• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek Amed?

Teşekkür ederim çok incesin. Senden ders almam ama ibret alabilirim.
Bakıyorum hala mantıklı cümle yok hep aynı kaçak dövüş taktiği cahiller , sacmalayanlar.. Dur tahmin edeyim bir sonra ki mesajında yobazlar olacak. Kelime dağarcığınız bu kadar öğrendiğiniz 3 kelimeyi cümle içinde kurarak barınıyorsunuz.

İşte sizin sorununuz bu; çözümsüzlük. O kadar alışmışsınız ki herşeyi çıkmaza sokmaya alıştığınız doğrultuda devam ediyorsunuz. Sebebini söylüyorum yine aynı soruyla geliyorsun. Ben yine anlatırım sen yine aynı şekilde gelmeye devam edersin.
Yapabildiğiniz bu çünkü kapasite bu. Yorumları tekrar tekrar oku dur bence, ben seninle aynı kısırdöngüde devam edecek boşlukta Değilim.
Cimcime sen benim kelime dağarcığımı tartisamazsin bile. Bunu övünmek icin söylemiyorum.
Mantıklı cümle olarak ne beklerdin mesela? Dur söyleyim. Evet sen dogrusun. Hükümeti her isteyen kendi kafasına göre kurabilir. Cumhurbaşkanı da bostan korkuluğuydu zaten.
Tekrar ediyorum bilmediğin konularda yorum yapma. Komik oluyorsun. Sana cevap verilince de demek ki kuramayacağını anlamış diyorsun. E hani kendi baslarina kurabilirlerdi? Ne dedigin belli degil. Olmuyor zorlama.

Son düzenleme:
valla kusura bakma uzun uzun yazmissin, ama hala mesajimin arkasindayim.
"'kurtce sehir adi kullanilamaz' demis ama bizanstan kaldigini bilse sorun yapmazdi" gibi bir anlam cikiyor yazdigindan.
ne alaka yani?
cumhurbaskani amed nedir diye sormus sen de yanitlamissin buraya kadar guzel.
adam bu kurtceden gelme diye yanlis bir bilgi vermemis ki?
ki kurtcedir dese bile bizanstan gelen adi kurtler kullaniyorsa bu kurtce olmadigi manasina da gelmez.
diyarbekir konusuna gelince, o arapcadan gelen kokenidir. osmanlida da boyle kullanilmistir.kurtlerle bunun da bir alakasi yok ki. arapcayla kurtcenin alakasi yok bir kere. ki sen kurtceye daha yatkin demissin.
"sak sak alkislayip milliyetcilik oynamadan bunlari bilelim" diyorsun.
zaten milliyetciler de bizanstan gelen isme karsi cikmaz da osmanlicadan gelen isme karsi cikar.

Bak aslında şimdi aynı şeyi söylüyoruz. Diyorum ki Amed Kürtçe değildir ama cumhurbaşkanı bunu Kürtçe bir deyim olarak düşünmüş. Bu Kürtler arasında kullanılan bir kelime de olduğundan düşünebilir, kökeni hakkında bilgi veriyorum sadece Kürtçe değil bu aslında diyerek.

Diyarbekr de Kürtçe değil ama Kürtler arasında kullanılır o bölgede. Madem Amed'e tepkilisin, milliyetçilik kartlarını çıkarıyorsun da oraya gidince Diyarbekr niye diyorsun, bu tutarsızlıktır diyorum. Hem nalına hem mıhına vuruyorlar her zamanki gibi.

İlk mesajında "İstanbul'a da Constantinapolis diyelim o zaman yeter ki doğulu isim olmasın" yazmıştın. Ben ondan Bizans isimleri güzel, doğulu isimler kötü gibi bir mesaj yazmışım da sen ona istinaden böyle demişsin gibi bir anlam çıkardım. Bizans hayranı değilim zaten 600 yıldır yok Bizans. Bizans iyi doğu kötü gibi bir şey söylemeye de çalışmadım o yüzden ne alaka dedim sana.

İşte sizin sorununuz bu; çözümsüzlük. O kadar alışmışsınız ki herşeyi çıkmaza sokmaya alıştığınız doğrultuda devam ediyorsunuz. Sebebini söylüyorum yine aynı soruyla geliyorsun. Ben yine anlatırım sen yine aynı şekilde gelmeye devam edersin.
Yapabildiğiniz bu çünkü kapasite bu. Yorumları tekrar tekrar oku dur bence, ben seninle aynı kısırdöngüde devam edecek boşlukta Değilim.
peki o zaman dolu bir şey söyle.
senin çözümün ne?

