- 31 Ocak 2014
- 37
- 4
- 31
-
- Konu Sahibi cigdemkartal
Niye bu kadar kinlisinizTanıştırayım (.) nokta (,) virgül. Lazım olur.
Bence hemen engelleri kaldırıp özür dilemelisiniz. Çünkü aşk bunu gerektirir. Adam da aşkından sevdasından ölüyor belli ki zaten.
Haklısınız ama bazı seyler benımde elımde degıl hatta pıskologa gıtmeyı dusunuyorum daha cok bagımlılık gıbı bısey oldu bu durumVakit kaybı geriye dönüp sadece yıllarımı boşa harcamışim diyeceksiniz.
Ama sizde bikac yılı daha harcayacak potansiyel gördüm açıkçası.
Yanlıs anladınız uc yılda ılk defa boyle bısey yaptım cok gücüme gitti o yuzdenÖncelikle acil noktalama işaretleri tedavisi diliyorum size
Aranızdaki şeyin ne kadar toksik olduğunu biliyorsunuz, kurtulmak kolay değildir böyle bataklık gibi çeken durumlardan ama 3 yıl be kardeşim... 3 yılda hala engelleyip engeli kaldırma noktasında olmanız saçma değil mi? Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama okulunuz/işiniz varsa kafanızı başka şeylere verin bence baya takıntılı gibisiniz bu kişiye. Kendinizi tüketiyorsunuz, kendinize saygınızı hala tamamen kaybetmediyseniz yakında kaybedeceksiniz.
Ne dediğimi anlamadınız. Çoktan hayatınızdan çıkarmanız gerekirken daha yeni engelliyorsunuz dedim. Üstelik engeli açacak gibisiniz.Yanlıs anladınız uc yılda ılk defa boyle bısey yaptım cok gücüme gitti o yuzden
Yok açmayı dusunmuyorum hastaca belkı ama pısmanlıgını gormek ıstıyorum sadeeceNe dediğimi anlamadınız. Çoktan hayatınızdan çıkarmanız gerekirken daha yeni engelliyorsunuz dedim. Üstelik engeli açacak gibisiniz.
En büyük intikam hiç umursamamaktır.Yok açmayı dusunmuyorum hastaca belkı ama pısmanlıgını gormek ıstıyorum sadeece
Her şey sizin elinizde emin olun.Haklısınız ama bazı seyler benımde elımde degıl hatta pıskologa gıtmeyı dusunuyorum daha cok bagımlılık gıbı bısey oldu bu durum
Kin ne alaka? Allah aşkına azcık kitap falan okuyun. Kin kötülük gördüğünüz birine beslediğiniz intikam duygusudur. Ben sizi tanıyor muyum, hayır. Siz bana bir kötülük yaptınız mı, hayır. Niye kin duyayım size?Niye bu kadar kinlisiniz
Yazdıklarınız içinde tek çocukça olmayan, tek mantıklı hareket bu aslında..engelledım bılıyorum cocukca gıbı duruyo ama bırazda kendımı tutmak ıcın engelledım c