- 19 Mart 2015
- 258
- 194
- 32
-
- Konu Sahibi intense_23
Cok tskler.. ins ole olur.. sevdigimde ailemde yanimda olur..ins aileme derdmi anlatablirim ve beni anlar yanimda olurlar.sUmarim hersey diledigin gibi olur canim benim . Yakin zamanda muradina erersin insallah .
ailenizin vardır bi bildiği diyorum. sebepsiz yere sizi neden ayırsınlar sizi neden mutsuz etsinler. bence sorgula
sonuçta sizin zevkiniz.beğenmişsiniz sevmişsiniz annenizde olsa ona ne? saçma bahaneler. altında yatan daha derin bi sebep yoksa resti çekin ailenizi ikna edin.ama ailenizi karşınıza alıp evlenmeyin tabi. ağlayın ajitasyon yapın yada güçlü durun kararlı olun ne bilim bişeyler yapın onları ikna edin.annem sevdigim kisiyi begnmiyo herseyine kulp takiyo.s.s yk zayf yk esmer.. daha iyisi olablir diye vermiyo istemiyorum diyo.. herseyine kulp takiyo sevgilimin.. .. unut kapat konuyu diyolar bana. inanin cok zor untmak.. sebebsiz yere ondan ayrilmak kalp kirmak...s.s
beni karsilarina alip konusmadilarki sormadilar nedir neistiyon..zoruma giden bnlar.. . bu 4yil icerisinde anneme cok anltmaya calstm istemedi hc ablalarm bekardi ozamnlar tm dedim sustm..smdi bi bahanede yk .. .s sebepler ortaya konsa bsi yk.. bazen birine anltasm bole bole vermiyorlar diye guler bana ya..ailen ne istiyo der.s.sYani sadece esmerlik meselesi değildir diye düşünüyorum...Mutlaka bir başka sebebi vardır. Çünkü diğer eniştelerim de esmer demişsiniz. Yani arada mezhepsel veya ırkla ilgili (ne yazık ki bunları önemseyen aileler var) farklılıkları aileler sorun ederler. Ya da kültürel olarak birbirine uygun olmamayı göz önüne alıyorlar. Benim eşimle aramda 7 yaş var eşim babamla tanışmaya gelmeden önce babam arada çok yaş farkı var anlaşamazlar daha karşısına neler çıkar demişti ki normalde bu tarz şeyleri hiç takmaz annemi çok sevdiği için dedem babamı başkasıyla nişanlayacakken kaçırmış :) Ona rağmen o bile böyle saçma bir sebep ileri sürmüştü. Ama ilk tanıdığı andan itibaren eşimi de ailesini de çok sever sayar :) Her ne olursa olsun diren. Ablalarının ağzını bir yokla. Kimseyi cephe alma kendine, kavga etme ama ne olursa olsun sevdiğinden vazgeçmeyeceğini de ailene anlat. Allah yar ve yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlı olanı ihsan eylesin...
sonuçta sizin zevkiniz.beğenmişsiniz sevmişsiniz annenizde olsa ona ne? saçma bahaneler. altında yatan daha derin bi sebep yoksa resti çekin ailenizi ikna edin.ama ailenizi karşınıza alıp evlenmeyin tabi. ağlayın ajitasyon yapın yada güçlü durun kararlı olun ne bilim bişeyler yapın onları ikna edin.
ilk ablam sevgiliye karsi.. ama sevgilimi taniyor anlatmistm .. ama annem hayr diynce yanasmadi oda brak flan dedi.s.s ikinci ablam baya sure yanmda bana yardmca oldu ama oda dondu.s hc yanmda degil.. hc biri.. aksine ablalarm bana gorucu cikartiyo.s.s hepsini gectm.. tm sen isteme ama bak bana ben istiyom yardmci ol tani.. anneme anlat bole bole diye.s.s ama yok.s.sablalarınız neden istemiyor ne alaka?
