Arkadaslar yazacagim konuda fikrinize ihtiyacim var bir hafta oldu bosanali suan ablamda kaliyorum ama onuda rahatsiz etmek bilhassa bana bakma zorunlulugunu yasatmak istemiyorum suan icin bir isim yok birikmis bir paramda yok evimide biraktigim icin esyamda ama yeni bir eve gecmek kendi duzenimi kurmak istiyorum bu sure icinde ne is yapsam yada maddi anlamda yuksek kazanc olmasada manevi acidan beni mutlu edecek kafami dagitabilecegim nasil bir ise yonelebilirm bi konuda beni aydinlatirsaniz memnun olurum. Bu arada 33 yasindayim daha once cok fazla is deneyimim olmadi lise mezunuyum.
Şimdilik bir magaza olabilir en azından bir süreliğine tabi nasıl bi iş yapabilirsiniz hangisi size göre bilemediğim için bişey diyemiyorum aklıma ilk gelen magaza market gibi yerler oldu
Ofis elemanı olabilirsiniz. Telefonlara bakmak, randevuları düzenlemek, ofisin tozunu almak gibi çok zor olmayan işler yaparsın ve çok yorucu da olmaz başlangıç için
Gocunmam derseniz evlere temizliğe gidin. Hic bos degiller valla. Onlardaki hava proflarda yok. 4-5 tanidik temizlikçi kadin numarasi var. Sirayla ariyorum,randevuyla geliyolar hangisini arasam 1 haftadan önce bos günleri yok. Gecen hafta ani misafir cikti, hic birine ulasamadim. Yalvar yakar oldum yaa. İs başa düştü kimseyi bulamayınca.
İş bulmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Tabi biraz da sizin çalışmayı kabul ettiğiniz iş profillerine göre değişir. Tavsiyem bu gece tüm iş bulma sitelerini gözden geçirin sevdiğiniz pozisyonlara başvurun, yarın sabah ilk iş işkura gidin kayıt olun, bir cv hazırlayıp vesikalık fotoğrafınızla mağazalara ofislere iş ilanı olan yerlere verin. Yakın arkadaş akraba dostunuza ben iş arıyorum deyin belki birinin bir tanıdığı vardır tüm bunları yaptıktan sonra bekleyin elbet biri döner
Mağazalara bak tezgahtar olarak
Ya da telefonda müşteri temsilciliği için bak diksiyon düzgünse bir de nerede yaşıyorsunuz büyük ildeyse daha kolay olur ama küçük yerlerde daha çok mağaza vs gibi yerlere bak.
İş arama sitelerine cv gönder (önce bir cv hazırla)
Elin yatkınsa el işi yap