Ah iste o senin yetenegin ve zevkinden kaynaklaniyor lavantam ciceemBen de tesetturluyum, ne giyiyorsam ya yaşımı gosteriyor ya da cok daha gencSimdi cok fazla secenek olmakla birlikte amacindan iyice de saptirdilar.. Misal bu model cidden cok fena, kumaşından kesimine, ozellikle göğüs kısmı..
Etnik kesimleri ve desenleri ben de cok yakistiriyorum tesetture. Ozellikle genis elbiseler oluyor diz hizasinda,altina da uygun renkte bir pantolon harika duruyor duz ayakkabilarla.Sile bezinden siyah elbise ve tunikler var cok da Hoş duruyorlar
Kesinlikle katiliyorum
Benim bir öğrencim kapandı 18 yaşındaki kız olmuş 35 yaşında pazara giden teyze
o simsiyah kıyafetlerin üstüne ferace bir de alakasiz renk tulbent
Kapalı bayanlara en çok yakışan kiyafetler bu burusuk kumaşlardan yapilan etnik sdesen tunik ve elbiseler
Aynisinin Eflatun rengi var bende.Mesela şöyle bir şey
Eki Görüntüle 2173559
Çirkin yorum yapanların gardrobunu görmek istiyorum:) pradalar dolce gabbanalar versaceler luis vittonlar havada uçuşuyor olmalı:)
Bence bir cok yere uygun bir kombin olurAynisinin Eflatun rengi var bende.
Altına geniş paça beyaz pantolon ve pudra tonlarında sal takiyorum.
Zaten kumaş kalitesi ve dikiş hemen belli ediyor kendiniEtnik kesimleri ve desenleri ben de cok yakistiriyorum tesetture. Ozellikle genis elbiseler oluyor diz hizasinda,altina da uygun renkte bir pantolon harika duruyor duz ayakkabilarla.
Feraceler piyasada gordugum en zevksiz kiyafetler benim. Hele o musamba gibi kumaslari altinda ne varsa oldugu gibi belli ediyor. Pamuklu degil de polyesterli yapildigi icin sanirim. Halbuki pamuklu kumas olsa mis gibi olur
Çirkin yorum yapanların gardrobunu görmek istiyorum:) pradalar dolce gabbanalar versaceler luis vittonlar havada uçuşuyor olmalı:)
Yüzde yüz katılıyorum.Ben şahsen begenmedim elbiseyi.
Bir de göğüs kısmı bu kadar dar olup nasıl hala tesettürlü insalar tarafından tesettüre uygun bulunuyor anlamıyorum.
Valla tesetturlu tum arkadaslarim sikayetci,hersey yorgan dosek yuzu gibi,kesimler 50cm beli olan kadinlara gore diyorlar. Esim kumas imalati yapiyor tesettur giyime,satilan kumaslar rezalet. Kadin geliyor ferace almaya,naylon poset veriliyor iyice hatlari belli eden tarzda. Ya amac saklamak iken iyice sapmis durumda. Yazik gencecik insanlara satilmaya calisan modeller de kumaslar da cok kotu. İleri yaslara hitap ediyor genelde turuncum
GÜNCELLEME: Kızlar sadece elbiseye bakın. Elbiseden gelen kolyeyi kullanmicam. Kendi turalı ( şu herkeste olan) kolyemi kullanıcam ve siyah şal değil bej/gold arası bir renkte eşarp takicam.
Merhaba kızlar
Gorumcem aile içi evde sözden sonra nişan yapmayı düşünmüyordu. Şimdi ise nişan istediğini belirtti ona gore tarih belirlediler. Bende tabi sadece evde söz olacağı için kendi kıyafetlerimden kombin yapmıştım. Şuan gardirobumdan kilometrelerce uzağım ve nisan icin abiye almak farz oldu.
Bulunduğum yerde öyle gezip tozup deneye yanıla kıyafet seçme imkanım yok kırsal bir kesimdeyim.
O yüzden sefamerveden uygun fiyata beden numarama göre bir abiye elbise buldum ama çok kararsız kaldım .
Dolabimda siyah abiye elbisem yok. Ayrıca simetrik etek olması, etek belinin yukarda olması ve pileli olması ( sanki daha zayıf gösterir).
Sefamerveden alışveriş yapma sebebime gelirsek daha önceki alışverişim de yaşadığım bir sıkıntı nedeniyle indirim kuponum var. Ve bu siteye guveniyorum. Sorun çıksa bile bir şekilde durumu düzeltmeye çalışıyorlar ( Neden ısrarla bu site sorularına yanıt olarak)
Sizce sipariş vermeli miyim vermemeli miyim?
Ayrica Jakarli kumas oldugu icin düz bej/gold arasi renkte bir esarp daha gusel durur diye dusundum Ürün gorseli ekte.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkurler.
Ahahah olsun yine alirsin turuncum. Onceki mesajlarda da fotolarini koymussun bazi modellerin bence harika secimler. Ustelik abiye giymekten cok daha şıklar. Zaten taki ve canta secimini degistirince hepsi gece giymeye de uygun modeller bana gore.Günlük kıyafetlerde o polyesterlerden, yakan terleten kumaşlardan koşarcasına kaçıyorum...
açıkken yargıcı dan alırdım hemen her şeyimi. Kapandıktan sonra da uygun parçalar buldukça yine tercihim.. kumaşları güzel ve sağlıklı oluyor pek ürününde. Hatta daha yeni pamuklu Şallarından aldım, desenli sevmememe rağmen konforlu, sağlıklı...
3 marka edindim kendime, kumaşları düzgün olan, birinin sadece internet satışı var. Kumaşları, kesimleri düzgün, artık harici şeylerle vakit harcamıyorum.
Onun dışında zaten sonbahar-kış olduğunda Zara’da, İpekyol da falan da tesettürlünün giyebilecek olduğu kıyafetleri buluyorum...
Eki Görüntüle 2173573
Modelin boyu 180 falan sanırım ben biraz kestirmek durumunda kaldım 2-3 cm daha uzun hali için bile :)
Zara’dan aldım, aynı modeli tesettür markası adı altında yapanlar nedense kısa yapıyor...
ama tabi giyemiiicim 1 sene kadar daha. Tam alışveriş yapmaya başladım derken sil baştan hamile kıyafetleri :))
Ahahah olsun yine alirsin turuncum. Onceki mesajlarda da fotolarini koymussun bazi modellerin bence harika secimler. Ustelik abiye giymekten cok daha şıklar. Zaten taki ve canta secimini degistirince hepsi gece giymeye de uygun modeller bana gore.
Ay aman abiye deyince aciklara da duzgun seyler yok. Anca kendin diktirirsen bir seye benziyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?