• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek Amed?

Okuyup üstüne düşünüp öyle yazdınız Değil mi?
Alkışladığımı kısma tekrar baktım bayrağımızı tarif etmiş, pkk ya vurmuş ses sizden çıkmış hayırdır?
Evet tipik soruya soruyla karşılık verme sendromu. Hemen de bir terörist yaftalaması. Ben vatan aşığı biriyim sizin göndermenizle alakam yok. Sorunuza da cevap vereyim alıntıladığınız kısmı gördüm evet. Yalnız kol kola el sallayan zamanında sonra bu laflar pek inandırıcıgelmedi. Ee haliyle size ssordum tam olarak hangi cümle diye. Yalnız şurda ilk defa hdpli damgası yedim o da sizden geldi pek şaşırmadım daha doğrusu. Sizi fesatlığınızla baş başa bırakıyorum

Evet tipik soruya soruyla karşılık verme sendromu. Hemen de bir terörist yaftalaması. Ben vatan aşığı biriyim sizin göndermenizle alakam yok. Sorunuza da cevap vereyim alıntıladığınız kısmı gördüm evet. Yalnız kol kola el sallayan zamanında sonra bu laflar pek inandırıcıgelmedi. Ee haliyle size ssordum tam olarak hangi cümle diye. Yalnız şurda ilk defa hdpli damgası yedim o da sizden geldi pek şaşırmadım daha doğrusu. Sizi fesatlığınızla baş başa bırakıyorum

İnanıp inanmamak senin sorunun bu kısım beni bağlamıyor. Ben inanıyorum bu kısım da seni bağlamıyor.
Teröre söylenen lafa verdiğin tepkiye hayırdır demişim sen öylesin dediğimi hatırlamıyorum. İçten içe vicdanını rahatsız eden şeyler var sanırım. İç sesine yönel sana birşeyler anlatmaya çalışıyor :KK66:

E="cimcimegfb, post: 43317157, member: 448911"]İnanıp inanmamak senin sorunun bu kısım beni bağlamıyor. Ben inanıyorum bu kısım da seni bağlamıyor.
Teröre söylenen lafa verdiğin tepkiye hayırdır demişim sen öylesin dediğimi hatırlamıyorum. İçten içe vicdanını rahatsız eden şeyler var sanırım. İç sesine yönel sana birşeyler anlatmaya çalışıyor :KK66:[/QUOTE]
Sağol ya sen buralarda harcanma bence bir an önce psikologluğa başla.

düşünemiyoruz, gerçekten. O kadar aptal bir %60 var şu an. öyle böyle değil yani. Ki düşün %40 dan fazlalar. naparsınız bilmem.

İnsanlara aptal yakıştırması yapmak sizin işiniz. Ayrı ayrı durun müşterek vurun talimatı almış gibi durdukları doğrudur.
Öyle ki Ak partiyi ayrı diğer partiler bir hesaplıyorsunuz:KK39:

TE="cimcimegfb, post: 43317191, member: 448911"] dr_yad dr_yad
İhtiyacın olduğu Zaman hiç çekinme yardımcı olurum insanlık ölmedi ya:KK24:[/QUOTE]
Olur gelirim. Sizi bir gibi hesaplayan yoktu da parti başkanınız % 50 yi zor tutuyorum deyince böyle bir algı oluştu. Demekki ayrı bir topluluk gibi.

dr_yad dr_yad

Olması gereken o değil mi? Bütün partilerin gidiş yolu farklıdır sağ, sol, orta sağ vs. vs. Çok aman aman bir durum olmadığı sürece bu partiler ortak hareket etmez. Fikirleri aynı değil, yolları aynı değil.
Ama baktığımız zaman en sağla, en solu karşısında birleştirmeyi becerebilen bir Tayyip Erdoğan var.
O kadar benimsemişler ki birbirlerini %60 bütün oluyor.
Chp yi istemeyen % 75 hesaplanmaz, hdpyi istemeyen % 87 hesaplanmaz ama % 60 hep dillerdedir.
Olsunlar Tabiki şahsen rahatsız Değilim beraber hareket edebilmek kavga etmekten, kan davası gütmekten iyidir..

Arkadaşlar şimdi ben hepinizin mesajını oluyamadım ama yer isimleri sonradan türkçeleştirilse de yerli halk yine eski isimleri kullanır. Bizim köy karadenizde ismi merya sonradan ismi veli köy oldu. Oldu da biz gene eski ismi kullanıyoruz. Bilmem kaç yıllık isimler kolay unutulmuyor bence çok ırkçı bi isim değilse amaaan kime ne herkes istediğini desin.

Sayın cumhurbaşkanı Ahmet Davutoğlu'na sorsunlar; Amed ne demekmiş? Diyarbakır'daki seçim afişlerinde yazılmış.

1891206_804548949668000_947271609649653939_n.webp

Back