Ne düşünceğimi bilemiyorum kafam o kadar karışık ki

cigdemkartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
37
4
31
Mrblar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı tabiki 3 yılı anlatamam ama kısaca toksik bi ilişkiydi çok ayrılıklı vs sadece sunu söyleyebilirim ayrılıkların cogu zorunluluklardan dolayıydı cunku hayatlarımız asla bırbırıne uygun degıldı sadece aşk vardı onun dısında cok engeller vardı kendısının maddıyatı hıc yok vs vs tabı bu bı engel degıl hep yanında oldum ama cok zor bı hayatı oldugu ıcın sureklı depresyonda ve bunalımda olan bı ınsandı hayatım onu motıve etmekle gecıyodu ama yınede dayanıyodum cunku delıcesıne asıktım onunda benı sevdıgıne ınanıyodum cok gorusemıyoduk ama gorustugumuzde gece bırlıkte kalırdık en son 15 gun once gorusmustuk carsamba aksamı onu cok ozledıgımı soyledım oda tmm goruselım bende ozledım dedı cuma uygunmu dedım normalde gece calısıyo ama olur dedı ben bunu sozlesmek olarak algıladım persembe gunu oldu goruscekmıyız dedım maddı acıdan sıkısıgım gelemıcem dedı bunuda hos karsıladım hatta butun masrafları ben karsılıcam dedım fakat kalıcagımız yer doluydu oyuzden netlesmedı durum ertesı gun yanı buluscamız gun cuma gunu oldu ben ona yazdım dedım boyle boyle ben buldum bıyer masraflarda bana aıt bana gelemıcenı soyledı pat dıye ısyerıne soyleyemem dedı fakat dıpnot kendısı ayda bır ıs degıstıren durduk yere ısı bırakan bırı ve zaten carsambadan berı bunun konusu vardı netlesmese bıle konustuk ben ısrar ettım gelmesı ıcın cunku gercekten gormem gerekıyodu ona ıhtıyacım vardı naparsam ne dersem dıyım gelmedı gelmedıgı gıbı ben serzenıste bulunan bır suru mesaj attım sadece allah belamı versın yazdı yanı guya gelemedıgı ıcın cok uzgunmus sonra belkı 5 6 saat sesı cıkmadı bende mesajına cvp vermedım ama gonul alıcı mesajlar bekledım yada cıkıp gelmesını bekledım bıkac saatte olsa ve tartısmadan once gelemıcem ama bıyerde otururuz bıkac saat demıstı ben serzenıste bulunduktan sonra ne gelme lafı ettı nede ozur dıleyıcı bı mesaj attı yınede ayrılmak gıbı bıse yoktu aklımda fakat bı saat sonra sosyal medyasına gırdıgımde bı baktımkı gırıp bısuru komık vıdeo begenmıs bıde gulerek bı pozla fotograf paylasmıs beynımden vurulmusa döndüm resmen göğsüm sıkıstı nefesim sıkıştı ben bu haldeyken nası böyle bısey yapar ınanamadım ben bısuru mesaj ve gelmesını beklerken boyle olunca uzunca bı mesaj yazdım cok kırıldıgımı ve bukadarını kaldıramıcagımı ve engelledım bılıyorum cocukca gıbı duruyo ama bırazda kendımı tutmak ıcın engelledım cunku her seferınde ayrılıyoeuz bı ay sonra gerı gelıyo ve affedıyodum en azından engellersem yazamaz dıye dusundum ama bı yanımda yazsın ve pısmanlıgını gorıyım dıyo dısardan bakınca benı sevmıyo gıbı degerlendırebılırsınız ama gercekten sevdıgıne ınanıyodum sadece cıdden pıskolojısı bozuk bırı ve hayatlarımız farklıydı tabıkı yınede son yaptıgını hazmedemedım ama cokmu agır bısey yaptım bılemıyorum sızce yanlısmı davranmısım Inanın boyle uzun ılıskılerde barısma olmasa bıle ınsan ulassın ve pısman olsun ıstıyo belkı benı anlayamlarınız olacaktır

Öncelikle acil noktalama işaretleri tedavisi diliyorum size

Aranızdaki şeyin ne kadar toksik olduğunu biliyorsunuz, kurtulmak kolay değildir böyle bataklık gibi çeken durumlardan ama 3 yıl be kardeşim... 3 yılda hala engelleyip engeli kaldırma noktasında olmanız saçma değil mi? Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama okulunuz/işiniz varsa kafanızı başka şeylere verin bence baya takıntılı gibisiniz bu kişiye. Kendinizi tüketiyorsunuz, kendinize saygınızı hala tamamen kaybetmediyseniz yakında kaybedeceksiniz.

Vakit kaybı geriye dönüp sadece yıllarımı boşa harcamışim diyeceksiniz.
Ama sizde bikac yılı daha harcayacak potansiyel gördüm açıkçası.
Haklısınız ama bazı seyler benımde elımde degıl hatta pıskologa gıtmeyı dusunuyorum daha cok bagımlılık gıbı bısey oldu bu durum

Yanlıs anladınız uc yılda ılk defa boyle bısey yaptım cok gücüme gitti o yuzden

"Dışarıdan bakınca beni sevmiyor gibi değerlendirebilir siniz ama benim sevdiğine İnanıyorum" diyorsunuz fakat hem dışardan hem içerden bakınca pek öyle görünmüyor. Size olan duyguları çok zayıf. Birde pisikolojisi bozuk falan değil, klâsik ilgisi olmayan erkek davranışları sergiliyor.

Niye bu kadar kinlisiniz
Kin ne alaka? Allah aşkına azcık kitap falan okuyun. Kin kötülük gördüğünüz birine beslediğiniz intikam duygusudur. Ben sizi tanıyor muyum, hayır. Siz bana bir kötülük yaptınız mı, hayır. Niye kin duyayım size?

33 yaşında koskoca bir kadın kendine böyle bir ilişkiyi layık görüyor üstelik gösterdiği ufacık tepkide doğru mu yaptım diye soruyorsa diyecek bişey kalmıyor ki bize.

İlişki aşırı laçkalaşmış. Peki sizce her defasında pişman olup gelmiş yine aynı olaylar şimdi pişman olsa size yararı nedir?

Ruh emici ve işe yaramaz adamlar neden bu kadar bağımlılık yaratıyor acaba. Kesinlikle bu duygusal konularda sıkıntılar var kadınlar da. Bu kurtarıcı anne rolü zamk gibi yapışmış olmalı illa düzelteceğim onu kafasına giriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…