• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne hediye alsam

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
merhaba hanımlar:)
Benim problemim hediye bulamama nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ve bana neredeyse her ay hediye alıp yollar hediye alamasa bile çiçek yollar ve bugüne kadar ben ona hiç öyle jestler yapmadım çevremdekiler bardağa resminizi bastır puzzle yaptır vs diye fikirler veriyor ama bana çok çocukça geliyor sanki o tarz şeyler lise zamanında kalmış gibi hissediyorum bir erkeğede hediye almak zor gelmiştir bana bu konuda fikir verirmisiniz siz ne hediyeler alırsınız yada erkekler hangi hediyelerden hoşlanır bana verilen fikirlerden su an en yakın yastık geldi ikimizin resmini bastırıp güzelde bir not yazıp yollamak ama Bilemiyorum farklı fikirlerde olsa fena olmaz
Şimdiden hepinize teşekkürler

merhaba hanımlar:)
Benim problemim hediye bulamama nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ve bana neredeyse her ay hediye alıp yollar hediye alamasa bile çiçek yollar ve bugüne kadar ben ona hiç öyle jestler yapmadım çevremdekiler bardağa resminizi bastır puzzle yaptır vs diye fikirler veriyor ama bana çok çocukça geliyor sanki o tarz şeyler lise zamanında kalmış gibi hissediyorum bir erkeğede hediye almak zor gelmiştir bana bu konuda fikir verirmisiniz siz ne hediyeler alırsınız yada erkekler hangi hediyelerden hoşlanır bana verilen fikirlerden su an en yakın yastık geldi ikimizin resmini bastırıp güzelde bir not yazıp yollamak ama Bilemiyorum farklı fikirlerde olsa fena olmaz
Şimdiden hepinize teşekkürler

Ben çok hediye alırım almayı da severim. Genelde onun sevdiği şeylerden alıyorum ben. Mesela çapayı çok sever. Üstüne çapa baskılı cüzdan almıştım. Çok da beğenmişti. Bu tarz beğendiği şeylerden alabilirsiniz.

Ben bir de kutu yapmıştım. İçine yine onun tarzına göre bardak, çalışıyorsa masasına koymak için küçük küçük biblolar, maketler, fotoğraflarımız, yazılar.

Aldığınız hediyenin yanına defter yapıp verebilirsiniz. Mesela ilk gittiğiniz sinemanın biletini koyup altına ordan çekindiğiniz fotoğrafı koyup bir kaç yazı yazıp sayfaları bu şekilde kaplayabilirsiniz.

Ama tabi bunun yanında klasik parfüm, saat tarzı hediyeler de alternatif olabilir.

ben de sevmiyorum öyle resimli kupa falan benlik değil. Ben erkeklere çok romantik hediye de bakamıyorum. Daha çok işine yarayacak şeyler almaya çalışıyorum. oğlak burcuyum nihayetinde, mantığımı seveyim :KK59:
mesela bardak termos almıştım, kaliteli bişeydi. Çünkü sürekli kullanıyordu, ben iyisini alayım ömürlük olsun dedim. Elinden düşürmüyor şimdilerde. Yani hediye, kişinin ilgi alanına göre seçilmeli. hediyeyi açtığında "seni tanıyorum" mesajı almalı. Ama bu doğumgünü hediyesiydi tabi.

Sevgili kitabı diye bir şey var. Çok güzel bir hediye bence. Kendiniz kitap hazırlıyorsunuz
Puzzle, fotolu kupa falan ergence geliyor bana kimse kusura bakmasın
Ayrıca tıraş makinesi falan da olabilir kullanıyorsa.

Cidden erkeklere hediye almak zor. Ben bir sene kutu hazırlamıştım içinde fotoğraflarımız bizimle ilgili olan şeyler ve kol düğmesi vardı. Bir sene makinesi aldım. İhtiyacı da vardı iyi bir hediye olmuştu hep kullanır. Bir sene gömlek aldım yanıma kalp şeklinde seni seviyorum yazılı yastık vardı ve ipek böceği mevsimiydi. Küçükken ipek böceği bakmış hep anlatırdı. İpek böceği almıştım :D

Benim aldıklarım;

Satranç takımı
Kitap
Tişört
Spor ayakkabısı
Takım çantası tornavida seti
Çorap
Cüzdan

Aklıma gelenler bunlar

Puzzle, fotolu kupa vs erkekler kullanmiyor, zaten bu tip hediyeleri cok da begendiklerini sanmiyorum.

Kullanacagi bir sey olsun. Kullanimi olan, ise yarayan hediye herkesin hosuna gider. Saat, gomlek, parfum, tras seti vb olur bence.

Benim aldıklarım;

Satranç takımı
Kitap
Tişört
Spor ayakkabısı
Takım çantası tornavida seti
Çorap
Cüzdan

Aklıma gelenler bunlar

Aiyy satranç takımı çok güzel düşünülmüş
Keşke biri de bana almayı akıl edeydi bu zamana kadar :KK51:
Anneme neyin söyleyeyim olmadı sksksns

Hediye; tuttuğu takımın forması
Saat
Ayakkabı derimde riskli
Güneş gözlüğü
Cüzdan

Ben biraz eski kafalı olduğum için sevgilimle 1 sene uzak yaşadığımız süreçte ona bi hediye almıştım. Parfümdü sanırım . Parfümün yanına 2 sayfa mektup yazıp saçımdan bi parça kesip mektuba koyup yollamıştım :)))) eski üsul ama en değer verdiği hediyelerimin arasından saçım ve mektubumdur. Mektubada parfüm sıkmıştım :)))

Kullanabileceği birşey alın zevkine göre... Sevdiği bir markadan kıyafet de alabilirsin. Yada hobisi varsa ona göre birşey ayarlayabilirsin.
Mesela eski erkek arkadaşımın ilgi alanı uzaydı. Bende bir üniversitenin uzay gözlem etkinliğine bilet alıp sürpriz yapmıştım. Gerçi neler yaptım da kıymetini bilmedi :deli:

Eşimle aldığım hediyelerden fikir vereyim ben de;
Çizgi romanlar
Parfüm
T-shirt (yaz geldi hem, bu güzel olabilir)
Action figure denen oyuncaklar; Batman ve Joker sever benimki
Orijinal bilgisayar oyunları Cd'leri
Kol saati
Komik ya da eğlenceli çoraplar ya da boxerlar
Kredi kartlık
Bluetooth hoparlör
İsveç çakısı

İyi bir markadan cüzdan veya saat alın bence çok şık olur. Öyle ikinizin resmi fln bunlar çok eskide kaldı artık.

Back
X