İsteyerek mİ oldu cnm
hayırlı olsun
keŞke bİkaÇ ay bekleseydİnİz
Kızlar selaammm evleneli henüz bir ay olmadı daha iki ay üç ay önce zayıflamak ve düğün telaşından kurtulmak için giriyordum KK 'ne şimdi hamileyim bir hafta önce test yaptığımda sonuç negatif çıkmıştı ama dün yaptığımda pozitif çıktı adetim dört gün geçti ama bugün küçücük bir siyah leke geldi biraz netten baKTIM bu döllenmenin yolunda gittiğine işaretmiş bilmiyorum artık .
Allah'ım darısı çocuk isteyenlerin başına inşallahhhh
İsteyerek mİ oldu cnm
hayırlı olsun
keŞke bİkaÇ ay bekleseydİnİz
canım beklemesinler yaaa,ben bekledim bir sene.şimdi de gelmiyorrrr :çok üzgünüm:
cucu86 kız çok hızlıymışsınız ,anacım biz ilk bebeğimde 6 ay uğraşmıştık valla tebrikler.hayırlısıyla kucağına alırsın.inş:Saruboceq:
YAaaa üzülme ne olurrr, sabret kaç yıl olmayıp da çocuğu olanlar var, hem eğer doğum kontrol hapı ya da başka bir yöntemle korunduysan normaldir olmaması biraz zaman geçmesi gerekiyor onların üzerinden diye duymuştum. üzülme e mi:teselli::teselli:
küççük anneeee....teşekkür ederimm....biz geri çekilme ile korunduk....
şu an üzülmüyorum canım,dün adet olmam gerekiyordu olmadım beliycem bi hafta daha:asigim:
Valla biz başka bir korunma yöntemi bilmiyoruz zaten :kedi:
Eğer düzenliyse adetin bence o kadar bekleeme ben bir haftada iki test aldım birisi - diğeri + çıktı nasıll :) ikinci testimi almamın sebebi adetimin gecikmesiydi eşim hatta dalga geçti ya dur dedi beş beş testlere verdiosun biraz bekle dediama ben yine beklemedim. Ve tahminim doğru çıktı zaten araştırmıştım biraz göğüslerim çok şişmişti ve inanılmaz duygusallaştım.
ALlah nasip eder inşallahhhhh şöyle nur topu gibi bir şey .
Hem bakalım benim ki de henüz ne durumda, en riskli aylar bu aylar..
Ama yine de çok güzel bir duyguuuuuuuu...
bolca dinlen canım...elinden geldiği kadar yat,kitap oku,ben kalabilirsem öyle yapıcam inş.
sen hiç korkma,her şey çok güzel olacakkaydirigubbakcemile2
tebrikler canım.allah kucağına almayı nasip etsin.bu duyguyu tatmak bizlerede nasip olur inşallah.dua et bizler için.
iyiki olmus bence hayırlı ugurlu olsun canımAllah analı babalı büyütsün inşallah
tebrik ederim tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah...