- 19 Mart 2015
- 258
- 194
- 32
-
- Konu Sahibi intense_23
Selamlar. yeni uye oldum.. bende cok sıkıntılı dönemler geciriyorum şuan.. burda cok arkadaşımız var bunları yaşamışlar..sonuc beraberler evlendiler sozlendiler.... okuyunca kıskandım benimde böle olcakmı diye düsünmeye başladım.. ben 23yaşındayım..4yıla hakın bir ilişkim var.. ailemden kimse bilmiyor .. erkek arkadasımın tüm ailesi biliyor vr istiyor beni..iki ablam evlenince banada görücü cıkınca eve anlatmak zornda kaldim.. ailemden nerdeyse herkes onu taniyor..onla konstugumu biliyorlar.. ama istemiyolar.. annem yanima yakismadigini soluyor baska bahane bulamiyolar.. babama anlatmis annem ve babamda arastirmis duyduguna gore kimse iyi dememis oysa ben ailesini hepsini taniyorum cok iyiler.. annem babamda paraya maddiyata bakiyolar.. ondan ayril sorduk iyi degiller uygun degiller bize dedi.. ben onu cok seviyorum. eve ayrildim dedm ama hala gorusuym.. cok kotuym.. hep bana severek evlenenlerin aile rizasi almadan evlenenlerin durumlarni anlatiyolr.. hc dinlemiyorm bile.. ama cok kotuym.. napablrm erkek arkadasmi nasl aileme sevdireblirm..
Selamlar. yeni uye oldum.. bende cok sıkıntılı dönemler geciriyorum şuan.. burda cok arkadaşımız var bunları yaşamışlar..sonuc beraberler evlendiler sozlendiler.... okuyunca kıskandım benimde böle olcakmı diye düsünmeye başladım.. ben 23yaşındayım..4yıla hakın bir ilişkim var.. ailemden kimse bilmiyor .. erkek arkadasımın tüm ailesi biliyor vr istiyor beni..iki ablam evlenince banada görücü cıkınca eve anlatmak zornda kaldim.. ailemden nerdeyse herkes onu taniyor..onla konstugumu biliyorlar.. ama istemiyolar.. annem yanima yakismadigini soluyor baska bahane bulamiyolar.. babama anlatmis annem ve babamda arastirmis duyduguna gore kimse iyi dememis oysa ben ailesini hepsini taniyorum cok iyiler.. annem babamda paraya maddiyata bakiyolar.. ondan ayril sorduk iyi degiller uygun degiller bize dedi.. ben onu cok seviyorum. eve ayrildim dedm ama hala gorusuym.. cok kotuym.. hep bana severek evlenenlerin aile rizasi almadan evlenenlerin durumlarni anlatiyolr.. hc dinlemiyorm bile.. ama cok kotuym.. napablrm erkek arkadasmi nasl aileme sevdireblirm..
Valla biximkilerde istemiyodu esimi ailesi alevi diyolardi halbuki bizimkiler sunni olmasina ragmen namaz niyaz bunlari yapan ibsanlar degil sonuc evlendik cocugumz var ama esime kactm ailrmi dinlemedm suanda onun ailesiyle gorusmuyorum esimlede cocugumlada cok mutluyum suyuma sabunuma karisan yok aileminde esimle arasi cok iyi sanki ona hic dusman olmamislar gbi oglum vocugum diyolar sabret diret tabi severlen insanin gizu gercekleri gormuyo ben esimin ailesiyle ilgili gercekleri evlennce ogrendm ama esimde hicbir vozulma yok sukur onu seviyorum sende seviyosan inaniyosan sevdgine sonuna kadr gitSelamlar. yeni uye oldum.. bende cok sıkıntılı dönemler geciriyorum şuan.. burda cok arkadaşımız var bunları yaşamışlar..sonuc beraberler evlendiler sozlendiler.... okuyunca kıskandım benimde böle olcakmı diye düsünmeye başladım.. ben 23yaşındayım..4yıla hakın bir ilişkim var.. ailemden kimse bilmiyor .. erkek arkadasımın tüm ailesi biliyor vr istiyor beni..iki ablam evlenince banada görücü cıkınca eve anlatmak zornda kaldim.. ailemden nerdeyse herkes onu taniyor..onla konstugumu biliyorlar.. ama istemiyolar.. annem yanima yakismadigini soluyor baska bahane bulamiyolar.. babama anlatmis annem ve babamda arastirmis duyduguna gore kimse iyi dememis oysa ben ailesini hepsini taniyorum cok iyiler.. annem babamda paraya maddiyata bakiyolar.. ondan ayril sorduk iyi degiller uygun degiller bize dedi.. ben onu cok seviyorum. eve ayrildim dedm ama hala gorusuym.. cok kotuym.. hep bana severek evlenenlerin aile rizasi almadan evlenenlerin durumlarni anlatiyolr.. hc dinlemiyorm bile.. ama cok kotuym.. napablrm erkek arkadasmi nasl aileme sevdireblirm..
