- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
Cimcime sen benim kelime dağarcığımı tartisamazsin bile. Bunu övünmek icin söylemiyorum.Teşekkür ederim çok incesin. Senden ders almam ama ibret alabilirim.
Bakıyorum hala mantıklı cümle yok hep aynı kaçak dövüş taktiği cahiller , sacmalayanlar.. Dur tahmin edeyim bir sonra ki mesajında yobazlar olacak. Kelime dağarcığınız bu kadar öğrendiğiniz 3 kelimeyi cümle içinde kurarak barınıyorsunuz.
İşte sizin sorununuz bu; çözümsüzlük. O kadar alışmışsınız ki herşeyi çıkmaza sokmaya alıştığınız doğrultuda devam ediyorsunuz. Sebebini söylüyorum yine aynı soruyla geliyorsun. Ben yine anlatırım sen yine aynı şekilde gelmeye devam edersin.
Yapabildiğiniz bu çünkü kapasite bu. Yorumları tekrar tekrar oku dur bence, ben seninle aynı kısırdöngüde devam edecek boşlukta Değilim.
Mantıklı cümle olarak ne beklerdin mesela? Dur söyleyim. Evet sen dogrusun. Hükümeti her isteyen kendi kafasına göre kurabilir. Cumhurbaşkanı da bostan korkuluğuydu zaten.
Tekrar ediyorum bilmediğin konularda yorum yapma. Komik oluyorsun. Sana cevap verilince de demek ki kuramayacağını anlamış diyorsun. E hani kendi baslarina kurabilirlerdi? Ne dedigin belli degil. Olmuyor zorlama.
Son düzenleme: