Cok siyah degilmi rahibe kiyafeti gibi
Ne alakasi var tesettur modellerini yasli kavramiyla nitelendiriyorsunuz.yorumunuz hic hos degilBaska seçenek yoksa alin ne diyelim. Ama bence acayip cirkin. Hem renk hem model olarak. Tesetturdeki secenekler neden boyle insani 45 yas fazla gosterir cozemedim
Eger kilo probleminiz yoksa bun modelin suzgun kumasta zumrut yesili olabilirRahibe mi? :) Hiç böle düşünmemiştim. Siyah sal yerine bej/gold arası eşarp düşünüyorum. Yine mi kurtarmiyor
Siyah rengi beğenmedim modeli güzel ama renk kötü. Yaz ayındayız cıvıl cıvıl renkler seçseniz daha güzel olabilir :)
Ben hep salımı öne inecek şekilde bağlarım hiç rahat edemem. Ama kişisel görüşe saygı duyarım.Ben şahsen begenmedim elbiseyi.
Bir de göğüs kısmı bu kadar dar olup nasıl hala tesettürlü insalar tarafından tesettüre uygun bulunuyor anlamıyorum.
Katılıyorum size de işte yeni nesil tesettür kıyafetleri rezalet dar. Ben de tesetturluyum bir etek almak için bile kaç mağaza gezdiğimi bilmiyorum çünkü çok kısalar dar ve yapışıyor vücuda. Moda adı altında üretilen tesettür ürünleri tam rezillik.Ben şahsen begenmedim elbiseyi.
Bir de göğüs kısmı bu kadar dar olup nasıl hala tesettürlü insalar tarafından tesettüre uygun bulunuyor anlamıyorum.
Pileli etek aksine kilolu gösteriyor. Bir de şahsi yorumum elbise pek hoşuma gitmedi kusuruma bakmayın. Pilesiz düz inen beli yukarıda kıyafetler zayif gösteriyor da pile girince olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?