Ne ısırıyor anlamıyorum :(

Burda gördüm yakarca gibi küçük sinekler normalde beni bu kadar ısırmazlardı ama bezdirdiler bi de internette kıyafetlerin bile içinden girdiği yazıyo umarım kışın gelmesiyle giderler

Basıt bı sprey sınek ılacı sıksan hemencık kaybolurlar tabı eger yakarcaysa

keşke okumasaydım huylandım ne olduğu hakkında fikrim yok geçmiş olsun

bence de yakarca olabilir çok pis ısırır, cibinlik falan taktır, oadayı bi güzel ilaçlattır, pencerelerede sineklik taktır, gerçi kış geliyo da olsun, kışın olmaz muhtemelen

Piredir o zaman. Göbek ve kasık kısımlarına kadar girip tahtakurusu çıkamaz. Zaten tahtakurusu çok olmalı ki o sayıda ısırık oluşsun. O miktarda bir haşere de illaki ya ölür, ya çıkamaz falan. Görürsün yani. Ama pire öyle değil. Pireler zıplayıp hemen kaçar. Çorap içinden dahi sürüne sürüne hareket eder. Yani giysilerden çok çok etkilenmez. Yapıları sert olduğu için öteye beriye hareket ettiğinde ölmezler, senle hareket eder gezer. Ben teşhisi koydum. Pirelenmişsin. İlaç al, mevcut odayı tamamen dezenfekte et. Hatta eczaneden ilaç al sık odaya. Olmadı evi ilaçlat. Çok geçmiş olsun cnm.

öncelıkle detanı koşelere açık yerelere sık oraya 8-10 saat gırme sonra gır havalnadır ... aktarda sor at kestanesı dıe sana gosterır bıldığın kestanenın yaban ve yenmeyen hali onu elbıselerının arasına dolablara koşelere koy...

çok tatlısın ondan isiriyo geçmiş olsun:)
tahtakurusu allah korusun odayı ilaçlayin derim.

Kesin pire bence hic bi kanatli oyle pijamanin icine kadar girmez. Beyaz çarşaf ser üstüne çırılçıplak otur. Gelirler ziplamazken gorebiliosun bi tek cok yuksege ziplio cunku çörekotu gibi bisey orta yerine tırnağını bastir çıt çıt kirman ya da kumanda gibi sert biseyle ezmen lazim. Her ne ise havalar soguyo yakında ölür zaten dert etme.

Örümcek olabilir mi ? Aynı dertten muzdaribim. 3 yerimde ısırik sonrası şişti ve kaşıntı vardı . Sonra olmadı. Ben örümcek diye düşündüm. Pire ya da başka bişey olsa kızımı da isitir. Benle uyuyor cunku

Kan grubu O olunca dahami fazla isirirlar?
Beni sivri sinek cok cok fazla isirir.
Ayni odada Kardesimi atlar beni bulur isirir. Ondanmiki? Ama onunkiside ayni kan grubu?

Bilimsel araştırmaya göre 0 grubunu sinekler iki kat fazla ısırıyorlarmış. Benim 0 rh +. Gerçekten de beni yer bitirirler diğer ev halkına birşey olmuyor Bilemedim ki ben de, sinek kısmının damak zevki değişiyor herhalde :=)

Smdi arastirdim. Sahidende 0 lara daha fazla gelirmis. Demekki kardesimdende daha tatli olunca, hedef oluyorum. Lanet olsun biktim su tatliliktan

Pire ise herseyi cirp, sonra evi temizle sik sik carsaflari bi arada yorganina ilac sik, yika gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…