bana gorucu gelince flan istemiyom bana erken flan dedm.. tskler ilginiz ins hersy gzel olur.. gzel hayallerimiz var.sbence evlenmeyi düşünmüyorum gencim daha görücü falanda getirmeyin artık de
ki gençmişsin de zaten 23 yaşındasın
zamanla alışırlar sevgiline, o zaman evlilik konusunu açarsınız ikiniz beraber gelir konuşursunuz
canımmm benimde öyleydi dedim gibi babana yalan söylemekten vazgeç ayrıldım deme ayrılmadım de ki sonuçda gene öğrenecek gene öğrencek sen söyle bu bir ikincisi bizimkiler biliodu onaylamıyodu hiç yokmuş gibi davranıyorlardı telefonla konuşsam kimle konuşuon diodu bilmiomuş gibi yada meşgul çalsa gene keza aynı davranıyordu ama ilk abimle tanıştırdım abimim sözüne güvenir inanır o insan sarrafı tanıdı sevdide 4 saat hiç susmadan konuştu bi aile büyüğün varsa mesela enişten ya da sözüne güvendi birisi onunla tanıştır ve tanışcanı bilsin annem yengemi arayıp durmuştu meraktan çatlamıştı ki iyi birisi oldunu duyunca rahatladı sonra 4 ay sonra babam tanışmak istedi senin vermen gereken izlenim ayrılmıcanı kafana sevdini koydunu bırakmıcanı belli et sen sustukça sakin kaldıkça üstüne gelirler ağırlığını koy babaya böle davranmak dinimizce ne kadar doğru bilemem ama ben bunları konuşurken kırmadım ben ağladım zırladım onu incitmedim ince bi çizgi var onu geçmedim babanı da iyi tanırsın tabi sen ama bence böyleiliskime devam ediyorum. tabiki zor oluyo..ben iliskimi aileme sanki hic anlatmamisim gibi davraniyorlar..bu beni uzuyo.. karsima gorucu cikariyolar..istemedigmi soledigim halde. nie olmasin iyiyse isi gucu varsa nie olmasin diyolar.. benim tercihim onemli degilmi diyorum..bole secimlerini bize birak diyolar.. cok kotuyum.. ailemi ilk defa bole karsima aldim...s
COk tskler dediklerin aklimda.. ailemin kalbini hic kirmym ama gorucu cikartiyolar bana.s.s moralim sfir oluyo.. kmsenin kalbni kirmiyom ama onlar cok kirdi beni.. dedigin gibi aile buyuklerini araya sokmayi dusunuyoz.. dua edin bana.s.s ayrilmak o olmamis gibi davranmak cok zor.. ondan ayrlma brakma.. cok zor ve sebepsz..canımmm benimde öyleydi dedim gibi babana yalan söylemekten vazgeç ayrıldım deme ayrılmadım de ki sonuçda gene öğrenecek gene öğrencek sen söyle bu bir ikincisi bizimkiler biliodu onaylamıyodu hiç yokmuş gibi davranıyorlardı telefonla konuşsam kimle konuşuon diodu bilmiomuş gibi yada meşgul çalsa gene keza aynı davranıyordu ama ilk abimle tanıştırdım abimim sözüne güvenir inanır o insan sarrafı tanıdı sevdide 4 saat hiç susmadan konuştu bi aile büyüğün varsa mesela enişten ya da sözüne güvendi birisi onunla tanıştır ve tanışcanı bilsin annem yengemi arayıp durmuştu meraktan çatlamıştı ki iyi birisi oldunu duyunca rahatladı sonra 4 ay sonra babam tanışmak istedi senin vermen gereken izlenim ayrılmıcanı kafana sevdini koydunu bırakmıcanı belli et sen sustukça sakin kaldıkça üstüne gelirler ağırlığını koy babaya böle davranmak dinimizce ne kadar doğru bilemem ama ben bunları konuşurken kırmadım ben ağladım zırladım onu incitmedim ince bi çizgi var onu geçmedim babanı da iyi tanırsın tabi sen ama bence böyle
bencede canım Allah yardımcınız olsunCOk tskler dediklerin aklimda.. ailemin kalbini hic kirmym ama gorucu cikartiyolar bana.s.s moralim sfir oluyo.. kmsenin kalbni kirmiyom ama onlar cok kirdi beni.. dedigin gibi aile buyuklerini araya sokmayi dusunuyoz.. dua edin bana.s.s ayrilmak o olmamis gibi davranmak cok zor.. ondan ayrlma brakma.. cok zor ve sebepsz..
Bazen senin seven gözlerinin görmediği, şeyler olabilr. Annenin dediği tamam da, babanın dedikleri bence önemli. Seni gelin alana kadar iyi davrana bilirler ama bu garanti değil
canım naptın ben de seninle aynı durumdayım kendimi okumuş gibi oldum