Ne giyicem şimdi ben :( ( fotografli)

Siyah elbiseyi alayim mi?

• Ankete Katılan
    66

mamamio

⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
1.891
2.039
133
GÜNCELLEME: Kızlar sadece elbiseye bakın. Elbiseden gelen kolyeyi kullanmicam. Kendi turalı ( şu herkeste olan) kolyemi kullanıcam ve siyah şal değil bej/gold arası bir renkte eşarp takicam.

Merhaba kızlar

Gorumcem aile içi evde sözden sonra nişan yapmayı düşünmüyordu. Şimdi ise nişan istediğini belirtti ona gore tarih belirlediler. Bende tabi sadece evde söz olacağı için kendi kıyafetlerimden kombin yapmıştım. Şuan gardirobumdan kilometrelerce uzağım ve nisan icin abiye almak farz oldu.

Bulunduğum yerde öyle gezip tozup deneye yanıla kıyafet seçme imkanım yok kırsal bir kesimdeyim.

O yüzden sefamerveden uygun fiyata beden numarama göre bir abiye elbise buldum ama çok kararsız kaldım .

Dolabimda siyah abiye elbisem yok. Ayrıca simetrik etek olması, etek belinin yukarda olması ve pileli olması ( sanki daha zayıf gösterir).

Sefamerveden alışveriş yapma sebebime gelirsek daha önceki alışverişim de yaşadığım bir sıkıntı nedeniyle indirim kuponum var. Ve bu siteye guveniyorum. Sorun çıksa bile bir şekilde durumu düzeltmeye çalışıyorlar ( Neden ısrarla bu site sorularına yanıt olarak)

Sizce sipariş vermeli miyim vermemeli miyim?

Ayrica Jakarli kumas oldugu icin düz bej/gold arasi renkte bir esarp daha gusel durur diye dusundum Ürün gorseli ekte.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkurler.

Eklentiler

• Screenshot_20180729-084908.png
    205,2 KB · Görüntüleme: 1.610
  • Screenshot_20180729-084911.png
    210,3 KB · Görüntüleme: 1.565
  • Screenshot_20180729-084914.png
    176 KB · Görüntüleme: 1.452
  • Screenshot_20180729-084917.png
    249,9 KB · Görüntüleme: 1.482
  • Screenshot_20180729-085101.png
    165,3 KB · Görüntüleme: 1.492
Son düzenleme:
Baska seçenek yoksa alin ne diyelim. Ama bence acayip cirkin. Hem renk hem model olarak. Tesetturdeki secenekler neden boyle insani 45 yas fazla gosterir cozemedim
Ne alakasi var tesettur modellerini yasli kavramiyla nitelendiriyorsunuz.yorumunuz hic hos degil

Siyah rengi beğenmedim modeli güzel ama renk kötü. Yaz ayındayız cıvıl cıvıl renkler seçseniz daha güzel olabilir :)

Renk seçenekleri siyah bordo indigo ve zümrüt yeşil. Bir tek indigoda benim bedenim var o renkte benim hoşuma gitmiyor. Bide hiç siyah abiyem yok dolabimda olsun diye düşünmüştüm.

Ben şahsen begenmedim elbiseyi.
Bir de göğüs kısmı bu kadar dar olup nasıl hala tesettürlü insalar tarafından tesettüre uygun bulunuyor anlamıyorum.
Ben hep salımı öne inecek şekilde bağlarım hiç rahat edemem. Ama kişisel görüşe saygı duyarım.

Ben şahsen begenmedim elbiseyi.
Bir de göğüs kısmı bu kadar dar olup nasıl hala tesettürlü insalar tarafından tesettüre uygun bulunuyor anlamıyorum.
Katılıyorum size de işte yeni nesil tesettür kıyafetleri rezalet dar. Ben de tesetturluyum bir etek almak için bile kaç mağaza gezdiğimi bilmiyorum çünkü çok kısalar dar ve yapışıyor vücuda. Moda adı altında üretilen tesettür ürünleri tam rezillik.

Pileli etek aksine kilolu gösteriyor. Bir de şahsi yorumum elbise pek hoşuma gitmedi kusuruma bakmayın. Pilesiz düz inen beli yukarıda kıyafetler zayif gösteriyor da pile girince olmuyor.

Beğenmeye bilirsiniz normal:) fikir alışverişi için konu açtım.
Biraz saklamam gereken göbek ve yanlar varda.

Düğüne siyah renk abiye hiç gitmez canım, kayra ve arminede daha şık ve asil abiyeler oluyor onların da bir sitelerine bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…