Ne densiz su kayinvalidem

Amin

Esim sozlesmeli er burada
Iki defa bi eve hirsiz girince isterseniz korkmayin

Cumlemizin canim el kizi olunca bpyle oluyor

profildeki eşinle senmisin.. Öleyse eğer maşallah size çok yakışmışsınız.. Kayınvalideyede iyi cevap vermişsin aferin ezdirme kendini eşinle aranı iyi tutmaya bak..
Tesekkur ederimnevet esim ve benim :)
ya ben esime yansitmiyorum zaten soylesrmde takma o ne dedigini bilmiyor sen ona uyma buyukluk yap diyor hklida

Kendi mesrebinde bi gelin bulmuş iste.haysiyeti olsa sığınma evine gönderdiği gelini ve torununa sahp cıkardı.. kıız bu arada 15 yasında mı evlndiin
Evet cnm.15 yasinda evlendim .
ikiside ayni mezhepten evet o yuxden boyle anlastilar
iki seytan

Sen huzurlusun, mutlusun gerisi boş.
Eşinden memnunum beni hiç uzmedi diyorsan konu kapanmıştır.
30 yaşında evlenen herkes çok mu mutlu sanki ?

İlk mesajda belirtin o zaman konuyu anlamak için her mesajinizi tek tek okumak mi lazim.

İlk mesajda belirtin o zaman konuyu anlamak için her mesajinizi tek tek okumak mi lazim.
Siz bir konu actiginizda direk hepsini bir mesajda yazip yorumlara cevap vermiyor musunuz ?
insanlar usengecliklerinden iki sayfa geriye gidip bskamiyor gelip uslupsiz konusiyorsa bizlerin ypck birseyi yok .
bn yorum yaparken yprumlari inceleyip ona gore yorum yapiyorum ki unlis birsey spyleyip kirmamak adina
bu cokmu zor

Sen huzurlusun, mutlusun gerisi boş.
Eşinden memnunum beni hiç uzmedi diyorsan konu kapanmıştır.
30 yaşında evlenen herkes çok mu mutlu sanki ?
Suan evlenenlerin yarisi bosaniyor yaslari ileride olmalarina ragmen evet
bunun yasla bir alakali oldugunu zannetmiyorum bende
duzeni oturtmak yaşa bagli degil
karsinizdaki insan olup anlasanildikten sonra gerisi geliyor
rabbim cumlemizin mutlulugunu temelli etsin

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…