- 1 Haziran 2022
- 3.806
- 11.433
- 33
-
- Konu Sahibi suigenerisim
Yazlık ceketlerde var ayrıca 45 derece dediğinize göre hanımefendi ile aynı şehirdesiniz bu bilmişlik bu olabilirAllahın haziranında 45 derece havada ceket çok mantıklı bir tercih olabilir bence de
Konu sahibi mezuniyet senin değil. Bir stadyumda güneşin altında ya da kapalı bir salonda sert bir sandalyeye oturup milletin diploma almasını izleyeceksin. O yüzden ne giydiğinin pek bir önemi yok. Özne sen değilsin. İstersen şort tişörtle git.
Yooo ben şort tişörtle çıkıyorum valla. Üniformam dedim yaYazlık ceketlerde var ayrıca 45 derece dediğinize göre hanımefendi ile aynı şehirdesiniz bu bilmişlik bu olabilir? Sırf konuşmak için konuşulan durumları sevmiyorum ben ayrıca önemli ortamlarda insan içine şort tişörtle kendin çıkmıyorken başkasına demen de garip Neyse bu yeterli sana.
Bence zevkler ve renkler değil, kumaşlar ve modeller.Zevkler ve renkler
Tabi bu da var haklısınız, cok güzel viskon kumaş günlük kalem elbiseler var casual olarak giyilebilir ama bahsettiğim bir davette giyilebilecek tarzı çarpıcı ve full bedene oturan modeli olan kalem elbiselerdi bu şekilde işe gidilebileceğini düşünmüyorum. Bana göre fazla iddialı iş ortamı için.Bence zevkler ve renkler değil, kumaşlar ve modeller.Bazı kalem elbiseler gayet business dururken bazıları da dediğiniz gibi şuh olabiliyor.
İnsanlarla en çok siz biliyormuşsunuz gibi tavırlarla konuşuyor olmanıza yeterli benceYooo ben şort tişörtle çıkıyorum valla. Üniformam dedim ya
Tam olarak nereme kadar yeter?
Kimse bana karışamaz ki zaten. Valla en çok ben biliyom bence. Hala en çok ben biliyomİnsanlarla en çok siz biliyormuşsunuz gibi tavırlarla konuşuyor olmanıza yeterli benceönemli yerlere şort tişörtle gitme algınızdan kurtulun yazlık ceketleri göstereyim size
Ya da şöyle yapın bırakın kim nereye isterse onunla gitsin bu sayede kimse sizin şort tişörtle gittiğinize de karışmaz iyi günler .
ha şöyle , isterse 50 derece sıcak olsun günümüz şartlarında her ürünün yazlık kıyafetini yapıyorlar , siz de bi zahmet karışmayınKimse bana karışamaz ki zaten. Valla en çok ben biliyom bence. Hala en çok ben biliyom
Karışcem. Yazın ceket giyilmezha şöyle , isterse 50 derece sıcak olsun günümüz şartlarında her ürünün yazlık kıyafetini yapıyorlar , siz de bi zahmet karışmayıngüle güle
Şöyle beyaz şort, beyaz askılı üzerine bej rengi, ince bir keten blazer ceket kombini şu an tüm yaralarımı sarardı.Karışcem. Yazın ceket giyilmez
Akşam balıkçıya giderken hafiften bir meltem de esiyorsa olur o bebeğim. Stadyumda sıcağın altında dikilirken olmaz. Terden bej ceketin kol altları kahveye döner bak demedi demeŞöyle beyaz şort, beyaz askılı üzerine bej rengi, ince bir keten blazer ceket kombini şu an tüm yaralarımı sarardı.
Kendiminki dışında gittiğim tek mezuniyet kardeşiminkiydi, İTÜ Ayazağa kampüsü efil efil oluyordu ya o tarz yerse giyilir. Stadyumsa direkt hiç gitmem ahahshhshdAkşam balıkçıya giderken hafiften bir meltem de esiyorsa olur o bebeğim. Stadyumda sıcağın altında dikilirken olmaz. Terden bej ceketin kol altları kahveye döner bak demedi deme
4-5 taneye gittim ben hep stadyum denk geldi. Benimkinde en son annemin kafasında yeğenimin patikli pijaması vardı şirinler şapkası gibiKendiminki dışında gittiğim tek mezuniyet kardeşiminkiydi, İTÜ Ayazağa kampüsü efil efil oluyordu ya o tarz yerse giyilir. Stadyumsa direkt hiç gitmem ahahshhshd
Bu tip organizasyonlar için saten tercih etmeyin, mezuniyet sizin olsaydı ve mezuniyet balosu yapılsaydı belki saten olurdu ama eşinizin töreni için yanlış ve abartılı bir seçim.eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?