Çocuk Hastalıkları Ne İllet Birşeymişsin Sen Aft

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

leo7

yağmur'un annesi
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
1.614
2
selam hanımlar..
2 yaşındaki kızımın ağzında aft oluştu.çok acıyor diyor,yemek yemiyor,su içerken bile çok zorlanıyor.aynı durumu yaşayan annelerden yorum bekliyorum

Son düzenleme:
selam hanımlar..
2 yaşındaki kızımın ağzında aft oluştu.çok acıyor diyor,yemek yemiyor,su içerken bile çok zorlanıyor.aynı durumu yaşayan annelerden yorum bekliyorum

cnm bndede vardıı 2 gün önce dut reçeli ii geliyor bi dene istersenn...bebeğimdede pamukçuk olmuştu ona da ii gelmişti dut reçeliii :82:

selam hanımlar..

benim kızım 11 aylıkken dilinin altında çıkmıştı.stomatovis diye bi ilaç var, o iyi geliyor, kullanabilirsiniz

Çok geçmiş olsun ne illet birşey oldugunu çok iyi biliyorum. Geçen hafta 21 aylık kızım ateşlendi doktor bogazında aft çıktıgını söyledi. Bir kaçgün sonra dişetleri, dili, damagı agzının içi yara doldu stomatit olmuş yavrum aynı zamanda. Tedaviye hemen başladık ancak ateşten 1 hafta kurtulamadık. Maalesef ilaç ismi veremem çünkü yurtdışında yaşıyoruz. Tuzlu ,ekşi, baharatlı gibi yakıcı yiyecekler vermememizi tavsiye etti doktor.

bende yasadim gecen hafta 3 yasinda kizim kiz bise yiyemiyodu aliyodu konusamiyodu bize baktirmiyodu doktora goturduk doktor zorla acti bakti canim bitanem nasil dayandi butun yara olmustu 4 gun cekti doktorumuz sadece bir krem verdi bisey yapamayiz dedi zaten bizim doktor hep bise yapamaz her zaman tek soledi bisey var viel trinken bol su ic simdi duzeldi sukur kiyamam ben onlara

kara dutun iyi geldiği söyleniyor,bir de kayınvalidem ben karbonat sürerdim diyor.geçmiş olsun...

mikostatin doktoruna bu ilacı yazdır iki günde etkisini gösteriyo

bu hafta bende yaşadım aynı sorunu saolsun ikidir gittiğim doktor yanlış teşhis koyuyor ama hakkımı arayıp ne gerekiyorsa yapacağım.. Çocuğu numune hastanesinin aciline götürdüm ateşi çok çıkınca doktor kulağına ağzına baktı her zaman olduğu gibi antibiyotiği dayadı boğaz kulak enfeksiyonu olmuş dedi zavallı yavrumun ne kadar acı çektiğini nerden bileyim çabuk geçsin boğaz enfeksiyonu diye limonlu çaylar çorbalar yedirmeye çalıştım zorla canım benim yaa hiç bir şey ağzına sürmeyip sürekli ağlayınca durumda bir tuaflık var diye aldım özel hastaneye götürdüm çocuğu doktor ağzına o ışığı bir tuttu inanamadım ya nasıl dayanmış zavallı çocuğum ağzının içi olduğu gibi aft dolu çok üzüldüm doktor stomatovis, kenakort ve b vitamini şurup verdi birde ağrı kesici ver dedi antibiyottiği boşa kullanma bir faydası olmaz dedi o an deli oldum.. çocuk oyuncağımı bu ya çocuğuma boşa antibiyotik kullandım ama hakkımı arayacağım ne gerekiyorsa yapacağım.. Çok şükür çocuğum ertesi gün yemek yemeye başladı cuma günü doktora götürdüm iki gündür bişeyi yok çok şükür hayırlı ramazanlar..

karadut iyi geliyor arkadaşlar yıllardır çekerim bu illeti tek çaresi karadut

şu an 20 aylık kızımda var konusamıyor bile bırakın yemek yemeyi..
doktor 3 tane ilaç verdi 4 gün sürüyormus zaten..kaldı 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…