Evet o şekil kapatıyor. Beni de ilgilendirmez haklısınız, sadece tuhafıma gidiyor. Hani bunun mantığı ne, azıcık da olsa bacak gözükmez ama memelerin ben burdayım diye el sallamasinda sorun yok bir çok kadın için.Ben hep salımı öne inecek şekilde bağlarım hiç rahat edemem. Ama kişisel görüşe saygı duyarım.
Ah o göbeklerBeğenmeye bilirsiniz normal:) fikir alışverişi için konu açtım.
Biraz saklamam gereken göbek ve yanlar varda.
Çok tehlikeli sular bunlar aman dikkatEvet o şekil kapatıyor. Beni de ilgilendirmez haklısınız, sadece tuhafıma gidiyor. Hani bunun mantığı ne, azıcık da olsa bacak gözükmez ama memelerin ben burdayım diye el sallamasinda sorun yok bir çok kadın için.Neyse Mune beni şutlamadan topigi terk edeyim.
Shhh , bişey görmedin duymadınÇok tehlikeli sular bunlar aman dikkat
Düğüne siyah renk abiye hiç gitmez canım, kayra ve arminede daha şık ve asil abiyeler oluyor onların da bir sitelerine bak derim
Mevsim için çok koyu canım. Abiye almak zorundamısın? Şık bir ceket etek alsan hem ömürlük olurSiyah alma sebebim siyah abiyem yok ve 3-4 kere daha farklı renkte eşarp ve ayakkabı ile kombin yaparım elbisenin ömrü uzat :) öbur türlü en fazla 2 kere giyerim diye düşündüm.
Aslında doğru düşünüyorsunuz belki elbise modelinden de kaynaklanıyor olabilir yine siyah renk farklı bir model mi baksaniz bu tarz kumaşları beğenmiyorum hiç ben tabi şansı fikrim :))Siyah alma sebebim siyah abiyem yok ve 3-4 kere daha farklı renkte eşarp ve ayakkabı ile kombin yaparım elbisenin ömrü uzat :) öbur türlü en fazla 2 kere giyerim diye düşündüm.
Ben çok beğenmedim bu kiyafeti kötü görünüyorMerhaba kızlar
Gorumcem aile içi evde sözden sonra nişan yapmayı düşünmüyordu. Şimdi ise nişan istediğini belirtti ona gore tarih belirlediler. Bende tabi sadece evde söz olacağı için kendi kıyafetlerimden kombin yapmıştım. Şuan gardirobumdan kilometrelerce uzağım ve nisan icin abiye almak farz oldu.
Bulunduğum yerde öyle gezip tozup deneye yanıla kıyafet seçme imkanım yok kırsal bir kesimdeyim.
O yüzden sefamerveden uygun fiyata beden numarama göre bir abiye elbise buldum ama çok kararsız kaldım .
Dolabimda siyah abiye elbisem yok. Ayrıca simetrik etek olması, etek belinin yukarda olması ve pileli olması ( sanki daha zayıf gösterir).
Sefamerveden alışveriş yapma sebebime gelirsek daha önceki alışverişim de yaşadığım bir sıkıntı nedeniyle indirim kuponum var. Ve bu siteye guveniyorum. Sorun çıksa bile bir şekilde durumu düzeltmeye çalışıyorlar ( Neden ısrarla bu site sorularına yanıt olarak)
Sizce sipariş vermeli miyim vermemeli miyim?
Ayrica Jakarli kumas oldugu icin düz bej/gold arasi renkte bir esarp daha gusel durur diye dusundum Ürün gorseli ekte.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkurler.
Tamam aramızdaShhh , bişey görmedin duymadın
Yaz için çok siyah değil mi
Bir de baştan aşağı kapkara zangoç kıyafeti gibi duruyor
Uçuş uçuş turkuaz bir etek yok mu şöyle tam yazlık
Kumaşı çok siyah. Ayrıca bu kumaşın modası yaklaşık 5 sene önceydi. Bir de bu kumaşlar polyester oluyor ve çok üzerine yapışan bir model olduğu için bu mevsimde terden sırılsıklam olursunuz.
Kumasi cok kotu perde kumasi gibi, belki daha baska bir model ve kumasta siyah hos durabilir.
Onuda düşündüm ama şuan karadeniz bolgesindeyim ve akşamları serin geçiyor olduğum yerde .
Ama genel kanı almamam yönünde sanırım vaz geçicem almaktan .
Tesettur modelleri cirkin diyorum,daha guzel modern kesimler yapilabilir diyorum. Moda meselesi,kumas meselesi,kesim ve kalip meselesi yani. Hemen baska yere cekmeseniz keske. Asiri yasli gosteriyor insanlari. Bakin su kiyafeti giyen 20 yasindaki kadin 60 yasinda teyze gibi olur,neden oyle oluyor daha guzel modeller yapilabilir diyorum da iste,anlatamiyorum sanirim.Ne alakasi var tesettur modellerini yasli kavramiyla nitelendiriyorsunuz.yorumunuz hic hos degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?