Ne giyicem şimdi ben :( ( fotografli)

Siyah elbiseyi alayim mi?

• Ankete Katılan
    66
Beğenmeye bilirsiniz normal:) fikir alışverişi için konu açtım.
Biraz saklamam gereken göbek ve yanlar varda.
Gobek ve yanlar icin pileli veya robadan pile kaseli kesimler olmaz, tam tersi o kisimlarin daha bol sekilde asagi inmesi ve robada ekstra dikis de olmamasi gerekir. Mesleki tavsiyem boyle yorgan yuzu gibi kumaslar sizi zaten oldugunuzdan kilolu ve yasli gosterir,daha ince yapili ve dokumlu kumaslar tuller ile gizlenmis kenar kisimlari olan modelleri tercih etmelisiniz.

Yanlariniz varsa pileli modellerden ozellikle kaçının, oldugunuzdan da genis gorunursunuz.
Ayrica elbise cidden cok kotu, rahibe kiyafeti, ya da yas elbisesi gibi.

Beğenmeye bilirsiniz normal:) fikir alışverişi için konu açtım.
Biraz saklamam gereken göbek ve yanlar varda.
Göbek ve yanlar var ise bu elbise ile hic birini saklamaz, aksine iyice ortaya sunmus olursun.. Hem model, hem o pile hem de o hantal kumaş..
Ayrica, göğüs kısmı cok dar, hic hoşlanmam boyle sozde kapali elbiselerden.. Daha dökümlü, salaş şeyler hem asil hem de şık duruyor..

Valla ben aynen dediğin gibi anladım...
dolayısı iş düğün, nişan özel gün vs için özel dikim kıyafet kullanıyorum...
Evet verdiğim paraya üzülüyorum, ama tutup da kumaşını beğenmediğim, her yerinden dantel taş fışkıran, ya çok yaşlı, ya çok görgüsüz gösteren bir şey giymekten iyidir...

mamamio bu kumaş yaz için uygun degil zaten. Genel kanıya katılıyorum, siyah rengi de olmaz.
Kendinden desenli jakarlı kumaş +40 yaş hatta bana sorarsan kayınvalide kıyafetine uygun. Ki söyleyeyim, annem bile kullanmaz bunu..
açık renk krep, uçuk renk şifon/şifon ipek kumaşlara bak.
Elbise de böyle mürebbiye modeli gibi olmasın.
O pileler de daha kalın gösterir... şimdi bakayım örnek bulabilirsem bir kaç eklerim.
Ama bundan fersah fersah uzak dur.

Baska seçenek yoksa alin ne diyelim. Ama bence acayip cirkin. Hem renk hem model olarak. Tesetturdeki secenekler neden boyle insani 45 yas fazla gosterir cozemedim
Ben de tesetturluyum, ne giyiyorsam ya yaşımı gosteriyor ya da cok daha genc Simdi cok fazla secenek olmakla birlikte amacindan iyice de saptirdilar.. Misal bu model cidden cok fena, kumaşından kesimine, ozellikle göğüs kısmı..

Rengini beğenmedim. Şu yaz ayında tatlı bir renk secseniz. Su yesili, pudra vs renkler. Kumaşından mi deseni sen mi nedir kışlık elbise gibi duruyor.

Hiç beğenmedim. Çok şık, çok tarz tesettür kombinleri görüyorum. Çok beğeniyorum. Bunu çok mu aradınız? Almayın.

Ben şahsen begenmedim elbiseyi.
Bir de göğüs kısmı bu kadar dar olup nasıl hala tesettürlü insalar tarafından tesettüre uygun bulunuyor anlamıyorum.

Ben de buna anlam veremiyorum. Göğüsler olduğu gibi ortada ama kapalı güya.

Biz yarım kollu ama bol giyinsek, her yerin meydanda diyor bazı yobazlar

Ben elbiseyi begendim ama başka rengi yok mu? Siyah yazın sıcakta çok zor olur onun dışında kumaşı modeli falan güzel

Evet kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Elbisenin rengi ve modeli her ne kadar hoşuma gitsede kumaşı konusundaki düşüncelerinize katılıyorum . Belki düz daha ince bir kumasta daha güzel gösterirdi kendini.

Genel kanı almamam yönünde bende sizi dinliyerek almıyorum biraz daha araştırmalara devam :) MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilir misin?

Valla tesetturlu tum arkadaslarim sikayetci,hersey yorgan dosek yuzu gibi,kesimler 50cm beli olan kadinlara gore diyorlar. Esim kumas imalati yapiyor tesettur giyime,satilan kumaslar rezalet. Kadin geliyor ferace almaya,naylon poset veriliyor iyice hatlari belli eden tarzda. Ya amac saklamak iken iyice sapmis durumda. Yazik gencecik insanlara satilmaya calisan modeller de kumaslar da cok kotu. İleri yaslara hitap ediyor genelde turuncum

Evet elbisenin modeli çok hoşuma gitti. Ama cağnım elbiseyi yanlış bir kumaş ve yanlış bir kombinle mankeni giydirerek mahvetmişler
Sile bezinden siyah elbise ve tunikler var cok da Hoş duruyorlar
Kesinlikle katiliyorum
Benim bir öğrencim kapandı 18 yaşındaki kız olmuş 35 yaşında pazara giden teyze
o simsiyah kıyafetlerin üstüne ferace bir de alakasiz renk tulbent

Kapalı bayanlara en çok yakışan kiyafetler bu burusuk kumaşlardan yapilan etnik sdesen tunik ve elbiseler

Aynı elbisenin lacivert yada bordosu varsa bej/Gold şal ile daha iyi durur.

Siyah hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…