- Konu Sahibi sehnsucht06
-
Sıkı durun en abes benim çünkü :smiley-cool:
istanbul ünv veteriner fakültesini bitirdim,binicilik kuluplerinde antrenörlük yarış hakemliği ve binilik hocalığı yaptım..ve ben Şuan bankacıyım delikafadulden o kadar özgür bir meslekten nasıl bu mesleğe geçiş yaptım bilemiyorum..kader utansın
istanbul ünv veteriner fakültesini bitirdim,binicilik kuluplerinde antrenörlük yarış hakemliği ve binilik hocalığı yaptım..ve ben Şuan bankacıyım delikafadulden o kadar özgür bir meslekten nasıl bu mesleğe geçiş yaptım bilemiyorum..kader utansın
muhasebe ve işletme mezunuyum bankacı olamadım ( şuan o meslektende soğudum oda ayrı mesele ) veteriner mezunusunuz bankacı olmuşsunuz şaşırtıcı bir durum gerçekten
çarpıklık burdan kaynaklanıyor bence siz kader utansın demeyin, biz diyelim bunu benim okuduğum bölümde iş sayibisiniz...sırf bu yüzden bankcaılıktan soğudum ya zaten :)
muhasebe ve işletme mezunuyum bankacı olamadım ( şuan o meslektende soğudum oda ayrı mesele ) veteriner mezunusunuz bankacı olmuşsunuz şaşırtıcı bir durum gerçekten
çarpıklık burdan kaynaklanıyor bence siz kader utansın demeyin, biz diyelim bunu benim okuduğum bölümde iş sayibisiniz...sırf bu yüzden bankcaılıktan soğudum ya zaten :)
hakkaten çook çılgın olmuşdelikafaduldenbenim kardeşimde binici, kulüpteki antrönerlerin yada hakemlerin başka bir iş yaptığını düşünemiyorum sen nasıl olduda bankacı oldun??jokey kulübüne fln başvurdunmu canım?yarış koşan atlara bakma şansın fln olmazmıydı acaba? ısrarlı soruyorum çünkü yaptığın işin para kazanmak bir yana ancak çoook seversen yapılacak bir iş olduğunu biliyorum, nasıl koptun hayret ettim
yazılı sınavı kazandım mulakatıda geçtim , şuan ayrıca işletme 3teyim açıköğretim ,mezun olduğum bölüm yabana atılıcak gibi değil ..ama sermaye gerektiren bir iş.hiç istemezdim bankacı olmayı ama çok sevdim tam bana göreymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?