Sivilceli Ciltler ne denediysem olmuyor!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
merhaba ben sophia92 adlı kullanıcının ablasıyım ve sivilcelerimle başım dertte:KK43: ne denediysem olmadı geçen sene hava değişimdenmidir anlamadım yüzümde bir şey yokken yüzümü sivilce bastı doktora gitmek istemiyorum malum kortizonlu haplar vs.beni korkutuyor bana bir yardım edin lütfen:KK43::KK43: resimlerimi de koyacağım şimdi herkese şimdiden teşekkürler:KK58:

Eklentiler

• $100_0013.jpg
    $100_0013.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $100_0009.jpg
    $100_0009.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $100_0007.jpg
    $100_0007.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $100_0006.jpg
    $100_0006.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $100_0014.jpg
    $100_0014.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 79
istanbulda mı oturuyorsan... ben 4-5 haftadır tedavi oluyorum iyi sonuçlarla ilerliyorum...
medical parkta bahçelievlerde Dr. Gökhan Okan var... ben ona gidiyorum..
--
ermeni hastanesinde Dr. Serkis Barış varmış onunda methini duydum...
--
fazla zaman kaybetme... çok geçmiş olsun...

Hemen hap kullandırmazlar ki...İlk başta yüzeysel tedavi uygularlar bence.Eğer işe yaramazsa sivilce ilaçlarına başvururlar.Korkulacak ilaçlar değil bunlar.Nette okuduklarından dolayı korkma.Gerçekten çok etkili,işi kökünden hallediyorlar.

Ben iki kere dermatolağa gittim.İlki kremler filan verdi.Pek iyileşmedi.4-5 sene sonra yine gittim.Oradaki doktor ilk dermatoloğun söylediği kremlerin isimlerini verdi,bunları kullandın mı, işe yaradı mı dedi.Hayır diyince bana roaccutane yazdı.İlacı 5 ay kullandım,sivilcelerim tamamen geçti.

Dediğim gibi,korkma sivilcenin tedavisi var sonuçta :KK34:

@ rende istenbulda oturmuyorum fethiyede oturuyorum önerin için teşekkür ederim

@vivianduygu dediklerini uygulicam teşekkür ederim:KK70:

ya arkadaslar evet acil doktora gitmesi lazım ama lütfen işin ehli biri olsun. bende gittim doktora ilaçlar kremler vs. bi ton sey verdi. ilacı sürüyordum ertesi gün sivilce sönük inmiş oluyordu. ben yupppiiiii kurtuluyorum derken gecen sivilcelerin izi, resmen delikler kaldı.evet ilaçlar resmen söküp aldı sivilceleri ama deriyle birlikte. şimdi keşke sivilceyle ugrassamda su çukurluklarla ugrasmasam. kullandıgınız herşeye çok dikkt. özellikle cildi bir kaç kat soyan çok yakan sivilceyi kökünden alan krem vs herşeyden uzak durun..

X