- 19 Ocak 2017
- 9
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hayatanbiktim100
-
Benim annem babam hep diyor araplar bizim kültüre uymaz cok farkli ondan sordumBence evlenir niye evlenmesin kii
Bunun araplık türklükle alakası yok senin araptan kastın ne müslüman bir ülke işte ne sakıncası olsun ki benim araplarla ilgili tek bildiğim şartı şurtu olmaz pis olurlarBenim annem babam hep diyor araplar bizim kültüre uymaz cok farkli ondan sordum
Nasil pis yani?Bunun araplık türklükle alakası yok senin araptan kastın ne müslüman bir ülke işte ne sakıncası olsun ki benim araplarla ilgili tek bildiğim şartı şurtu olmaz pis olurlar
İnsan insanla evlenir, dinler-ırklar-düşünceler değil...
Arap biriyle evlenecek olan sizseniz, eğer seviyorsam evlenirim niye evlenmeyeyim ki?Peki siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz?
Bedensel falan işteNasil pis yani?
Benim bir sevdigim var 8 aydir cikiyoruz ve arap alhamdulillah müsliman sikinti suki ailem hep derler iste memleketinden yap yabanciyi ne yapican falan filan ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum ortada kaldim ve ne yapicagimi bilmiyorum.Arap biriyle evlenecek olan sizseniz, eğer seviyorsam evlenirim niye evlenmeyeyim ki?
Ayrıca ülkemizde yabancı evliliğine sıcak gözle bakılmamasının sebebi maalesef dinler ayrılığı.
Böyle bir sorun yoksa aileler dırdır da edemez, sıkıntı nerede?
Aman, ailelerin elinde olsa zaten ya üst komşuya ya karşı komşuya kız verirler.Benim bir sevdigim var 8 aydir cikiyoruz ve arap alhamdulillah müsliman sikinti suki ailem hep derler iste memleketinden yap yabanciyi ne yapican falan filan ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum ortada kaldim ve ne yapicagimi bilmiyorum.
Yok ikimizde avrupa yasiyoruzAman, ailelerin elinde olsa zaten ya üst komşuya ya karşı komşuya kız verirler.
Çok da umursamayın bunu.
Eğer evlenmeniz, ülke değiştirmenize sebep olacaksa işte sorun olan budur derim.
Çünkü ülkemizle sevgilinizin yaşadığı ülkeyi, kadınlar olarak kıyaslamamız imkansız.
O zaman her ikiniz de evliliği istiyorsanız, tebrik ederim şimdiden.Yok ikimizde avrupa yasiyoruz
Haha sagol simdilikten yani ikimizde citti düsünüyoruz ama artik hayat neyi gösterirseO zaman her ikiniz de evliliği istiyorsanız, tebrik ederim şimdiden.
Ehehe, ilk kutlayan olmak saçma bir gurur verdi bana niyeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?