Ne giyicem şimdi ben :( ( fotografli)

Siyah elbiseyi alayim mi?

• Ankete Katılan
    66
Ben hep salımı öne inecek şekilde bağlarım hiç rahat edemem. Ama kişisel görüşe saygı duyarım.
Evet o şekil kapatıyor. Beni de ilgilendirmez haklısınız, sadece tuhafıma gidiyor. Hani bunun mantığı ne, azıcık da olsa bacak gözükmez ama memelerin ben burdayım diye el sallamasinda sorun yok bir çok kadın için. Neyse Mune beni şutlamadan topigi terk edeyim.

Beğenmeye bilirsiniz normal:) fikir alışverişi için konu açtım.
Biraz saklamam gereken göbek ve yanlar varda.
Ah o göbekler umarım aradığınızı bulursunuz. Benim bir elbisem vardı o zaman zayiftim ama çok daha zayıf gostermisti. A kesim mi oluyor yukarıdan aşağı doğru açılan bir eteği vardı. Belki de yüksekti. Öyle bir model bakın bence hala o elbiseyi çok beğenirim de artık içine girmek hayal

Çok tehlikeli sular bunlar aman dikkat

Düğüne siyah renk abiye hiç gitmez canım, kayra ve arminede daha şık ve asil abiyeler oluyor onların da bir sitelerine bak derim

Siyah alma sebebim siyah abiyem yok ve 3-4 kere daha farklı renkte eşarp ve ayakkabı ile kombin yaparım elbisenin ömrü uzat :) öbur türlü en fazla 2 kere giyerim diye düşündüm.

Siyah alma sebebim siyah abiyem yok ve 3-4 kere daha farklı renkte eşarp ve ayakkabı ile kombin yaparım elbisenin ömrü uzat :) öbur türlü en fazla 2 kere giyerim diye düşündüm.
Mevsim için çok koyu canım. Abiye almak zorundamısın? Şık bir ceket etek alsan hem ömürlük olur

Aslında doğru düşünüyorsunuz belki elbise modelinden de kaynaklanıyor olabilir yine siyah renk farklı bir model mi baksaniz bu tarz kumaşları beğenmiyorum hiç ben tabi şansı fikrim :))

Ben çok beğenmedim bu kiyafeti kötü görünüyor
Düz kapalilar için olan pantolon takimlar daha hoş durur bence

Yaz için çok siyah değil mi
Bir de baştan aşağı kapkara zangoç kıyafeti gibi duruyor

Uçuş uçuş turkuaz bir etek yok mu şöyle tam yazlık

Esarbim gold rengi olacak ve elbisedeki kolyeyi takmicam kendi altın kolyemi takmayı dusunuyorum.

Kumaşı çok siyah. Ayrıca bu kumaşın modası yaklaşık 5 sene önceydi. Bir de bu kumaşlar polyester oluyor ve çok üzerine yapışan bir model olduğu için bu mevsimde terden sırılsıklam olursunuz.

Onuda düşündüm ama şuan karadeniz bolgesindeyim ve akşamları serin geçiyor olduğum yerde .

Ama genel kanı almamam yönünde sanırım vaz geçicem almaktan .

Kumasi cok kotu perde kumasi gibi, belki daha baska bir model ve kumasta siyah hos durabilir.

Evet elbisenin modeli çok hoşuma gitti. Ama cağnım elbiseyi yanlış bir kumaş ve yanlış bir kombinle mankeni giydirerek mahvetmişler

Onuda düşündüm ama şuan karadeniz bolgesindeyim ve akşamları serin geçiyor olduğum yerde .

Ama genel kanı almamam yönünde sanırım vaz geçicem almaktan .

Iyi de epey nemli, nemden bunalirsin. Kol altari daha genis olsun. Benim de ilk gördüğümde burnuma pis bi koku geldi resmen. Niye bütün modeller robadan bu sitede cok ilginc. Bi de kumaslar cok adi ya bakiyim baska bisey var mi dedim ama. Su fena gelmedi ama naylon gene

https://www.sefamerve.com/tr/incili-abiye-elbise-1070-03-siyah--320841/

Ne alakasi var tesettur modellerini yasli kavramiyla nitelendiriyorsunuz.yorumunuz hic hos degil
Tesettur modelleri cirkin diyorum,daha guzel modern kesimler yapilabilir diyorum. Moda meselesi,kumas meselesi,kesim ve kalip meselesi yani. Hemen baska yere cekmeseniz keske. Asiri yasli gosteriyor insanlari. Bakin su kiyafeti giyen 20 yasindaki kadin 60 yasinda teyze gibi olur,neden oyle oluyor daha guzel modeller yapilabilir diyorum da iste,anlatamiyorum sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…