• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düsünüyorsunuz

Benim annem babam hep diyor araplar bizim kültüre uymaz cok farkli ondan sordum
Bunun araplık türklükle alakası yok senin araptan kastın ne müslüman bir ülke işte ne sakıncası olsun ki benim araplarla ilgili tek bildiğim şartı şurtu olmaz pis olurlar

Peki siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz?
Arap biriyle evlenecek olan sizseniz, eğer seviyorsam evlenirim niye evlenmeyeyim ki?
Ayrıca ülkemizde yabancı evliliğine sıcak gözle bakılmamasının sebebi maalesef dinler ayrılığı.
Böyle bir sorun yoksa aileler dırdır da edemez, sıkıntı nerede?

Arap biriyle evlenecek olan sizseniz, eğer seviyorsam evlenirim niye evlenmeyeyim ki?
Ayrıca ülkemizde yabancı evliliğine sıcak gözle bakılmamasının sebebi maalesef dinler ayrılığı.
Böyle bir sorun yoksa aileler dırdır da edemez, sıkıntı nerede?
Benim bir sevdigim var 8 aydir cikiyoruz ve arap alhamdulillah müsliman sikinti suki ailem hep derler iste memleketinden yap yabanciyi ne yapican falan filan ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum ortada kaldim ve ne yapicagimi bilmiyorum.

Benim bir sevdigim var 8 aydir cikiyoruz ve arap alhamdulillah müsliman sikinti suki ailem hep derler iste memleketinden yap yabanciyi ne yapican falan filan ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum ortada kaldim ve ne yapicagimi bilmiyorum.
Aman, ailelerin elinde olsa zaten ya üst komşuya ya karşı komşuya kız verirler.
Çok da umursamayın bunu.
Eğer evlenmeniz, ülke değiştirmenize sebep olacaksa işte sorun olan budur derim.
Çünkü ülkemizle sevgilinizin yaşadığı ülkeyi, kadınlar olarak kıyaslamamız imkansız.

Aman, ailelerin elinde olsa zaten ya üst komşuya ya karşı komşuya kız verirler.
Çok da umursamayın bunu.
Eğer evlenmeniz, ülke değiştirmenize sebep olacaksa işte sorun olan budur derim.
Çünkü ülkemizle sevgilinizin yaşadığı ülkeyi, kadınlar olarak kıyaslamamız imkansız.
Yok ikimizde avrupa yasiyoruz

Back
X