ne düsünecegimi bilmiyorum

Benimde 2.5 yıldır görüştüğüm biri var ilk tanıştığımda evlenmek istiyor hayal kuruyordum. Sonra beni kıracak kelime söyledi agzından farkında değildi. İlk tartışmamız başka sebep bahane oldu 1 yıl konuşmadım. Bir kaç ay önce tekrar döndü. Evlilik konuşuyor benimle şöyle böyle hayaller kuruyor, iyi biri ama bir şey eksik.. Evet bu o diyemedim bu sefer sanki bir şey olucak ve biz ayrılcakmışız gibi geliyor. Evlilik fikrine sıcak bakmıyorum içimde tam oturmayan birşey var ama tamda anlamlandıramıyorum. Hayırlısı olsun inşallah

merhaba canim, bu 1 yil icerisinde hic bir baglanti kurmadiniz mi peki? ve onun yoklugunu hissettin mi bu 1 sene icerisinde?

merhaba canim, bu 1 yil icerisinde hic bir baglanti kurmadiniz mi peki? ve onun yoklugunu hissettin mi bu 1 sene icerisinde?
Ben kurmadım, yani herhangi birşey yapmadım. Ama o zaman geçtikten sonra instagram dan story lere yazdı, fotolarımı begendi falan sonrada bir şey sormak bahanesiyle yazdı. İlk başlarda üzüldüm ve anlar barışmak ister diye bekledim. sonradan bıraktım iyi biri ama olmasada olurdu benim için durumu oluştu çok takip etmemeye başladım. Ama ilginçtir foto videolar silmedim hala duruyor. Şu anda da 4 gündür konuşmuyoruz bakalım ne olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…