Ne giysem???

Herxfj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
36
11
3
22
Herkese merhaba.
Benim minik bir kızım var şimdi 4 aylık.
Mayıs ayında da eşimin kuzenin düğünü var. Bende bu düğün için elbise giymek istiyorum ama emziriyorum mama içmiyor kızım. O zamana ek gıdaya geçmiş oluruz. Elbise giysem sıkıntı yaşarmıyım?
Onun yerine etekli takım mı alsam bilemiyorum kararsız kaldım
Fikirlerinizi almak istiyorum 😊

Herkese merhaba.
Mayıs ayında da eşimin kuzenin düğünü var. Bende bu düğün için elbise giymek istiyorum ama emziriyorum mama içmiyor kızım. O zamana ek gıdaya geçmiş oluruz. Elbise giysem sıkıntı yaşarmıyım?
Emzireceksen evet elbisede sıkıntı yaşayabilirsin. Bebeğinin meme krizi tutabilir.
Güzel,şık etekli takımlarda var onlara bi bak istersen.

Önü düğmeli elbise giyebilirsin eğer elbise giymeyi çok istiyorsan

Merhabaaa, ek gıdaya geçmiş olsada emme krizi tutabilir, önü kruveze olan elbiselerden alabilirsin bence

Süt sağma durumu yok mu? memeyi kolay çıkaracak bir kıyafet askılı elbise olabilir tesettürlüysen de pantolon tunik şık takımları görüyorum

Merhabaaa, ek gıdaya geçmiş olsada emme krizi tutabilir, önü kruveze olan elbiselerden alabilirsin bence
Emme krizini çok duyuyorum.
İlk çocuğum olduğu için pek bilmiyorum ne oluyo tam olarak??🤔
Acıktığı için mi krize giriyor?

Herkese merhaba.
Neyde rahat edeceksen onu giyin tabi ama emzirme yüzünden içinde kalmasın istediğini giyin bi şekilde emzirirsin bence 🌼

Elbısenızın göğüs altına küpür detayı ve gizli fermuar yaptırabilirsınız elbisenin şeklini bozmayacak yada kemer yerıne gizli olacak şekilde

Evet tesettürlüyüm.
Biberondan içmiyor maalesef 🙂
Şık takımlar var elbise zor olabilir önü düğmeli değilse. İkili saten gömlek pantolon giyebilirsiniz bir kere gittiğim düğünde görmüştüm çok şık duruyordu. Tesettür kıyafetinden anlamam pek ama blazer olabilir yine

Çok şık takımlar var aslında.
Pileli şifon etekler,scuba mevlana etekler. Üstüne kısa ceketler.
Bi bak sen ❤️
Bilmiyorum ki kararsız kaldım valla
Bide ben bişe demeden eltim hemen sen elbise giyemzsin emziriyorsun mecbur pantolon gömlek giyeceksin dedi.
Birazda o yüzden istiyorum giymeyi 😂

Tesettürden anlamıyorum ama bunlar bence güzel olur

Eklentiler

• 1000000388.webp
    1000000388.webp
    13 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000000386.webp
    1000000386.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000000385.webp
    1000000385.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000000387.webp
    1000000387.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 14
Ben oğlum 5 aylıkken düğüne gittim 1 kere emzirdim mescitte elbisemi yıkarı çektim. Alttan etek astarı giymiştim hiç emzirmeyi düşünmedim alırken😅

Back
X