Ne giymeliyim?

healt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
66
0
kızlar,bu cuma gunu için yani ayın 1 i için erkek arkadasımın annesi kardesının mezunıyetıne gelmem için beni cagırdı,mezunıyet okulda olucakmıs oyuzden sade sık ama spor bıseyler dusunuyorum kafamdada cok olusmadı fotograflarla yardımcı olabilirmisiniz?? babasıylada tanısıcam ılk defa pff cok stresli=/

Şifon elbiselerden giyebilirsin. Hem seni fazla sıkmaz hem de şık durur. :KK31:

Bence bu tarz şeyler çok uygun. Böyle bir elbise hem o özel güne uygun olacak kadar şık, hem de taptaze bir genç kız havasından çıkarmayacak spor tarza da sahip. Altına da babet ya da dolgu topuk bir ayakkabı şahane olur. Saçlarını da doğal haline bırakırsın. Ya da abartmadan fönlersin vs.

2012-bayan-siyah-elbise-modelleri-kisa-siyah-elbiseler-kadinlarkulubu-net-02.jpg

Bence bu tarz şeyler çok uygun. Böyle bir elbise hem o özel güne uygun olacak kadar şık, hem de taptaze bir genç kız havasından çıkarmayacak spor tarza da sahip. Altına da babet ya da dolgu topuk bir ayakkabı şahane olur. Saçlarını da doğal haline bırakırsın. Ya da abartmadan fönlersin vs.

2012-bayan-siyah-elbise-modelleri-kisa-siyah-elbiseler-kadinlarkulubu-net-02.jpg

ay evet bu tarzı cok begendım tam bana gore nerden bulabilicegıme dair bi fıkrın varmı??

ay evet bu tarzı cok begendım tam bana gore nerden bulabilicegıme dair bi fıkrın varmı??

Neredeyse tüm mağazalarda bu tarz elbiseler bulabilirsin.
Bol mağazalı semtlere git, büyük alışveriş merkezlerinden araştır. Umarım bulursun aradığın gibi bir şey. :KK66:

böle uçuş uçuş çok kısa olmayan hanım hanımcık bi elbise doğal bi makyaj vede babet boy farkınız yoksa çok :)

Canım sanırım Aksaray üniversitesine gittiniz son durum nedir acaba merak ettim nasıl geçti :)

aksaray üniversitesi derken canım anlamadm:) kızlaar sonuc olarak elbise giydim giydim onca elbise arasından begenemedm kot etek cok hafif hasır topuklu bı ayakkabı(topugu 3 parmak falandı malum genc kız havasndan cıkmak ıstemedm) ustunede cok hos bi bluz giydm ortamada cok iyi uydu okulda oldugu ıcın mezunıyet babasıda cok begenmıs benı ayy cok mutluyum hepınıze tesekkurler<3333

X