Ailen maddiyat olarak mı araştırmış yoksa kişilik olarak mı araştırmış ne bahane gösteriyorlarSelamlar. yeni uye oldum.. bende cok sıkıntılı dönemler geciriyorum şuan.. burda cok arkadaşımız var bunları yaşamışlar..sonuc beraberler evlendiler sozlendiler.... okuyunca kıskandım benimde böle olcakmı diye düsünmeye başladım.. ben 23yaşındayım..4yıla hakın bir ilişkim var.. ailemden kimse bilmiyor .. erkek arkadasımın tüm ailesi biliyor vr istiyor beni..iki ablam evlenince banada görücü cıkınca eve anlatmak zornda kaldim.. ailemden nerdeyse herkes onu taniyor..onla konstugumu biliyorlar.. ama istemiyolar.. annem yanima yakismadigini soluyor baska bahane bulamiyolar.. babama anlatmis annem ve babamda arastirmis duyduguna gore kimse iyi dememis oysa ben ailesini hepsini taniyorum cok iyiler.. annem babamda paraya maddiyata bakiyolar.. ondan ayril sorduk iyi degiller uygun degiller bize dedi.. ben onu cok seviyorum. eve ayrildim dedm ama hala gorusuym.. cok kotuym.. hep bana severek evlenenlerin aile rizasi almadan evlenenlerin durumlarni anlatiyolr.. hc dinlemiyorm bile.. ama cok kotuym.. napablrm erkek arkadasmi nasl aileme sevdireblirm..
..tabiki bunlari dusunuyorum dusunmuyo degilim..ailemi bi kere kirms uzmus biri degilim.. simdi ister istemz sesim cikiyo tabi.. baskasyla evlenmek neblm tanimiyn etmiym..yada su gorucu olunca garanti mi mutlu olcam bn.s bunu anlamiyolar.sAileni dinlemeyip karar verirsen sonra dönmek için yerin olmaz dikkatli adınlar at..
Vazgeçme. Evlilik basit bir olay değil. Sen erkek arkadaşını çok seviyorsan unutamazsın. Bir başkasıyla evlenirsen sürekli aklın kavuşamadığın da kalır. Ailene biraz karşı çıksan ben seviyorum ve ondan başkasıyla evlenmem desen belki kabullenebilirlerSelamlar. yeni uye oldum.. bende cok sıkıntılı dönemler geciriyorum şuan.. burda cok arkadaşımız var bunları yaşamışlar..sonuc beraberler evlendiler sozlendiler.... okuyunca kıskandım benimde böle olcakmı diye düsünmeye başladım.. ben 23yaşındayım..4yıla hakın bir ilişkim var.. ailemden kimse bilmiyor .. erkek arkadasımın tüm ailesi biliyor vr istiyor beni..iki ablam evlenince banada görücü cıkınca eve anlatmak zornda kaldim.. ailemden nerdeyse herkes onu taniyor..onla konstugumu biliyorlar.. ama istemiyolar.. annem yanima yakismadigini soluyor baska bahane bulamiyolar.. babama anlatmis annem ve babamda arastirmis duyduguna gore kimse iyi dememis oysa ben ailesini hepsini taniyorum cok iyiler.. annem babamda paraya maddiyata bakiyolar.. ondan ayril sorduk iyi degiller uygun degiller bize dedi.. ben onu cok seviyorum. eve ayrildim dedm ama hala gorusuym.. cok kotuym.. hep bana severek evlenenlerin aile rizasi almadan evlenenlerin durumlarni anlatiyolr.. hc dinlemiyorm bile.. ama cok kotuym.. napablrm erkek arkadasmi nasl aileme sevdireblirm..
Ailen maddiyat olarak mı araştırmış yoksa kişilik olarak mı araştırmış ne bahane gösteriyorlar
Vazgeçme. Evlilik basit bir olay değil. Sen erkek arkadaşını çok seviyorsan unutamazsın. Bir başkasıyla evlenirsen sürekli aklın kavuşamadığın da kalır. Ailene biraz karşı çıksan ben seviyorum ve ondan başkasıyla evlenmem desen belki kabullenebilirler