- 30 Aralık 2009
- 23.093
- 90.658
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gobek ve yanlar icin pileli veya robadan pile kaseli kesimler olmaz, tam tersi o kisimlarin daha bol sekilde asagi inmesi ve robada ekstra dikis de olmamasi gerekir. Mesleki tavsiyemBeğenmeye bilirsiniz normal:) fikir alışverişi için konu açtım.
Biraz saklamam gereken göbek ve yanlar varda.
Göbek ve yanlar var ise bu elbise ile hic birini saklamaz, aksine iyice ortaya sunmus olursun.. Hem model, hem o pile hem de o hantal kumaş..Beğenmeye bilirsiniz normal:) fikir alışverişi için konu açtım.
Biraz saklamam gereken göbek ve yanlar varda.
Tesettur modelleri cirkin diyorum,daha guzel modern kesimler yapilabilir diyorum. Moda meselesi,kumas meselesi,kesim ve kalip meselesi yani. Hemen baska yere cekmeseniz keske. Asiri yasli gosteriyor insanlari. Bakin su kiyafeti giyen 20 yasindaki kadin 60 yasinda teyze gibi olur,neden oyle oluyor daha guzel modeller yapilabilir diyorum da iste,anlatamiyorum sanirim.
Ben de tesetturluyum, ne giyiyorsam ya yaşımı gosteriyor ya da cok daha gencBaska seçenek yoksa alin ne diyelim. Ama bence acayip cirkin. Hem renk hem model olarak. Tesetturdeki secenekler neden boyle insani 45 yas fazla gosterir cozemedim
Ben şahsen begenmedim elbiseyi.
Bir de göğüs kısmı bu kadar dar olup nasıl hala tesettürlü insalar tarafından tesettüre uygun bulunuyor anlamıyorum.
Valla tesetturlu tum arkadaslarim sikayetci,hersey yorgan dosek yuzu gibi,kesimler 50cm beli olan kadinlara gore diyorlar. Esim kumas imalati yapiyor tesettur giyime,satilan kumaslar rezalet. Kadin geliyor ferace almaya,naylon poset veriliyor iyice hatlari belli eden tarzda. Ya amac saklamak iken iyice sapmis durumda. Yazik gencecik insanlara satilmaya calisan modeller de kumaslar da cok kotu. İleri yaslara hitap ediyor genelde turuncumValla ben aynen dediğin gibi anladım...
dolayısı iş düğün, nişan özel gün vs için özel dikim kıyafet kullanıyorum...
Evet verdiğim paraya üzülüyorum, ama tutup da kumaşını beğenmediğim, her yerinden dantel taş fışkıran, ya çok yaşlı, ya çok görgüsüz gösteren bir şey giymekten iyidir...
mamamio bu kumaş yaz için uygun degil zaten. Genel kanıya katılıyorum, siyah rengi de olmaz.
Kendinden desenli jakarlı kumaş +40 yaş hatta bana sorarsan kayınvalide kıyafetine uygun. Ki söyleyeyim, annem bile kullanmaz bunu..
açık renk krep, uçuk renk şifon/şifon ipek kumaşlara bak.
Elbise de böyle mürebbiye modeli gibi olmasın.
O pileler de daha kalın gösterir... şimdi bakayım örnek bulabilirsem bir kaç eklerim.
Ama bundan fersah fersah uzak dur.
Sile bezinden siyah elbise ve tunikler var cok da Hoş duruyorlarEvet elbisenin modeli çok hoşuma gitti. Ama cağnım elbiseyi yanlış bir kumaş ve yanlış bir kombinle mankeni giydirerek mahvetmişler
Kesinlikle katiliyorumTesettur modelleri cirkin diyorum,daha guzel modern kesimler yapilabilir diyorum. Moda meselesi,kumas meselesi,kesim ve kalip meselesi yani. Hemen baska yere cekmeseniz keske. Asiri yasli gosteriyor insanlari. Bakin su kiyafeti giyen 20 yasindaki kadin 60 yasinda teyze gibi olur,neden oyle oluyor daha guzel modeller yapilabilir diyorum da iste,anlatamiyorum sanirim.