Ne Garip Duyguymuşsun Sen

tebrik ederim canım;inşlh hayrlısı ile bebeğini kucağına alırsın ve bu sevincide paylaşırsın bizlerle....:ecrin_bebek:

çok sağ ol canım ama kızlar Allah aşkına biri bana söylesin geçecek mi dokuz ay gerçekten? Şurada öğreneli iki gün oldu heyecandan yerimde duramıyorum bakalım bugün ilk doktorumuza gideceğiz ne diyecek , çok heyecanlıyım ya... delikafadulden

kızlarrr
şimdi doktordan geldim daha kesem bile belli değil daha 2 ya da 3 haftalıkmış bebişimmm dün çok korkmuştum iki üç damla koyu kahve leke gelmişti doktor bişe olmaz dedi yola da çıkabilirsin dedi ama ben korkuyorum, sizce napayım?

doktor yola cıkabılırsın demısse sorun olmaz bence..

tebrıkler bu arada.

doktor yola cıkabılırsın demısse sorun olmaz bence..

tebrıkler bu arada.

canımmm çok sağ ol çok teşekkür ederim haklısın özellikle özele gittim ama hiç doğru dürüst ilgilenmedi sinir oldum sanki biraz salladı gibime geldi ondan dolayı korkuyorum nette ilk üç ay tehlikeli diyor ya ne bilim işte ya heyecanlıyım ne yaapaacağımı bilmiyorm . Annemleri de çok özledim doktoruma güveneyim en iyisi :)):sm_confused:

kızlar bir de ben sigarayı bırakımıyorum ne yapıcammm yardım edin ne olurrrrr

Tebrik ederim cnm hayırlı olsun bebeğin
hosgelgin0oqqe9ov4.gif

miscellaneous92sq1.gif
:nazar::nazar::nazar:

balsurat ve beyaz16 çok sağolunnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cucu sakın yola falan cıkma.cinsel ilişkiye de ara verin.ben de bir damla kahverengi lekeyle gıttım.doktorum hıc bısey olmaz.yerlesme kanaması dedı.
cinsel ilişkiyi sorduk utana sıkıla.devam edebılırsınız.problem yok dedı.tammm bır hafta sonra kanama bır hızlandı.progestan hormon hapları ve 4 ay yatak ıstırahatı ıle anca toparlandım.bazı doktorlar cok rahat oluyr.sımdı o bebek rahımde tutunmaya calısıyr.yuruyerek ya da cınsel ılıskıye gırerek rahım kaslarının kasılıp gevsemesıne ızın verme.ılk 3ay sabret.yorma kendını.
ben cok cektım.doktorumun rahat tavırlarından.unutma kı her kadında leke olmuyr.dikkat et canım.

cucu sakın yola falan cıkma.cinsel ilişkiye de ara verin.ben de bir damla kahverengi lekeyle gıttım.doktorum hıc bısey olmaz.yerlesme kanaması dedı.
cinsel ilişkiyi sorduk utana sıkıla.devam edebılırsınız.problem yok dedı.tammm bır hafta sonra kanama bır hızlandı.progestan hormon hapları ve 4 ay yatak ıstırahatı ıle anca toparlandım.bazı doktorlar cok rahat oluyr.sımdı o bebek rahımde tutunmaya calısıyr.yuruyerek ya da cınsel ılıskıye gırerek rahım kaslarının kasılıp gevsemesıne ızın verme.ılk 3ay sabret.yorma kendını.
ben cok cektım.doktorumun rahat tavırlarından.unutma kı her kadında leke olmuyr.dikkat et canım.

Bu akşam çıkacaktık ama şimdi iyice kafam karıştı yedi saat sürüyor kayseriden samsun aslında ben de çok tedirginim ne yapıcam bilmiyorum uçakla mı gitsem diye düşündüm annemleri de çok özledim :gitme: napıcam ben şimdi :gitme:

Ben evlendikten 1 hafta sonra adet olmuştum..Hiç unutmam eşimle oturup üzülmüştük beraber .Acaba çocuğumuz olmuyacak mı diye.Allahın zoruna gitmemiştir inşallah.
gel gör ki adetim bittikten sonra hemen hamile kalmışım.yani evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldım.
O yüzden inşallah erken doğum yapmam diye Allaha yalvarırdım.Sonra bebek 7yada 8 aylık doğsaydı etraf neler düşünürdü acaba benim için.Daha 9 ay dolmadan bebeği oldu diye.Çok şükür 9 ay 9 gün sonra bir oğlum oldu.Şimdi 15 aylık.Allahım bağışlasın.

canım benim elbet benim de güleceğim günler gelecek ama sen de takdir edersin ki yaşamışsın da zaten bu duyguları :) ilk heyecan insanın bildiği okuduğu her şey yıkılıyor zaten duygusallık max. seviyede oluyor, bir şey mi olacak aman dur sakınayım vs. vs gibi durumların içinde buluyor insan kendini yoksa ben de biliyorum Rabbim yaşatırsa yaşayacak yoksa her şey engel olacak ama gel gör ki anlatamıyorum kendime bazen bunu :)

X