Ne giyicem şimdi ben :( ( fotografli)

Siyah elbiseyi alayim mi?

• Ankete Katılan
    66
Yorum yapmayacaktim ama tutamadim kendimi allah askina bi kurdugunuz cumlelere bakar misiniz.acik sacigim ne demek ya bunu baska biri soylese kiyameti koparirsiniz.memeler fora falan bi kadina yakismiyor bu sozler.sizin niyetiniz elbiseleri degil tesetturu kotulemek ve bu 100 km den belli oluyor.ne kendiniz ne de baska kadinlarin giyimi hakkinda bu sekilde konusmasaniz iyi olur.

Yorum yapmayacaktim ama tutamadim kendimi allah askina bi kurdugunuz cumlelere bakar misiniz.acik sacigim ne demek ya bunu baska biri soylese kiyameti koparirsiniz.memeler fora falan bi kadina yakismiyor bu sozler.sizin niyetiniz elbiseleri degil tesetturu kotulemek ve bu 100 km den belli oluyor.ne kendiniz ne de baska kadinlarin giyimi hakkinda bu sekilde konusmasaniz iyi olur.

ya bu duyar biraz fazla değil mi? konu ilgi alanımın çok dışında olduğu için hiç yazmadım sadece 3nity 3nity 'nın zevkine bayıldım diğerleri korkunçtu. ilk mesajınızda da bir üyeye tesettürü kötülediğini söylediniz ama hiç öyle bir şey söylememişti. yani şunu anlamak gerekiyor tesettürlü olduğu için her şey beğenilmek zorunda değil, tesettürün de çirkini olur.

Scarlet89 Scarlet89 bence kötü bir şey söylememiş. ben de kendime açık saçığım derim çünkü öyleyim. şort üzerine croptop giyip kapalı olduğuna kimseyi inandıramam kendimi de. açık saçık olmak hakaret değil ki, kafanızda başka bir yere koymuşsunuz onu ama yanlış düşünüyorsunuz. ayrıca memeler fora demenin neresi kötü? kadına neden yakışmıyor anlamıyorum bunlar hangi düşüncenin ürünü cümleler? gayet de fora yani bazı abiye modellerinde. tamam anlıyorum tesettür konusunda hassas olabilirsiniz ama yeri burası değil çünkü kimse tesettürü eleştirmedi. elbiseler tartışılıyor.

GÜNCELLEME: Kızlar sadece elbiseye bakın. Elbiseden gelen kolyeyi kullanmicam. Kendi turalı ( şu herkeste olan) kolyemi kullanıcam ve siyah şal değil bej/gold arası bir renkte eşarp takicam.

Merhaba kızlar

Gorumcem aile içi evde sözden sonra nişan yapmayı düşünmüyordu. Şimdi ise nişan istediğini belirtti ona gore tarih belirlediler. Bende tabi sadece evde söz olacağı için kendi kıyafetlerimden kombin yapmıştım. Şuan gardirobumdan kilometrelerce uzağım ve nisan icin abiye almak farz oldu.

Bulunduğum yerde öyle gezip tozup deneye yanıla kıyafet seçme imkanım yok kırsal bir kesimdeyim.

O yüzden sefamerveden uygun fiyata beden numarama göre bir abiye elbise buldum ama çok kararsız kaldım .

Dolabimda siyah abiye elbisem yok. Ayrıca simetrik etek olması, etek belinin yukarda olması ve pileli olması ( sanki daha zayıf gösterir).

Sefamerveden alışveriş yapma sebebime gelirsek daha önceki alışverişim de yaşadığım bir sıkıntı nedeniyle indirim kuponum var. Ve bu siteye guveniyorum. Sorun çıksa bile bir şekilde durumu düzeltmeye çalışıyorlar ( Neden ısrarla bu site sorularına yanıt olarak)

Sizce sipariş vermeli miyim vermemeli miyim?

Ayrica Jakarli kumas oldugu icin düz bej/gold arasi renkte bir esarp daha gusel durur diye dusundum Ürün gorseli ekte.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkurler.

