- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi nickimin altındaki tecrübe puanıma bakayım dedim ve gözlerime inanamadım
dalgamı geçiyorsunuz benimle ne demek oluyor şimdi bu doğrusu bu tavırdan hiç hoşlanmadım ve bunu haketdiğimi düşünmüyorum ve bu konuda bir açıklama bekliyorum
Ablacım bak senin teşekkürlerde de bir karışıklık olmuş..:1hug:
Hani sitemiz daha tam oturmadı ya,herhalde bazı aksaklıklar oluyor böyle arada..![]()
ben bunu yapan kişiden bir cevap bekliyorum çünkü hiç hoş birşey değil bu
yaa bana hiçde karışıklık gibi gelmedi sanki bana birşeyler ima ediliyor gibi
yaa bana hiçde karışıklık gibi gelmedi sanki bana birşeyler ima ediliyor gibi
ya evet bu site bi tuhaf olmaya başladi saçma sapan konuşardan ceza aliyorum ilk benim açtiğim konuyu başkasi açiyor ve benim konum kapatiliyor noluyo ya beceremiyosaniz olmayin moderatör falan
burda kafamıza göre ceza verme yetkimiz zaten yok.Modlarımıza yapılan bu şekıldekı hakaretlerı de görmezden gelecek değiliz.Uslubunuza dikkat edin.Bir şeyi eleştıreceksenız yanına neler yapabılır dıye yapıcı bıir öneriniz yoksa eleştırmeyın.Eleştırmek de hüner ister..ya evet bu site bi tuhaf olmaya başladi saçma sapan konuşardan ceza aliyorum ilk benim açtiğim konuyu başkasi açiyor ve benim konum kapatiliyor noluyo ya beceremiyosaniz olmayin moderatör falan
neyse ben başka üyeler gibi sessiz kalamam her zamanki gibi düşündüklerimi dürüstçe ve açıkça söylerim o zaman bu hatayı düzeltin lütfen
neyse ben başka üyeler gibi sessiz kalamam her zamanki gibi düşündüklerimi dürüstçe ve açıkça söylerim o zaman bu hatayı düzeltin lütfen