuan şutlamak için yazsam bile cevap vermeyecek ve ben buna daha çok sinir olacağım ama bende onu bekledim, ya dönemiyorum sana kusura bakma demek zor değil

Düşündüğünüzü sandığınız gibi sıkboğaz etmeyen, iyi konuşan biri değilsiniz. Nasılsınız beyfendi diyip adam alınınca şaşırıyorsunuz. Adam bekle diyor, üstüne gidiyorsunuz.
Adam haklı diyemem ama ortada çok zorlama bir ilişki var
Bekle demesi bu konuşmadan sonra oldu. Diyorum ya elbette hatalarım var benimde farkında olduğum veya olmadığım. Bekle dediğinde benim onun sorunları olduğu konusunda en ufak bi bilgim yoktu, dolayısıyla neyi beklemem gerekiyordu ki

Bekle demesi bu konuşmadan sonra oldu. Diyorum ya elbette hatalarım var benimde farkında olduğum veya olmadığım. Bekle dediğinde benim onun sorunları olduğu konusunda en ufak bi bilgim yoktu, dolayısıyla neyi beklemem gerekiyordu ki
Başta açıklamak isteseydi açıklardı. Böyle üsteledikten sonra bahane bulmuş gibi. İlişkiniz birbirinizle bunları yaşamak için çok erken. İnsan daha aptal aşık modunda olur bu zamanlar. Böyle her laftan nem kapan kişiler değil

En sevmediğim tip, hem buluttan nem kapan, hem de yağ gibi hep üste çıkan.

Bu kadar kısa sürede böyle sık tartışır olmanız da tuhaf ve hep idare eden sizsiniz. Değiyor mu?
Aslında hiç öyle tartışmamız olmadı, sadece o iptal eden buluşmada yaşadık kısa bi tartışma, ben yine manevra yaptım, kafasını toplasın diye bi süre yalnız bıraktım ama her dediğime alınan biri oldu çıktı. Sonra ben yazmayınca kendi şikayet etti, bana beni bi süre rahat bırak demesine rağmen

İşte zaten ordan cevap vermemeye başladı. Ben neyi bekleyeceğim pardon yazdıktan sonra önce sinirlendi, sonra mesajlarımı okumadı, okuduklarına döneceğim yazıp bidaha dönmedi de, yazmadı da
Kusura bakmayın ama bu adamın görüştüğü ciddi yada değil birileri var. Ayrıca size ilgi göstermesi gerekirken göstermiyosa başkasına gösteriyordu. Burda kaç defa dedim başkası vardır dikkat et diye. Sonra aldatıldım diye konu açıyorlar. Bu adam saçma garip dengesiz biri. Size gelince sinir bozucu davranıp, ilgi bekleyip, bekleten o. Ama suçlu sizsiniz. Mantıklı mı?

Başta açıklamak isteseydi açıklardı. Böyle üsteledikten sonra bahane bulmuş gibi. İlişkiniz birbirinizle bunları yaşamak için çok erken. İnsan daha aptal aşık modunda olur bu zamanlar. Böyle her laftan nem kapan kişiler değil
Çok haklısınız, aptal aşık olmasakta en azından birbirimizi daha iyi idare edebilecek durumda olmalıydık şu sıra. Ben sabırsız bi insanım aslında ama bana benim sorunlarım var sabret demesi yeterliyken böyle kaçar gibi davranması şaşırttı. Çekingen biri de değil

X