Gorumcenizmis. Acaba oynayacak misiniz yoksa oturacak misiniz hani fotolarda fln duzgun ciksin diye. Bizimde 15gun sonra dugunumuz var hemde kardesimin. Abiye almayi hic istemedim 1kez giycem diye. Ustelik oynamicam salona gircem ver oturcam. Bir iki de foto cekinecem bitecek dugun. En sonunda dokumlu esnek utu istemeyen bi elbisede karar verdim. Birde tulu var kendinden ayri ama kusurlari ortuyor biraz. Tulu cikarinca duz elbise oluyor. O tarz kiyafetlere bakabilirsin. Kap boy dokumlu tullu tunikler var pantolon kombiniyle yada ikili takimlar. Sahsen ben oyke bisey alcaktim abiye giyilmiyo bikac kezden sonra. Bi bakin derim. Siyah dugun icin guzel aslinda ama lacivert bordo gibi renklere de bakabilirsiniz. Bu sene nedense kiyafetlerde cok alternatif yok

Tesetture uygun olmadığını söylemek tesettürü kötülemek mi oluyor? Bende tesettürlüyüm her zaman hakkıyla tesettürlü giyindigimi iddia edemem. Yeri gelir makyaj da yaparım. Ama şahsen alınacak gücenecek bir durum yok bunda. Elbisenin alt kismi bol fakat üst kismi göğüs kısmını belli ediyor cogu tesettür abiye kıyafetinde vücut hatlari belli olabiliyor. Modaya uygun yapılıyorlar çünkü.

Gerçi abiye kiyafet gösterişli ve göz alici bir kiyafet makyaj da yapılıyor haliyle daha dikkat çekici oluyorsunuz tesettüre zaten uygun değil aslında.

Ben beğendim. Siyah asil renk.Sanırım siyahı seviyorum. Göbek varsa hemde kapatır modeli .Ama sen bilirsin tabi .Daha guzelini bulabiliyorsan ona bak

Keşke bu hassasiyetinizi tesettürü korumak adına tesettürlü olup giyimlerimin tesettürle alakası olmayanlara da gösterseniz.
Ben tesettürlüyüm, bugün tesettür adı altında satılan şeylerin %90 ınını giymem mümkün degil...
bunu dile getiren açık olduğu için mi suçlu oldu?
He ben makyajlı dar giyimli tesettürlü kadına da karışmıyorum. Kendi bilir.. onun da anladığı o demek.. ama hassasiyeti daha yüksek olana da laf gidiyor böyle olunca.. onu da biraz düşünseler keşke

Tesetture uygun olmadığını söylemek tesettürü kötülemek mi oluyor? Bende tesettürlüyüm her zaman hakkıyla tesettürlü giyindigimi iddia edemem. Yeri gelir makyaj da yaparım. Ama şahsen alınacak gücenecek bir durum yok bunda. Elbisenin alt kismi bol fakat üst kismi göğüs kısmını belli ediyor cogu tesettür abiye kıyafetinde vücut hatlari belli olabiliyor. Modaya uygun yapılıyorlar çünkü.

Gerçi abiye kiyafet gösterişli ve göz alici bir kiyafet makyaj da yapılıyor haliyle daha dikkat çekici oluyorsunuz tesettüre zaten uygun değil aslında.
Ben tesetturu gozu kapali savunmuyorum diyorum ki biseyi soylemek var soylemek var.bazi cumleleri dogru secip kullanmak lazim.yoksa evet elbise dar buna bisey demiyorum

Keşke bu hassasiyetinizi tesettürü korumak adına tesettürlü olup giyimlerimin tesettürle alakası olmayanlara da gösterseniz.
Ben tesettürlüyüm, bugün tesettür adı altında satılan şeylerin %90 ınını giymem mümkün degil...
bunu dile getiren açık olduğu için mi suçlu oldu?
He ben makyajlı dar giyimli tesettürlü kadına da karışmıyorum. Kendi bilir.. onun da anladığı o demek.. ama hassasiyeti daha yüksek olana da laf gidiyor böyle olunca.. onu da biraz düşünseler keşke
Savunmadigimi nerden biliyosunuz allah askina konuyu acik kapaliya getirecekseniz hic konusmayalim.ben kullandigi cumleler uygun degil dedim.acik sacigim dememin sebebi de bu niyetim sadece tesettur olsaydi kendisine soyledigi cunleyide icine katmazdim

