Emzireceksen evet elbisede sıkıntı yaşayabilirsin. Bebeğinin meme krizi tutabilir.Herkese merhaba.
Benim minik bir kızım var şimdi 4 aylık.
Mayıs ayında da eşimin kuzenin düğünü var. Bende bu düğün için elbise giymek istiyorum ama emziriyorum mama içmiyor kızım. O zamana ek gıdaya geçmiş oluruz. Elbise giysem sıkıntı yaşarmıyım?
Onun yerine etekli takım mı alsam bilemiyorum kararsız kaldım
Fikirlerinizi almak istiyorum
Evet tesettürlüyüm.Süt sağma durumu yok mu? memeyi kolay çıkaracak bir kıyafet askılı elbise olabilir tesettürlüysen de pantolon tunik şık takımları görüyorum
Emme krizini çok duyuyorum.Merhabaaa, ek gıdaya geçmiş olsada emme krizi tutabilir, önü kruveze olan elbiselerden alabilirsin bence
Bilmiyorum daha önce hiç etek kombini yapmadım hep elbise tunik falan giydim.Emzireceksen evet elbisede sıkıntı yaşayabilirsin. Bebeğinin meme krizi tutabilir.
Güzel,şık etekli takımlarda var onlara bi bak istersen.
Neyde rahat edeceksen onu giyin tabi ama emzirme yüzünden içinde kalmasın istediğini giyin bi şekilde emzirirsin benceHerkese merhaba.
Benim minik bir kızım var şimdi 4 aylık.
Mayıs ayında da eşimin kuzenin düğünü var. Bende bu düğün için elbise giymek istiyorum ama emziriyorum mama içmiyor kızım. O zamana ek gıdaya geçmiş oluruz. Elbise giysem sıkıntı yaşarmıyım?
Onun yerine etekli takım mı alsam bilemiyorum kararsız kaldım
Fikirlerinizi almak istiyorum
Çok şık takımlar var aslında.Bilmiyorum daha önce hiç etek kombini yapmadım hep elbise tunik falan giydim.
Birazda o yüzden kafam karıştı
Şık takımlar var elbise zor olabilir önü düğmeli değilse. İkili saten gömlek pantolon giyebilirsiniz bir kere gittiğim düğünde görmüştüm çok şık duruyordu. Tesettür kıyafetinden anlamam pek ama blazer olabilir yineEvet tesettürlüyüm.
Biberondan içmiyor maalesef
Terziye söylesem böyle bişe yapabilirmi gerçekten bu fikirde iyiymişElbısenızın göğüs altına küpür detayı ve gizli fermuar yaptırabilirsınız elbisenin şeklini bozmayacak yada kemer yerıne gizli olacak şekilde
Bilmiyorum ki kararsız kaldım vallaÇok şık takımlar var aslında.
Pileli şifon etekler,scuba mevlana etekler. Üstüne kısa ceketler.
Bi bak sen
ohoo neler yaparlar nelerTerziye söylesem böyle bişe yapabilirmi gerçekten bu fikirde iyiymiş
Hııı o zaman mevzu başkaBilmiyorum ki kararsız kaldım valla
Bide ben bişe demeden eltim hemen sen elbise giyemzsin emziriyorsun mecbur pantolon gömlek giyeceksin dedi.
Birazda o yüzden istiyorum giymeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?