Savunmadigimi nerden biliyosunuz allah askina konuyu acik kapaliya getirecekseniz hic konusmayalim.ben kullandigi cumleler uygun degil dedim.acik sacigim dememin sebebi de bu niyetim sadece tesettur olsaydi kendisine soyledigi cunleyide icine katmazdim

Rahatsız olduğunuz üslupsa tesettür kötüleniyor burada demek doğru mu?

ya bu duyar biraz fazla değil mi? konu ilgi alanımın çok dışında olduğu için hiç yazmadım sadece 3nity 3nity 'nın zevkine bayıldım diğerleri korkunçtu. ilk mesajınızda da bir üyeye tesettürü kötülediğini söylediniz ama hiç öyle bir şey söylememişti. yani şunu anlamak gerekiyor tesettürlü olduğu için her şey beğenilmek zorunda değil, tesettürün de çirkini olur.

Scarlet89 Scarlet89 bence kötü bir şey söylememiş. ben de kendime açık saçığım derim çünkü öyleyim. şort üzerine croptop giyip kapalı olduğuna kimseyi inandıramam kendimi de. açık saçık olmak hakaret değil ki, kafanızda başka bir yere koymuşsunuz onu ama yanlış düşünüyorsunuz. ayrıca memeler fora demenin neresi kötü? kadına neden yakışmıyor anlamıyorum bunlar hangi düşüncenin ürünü cümleler? gayet de fora yani bazı abiye modellerinde. tamam anlıyorum tesettür konusunda hassas olabilirsiniz ama yeri burası değil çünkü kimse tesettürü eleştirmedi. elbiseler tartışılıyor.
Ben burda kesinlikle acik kapali tesettur olayina girmiyorum.sadece boyle cumleleri sevmiyorum ben bunu guzel bi uslupla dile getirdim.size gore fazla duyar olabilir ama ben boyle seylere dikkat ederim.ayrica ben tesetturu gozu kapali savunmuyorum.kimisi tamamen tesetture uygun giyiniyor kimisi giyinmiyor herkesin kendi bilecegi sey.

S sassyassyy kuşum teşekkür ederim düşüncelerinden ötürü :KK200: anlamak isteyen gayet güzel anlıyor işte.

Pembekoala35 Pembekoala35 Kimseye hakaret etmedim, " açık saçığım" demek benim için hakaret değil neden kendime hakaret edeyim :deli: Ne tesettürlüye ne de tesettür dışı giyim hiç birine hakaretimiz yok ama tesettürün amacı kendini kapatmak, gösterişten uzak olmak, (bu kısmı bu sitede yazanlardan gördüğüm kadarıyla göreceli olarak ) erkeklerin nefsini uyandırmamaksa -bakın yine göreceli diyorum benim görüşüm değil- öyle göğüsü sıkıştırmış hatları belli etmiş elbiseler, daracık kot üzerine yapışık tunikler, alacalı bulacalı sürmeli makyajlar, kat kat kolyeler -ki o tuğra mıdır nedir resmen bağırıyor bana bakın diye- bence bunlar tesettürün nedenleriyle çelişen şeyler.

Yaşa yakışır genç işi tesettürler nasıl oluyor bilmiyorum daha hiç görmedim öyle giyinen, kendimce googleda baktım o rahibe elbisesinden daha renkli ve spor bir model gösterdim-ki hiç tarzım değil ve anlamam da o giyim stilinden- . Sizce tesettürle sıkıntım olsa bunun için uğraşır mıyım? Lütfen saçma yerlere saptırmayın konuları !

Kesinlikle
Saç telim bile görünmesin diyen biri nasıl benim gönderdiğim elbise gibi vücudu tamamen saran hatları belli eden bir balık elbise giyer
K

Valla tesetturlu tum arkadaslarim sikayetci,hersey yorgan dosek yuzu gibi,kesimler 50cm beli olan kadinlara gore diyorlar. Esim kumas imalati yapiyor tesettur giyime,satilan kumaslar rezalet. Kadin geliyor ferace almaya,naylon poset veriliyor iyice hatlari belli eden tarzda. Ya amac saklamak iken iyice sapmis durumda. Yazik gencecik insanlara satilmaya calisan modeller de kumaslar da cok kotu. İleri yaslara hitap ediyor genelde turuncum
İmzami atıyorum.
Ben de tesetturluyum ama hic tesettur giyimlerden almıyorum. Bilinen markalarin kiyafetlerini tesetture uyarliyorum. Gomlek,bol pantolon,midi etek ve uzun hırka vsvs seklinde.
Tesettür mağazalarında bütün ürünler polyester ve kokuyor baya.

GÜNCELLEME: Kızlar sadece elbiseye bakın. Elbiseden gelen kolyeyi kullanmicam. Kendi turalı ( şu herkeste olan) kolyemi kullanıcam ve siyah şal değil bej/gold arası bir renkte eşarp takicam.

Merhaba kızlar

Gorumcem aile içi evde sözden sonra nişan yapmayı düşünmüyordu. Şimdi ise nişan istediğini belirtti ona gore tarih belirlediler. Bende tabi sadece evde söz olacağı için kendi kıyafetlerimden kombin yapmıştım. Şuan gardirobumdan kilometrelerce uzağım ve nisan icin abiye almak farz oldu.

Bulunduğum yerde öyle gezip tozup deneye yanıla kıyafet seçme imkanım yok kırsal bir kesimdeyim.

O yüzden sefamerveden uygun fiyata beden numarama göre bir abiye elbise buldum ama çok kararsız kaldım .

Dolabimda siyah abiye elbisem yok. Ayrıca simetrik etek olması, etek belinin yukarda olması ve pileli olması ( sanki daha zayıf gösterir).

Sefamerveden alışveriş yapma sebebime gelirsek daha önceki alışverişim de yaşadığım bir sıkıntı nedeniyle indirim kuponum var. Ve bu siteye guveniyorum. Sorun çıksa bile bir şekilde durumu düzeltmeye çalışıyorlar ( Neden ısrarla bu site sorularına yanıt olarak)

Sizce sipariş vermeli miyim vermemeli miyim?

Ayrica Jakarli kumas oldugu icin düz bej/gold arasi renkte bir esarp daha gusel durur diye dusundum Ürün gorseli ekte.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkurler.
Ben de tesettürlüyüm ama hiç beğenmedim

Konu sahibi fikir almak istemiş güzel mi die
Kimsenin tesettürün hakkını veriyor mu die din dersleri vermeye hakkı yok
İnsanlar konu açmaya çekinir oldu
Dert gayet kısa ve net: sizce bu kıyafet güzel mi değil mi bu kadar

Bu sitedeki iki yüzlülüğe hastayım, daha önce sayısısız kavga ettim böyle konularda. Çünkü;

-Söz konusu tesettürlü x kişisi konu açıp "kendimi erkeklere meze etmek istemem" der , cevap yazarım suçlu olurum. Biz meze olmak istiyoruz evet ruh hastasıyız :) sadece kapalılar namuslu evet haklsınız dersem belki yaranacağım.
-Elbise tesettürün amacıyla çelişmiş derim , "vay sen tesettür düşmanısın" derler suçlu olurum.

Neyse sus Scarlet :işsiz:

Konu zaten bu bölümün konusu değil, Popüler Moda kategorisinde yer alan uygun alt başlıklara açılması gereken konuları bile buraya açmanıza diyecek laf bulamazken konuyu farzlara getirmeniziyse hayretler içerisinde okuyorum, tek konuda bir sürü kural ihlali, hem de bile isteye.

Back