Cimcime sen benim kelime dağarcığımı tartisamazsin bile. Bunu övünmek icin söylemiyorum.
Mantıklı cümle olarak ne beklerdin mesela? Dur söyleyim. Evet sen dogrusun. Hükümeti her isteyen kendi kafasına göre kurabilir. Cumhurbaşkanı da bostan korkuluğuydu zaten.
Tekrar ediyorum bilmediğin konularda yorum yapma. Komik oluyorsun. Sana cevap verilince de demek ki kuramayacağını anlamış diyorsun. E hani kendi baslarina kurabilirlerdi? Ne dedigin belli degil. Olmuyor zorlama.

Bi dön oku bakalım konuşmalarımızı hangimiz ısrarla kendisini komik duruma düşürmeye çalışıyor. Karşındakine aaa cahil aaa bilmiyor konuşma diyerek sindirmeye çalıyorsun. Hani mantıklı cümle kur bu konuda benden daha çok şey bildiğini ortaya koy, susup haklısın diyeyim o da yok. Bilmiyorsun bilmiyorsun.. Da Vinci'nin şifresi sanki. Ortada olan seçimden beri yaşayıp gördüğüm şeyin neyini bilmiyorum gibi geldi sana?
Senin karşında aşağılayarak saçma sapan sözler söylerek ezebileceğin sindirebileceğin biri yok. Mantıklı olduğunu konuşulabilir olduğunu başkalarına yuttur.

peki o zaman dolu bir şey söyle.
senin çözümün ne?

Yarın akşam konuşuruz artık çözümü

Bi dön oku bakalım konuşmalarımızı hangimiz ısrarla kendisini komik duruma düşürmeye çalışıyor. Karşındakine aaa cahil aaa bilmiyor konuşma diyerek sindirmeye çalıyorsun. Hani mantıklı cümle kur bu konuda benden daha çok şey bildiğini ortaya koy, susup haklısın diyeyim o da yok. Bilmiyorsun bilmiyorsun.. Da Vinci'nin şifresi sanki. Ortada olan seçimden beri yaşayıp gördüğüm şeyin neyini bilmiyorum gibi geldi sana?
Senin karşında aşağılayarak saçma sapan sözler söylerek ezebileceğin sindirebileceğin biri yok. Mantıklı olduğunu konuşulabilir olduğunu başkalarına yuttur.

tek çözümü çözümsüzlük olan bendim hani?

Asagilamiyorumki gercekleri söylüyorum. Hala daha haksızlığını kabul etmeyip ayni cümleleri kurup duruyorsun. Sana cumhurbaskani nasil olunur,bakanlar kurulu nasil olusturulur bunlari mi anlatayim?
Ne ogrenmek istersin mesela? Ben sana seve seve açıklarım her bildigim konuyu.

Su soylediklerimde ne mantıksız? Ben cozemedim senin direttiğin şeyi.
Yanlış biliyormusum de cik icinden ya hu. Ne uzattin da uzattin gereksiz yere.
Hala kabul etmediysen git kitap ac oku.
Öff sisirdin valla.

Asagilamiyorumki gercekleri söylüyorum. Hala daha haksızlığını kabul etmeyip ayni cümleleri kurup duruyorsun. Sana cumhurbaskani nasil olunur,bakanlar kurulu nasil olusturulur bunlari mi anlatayim?
Ne ogrenmek istersin mesela? Ben sana seve seve açıklarım her bildigim konuyu.

Su soylediklerimde ne mantıksız? Ben cozemedim senin direttiğin şeyi.
Yanlış biliyormusum de cik icinden ya hu. Ne uzattin da uzattin gereksiz yere.
Hala kabul etmediysen git kitap ac oku.
Öff sisirdin valla.

Bilgin sende kalsın seni ne kadar ileriye taşıdığı ortada.
Yanlış bilen ben Değilim herşeyi istediği gibi gören istediği yere çeken sizsiniz.
Bi soda iç düzelirsin. Hazımsızlığa kesin çözüm.

hah işte ben de diyorum ki bu bir çözüm değil, biz buna bana ne saydırmam tribi diyoruz.

Neyi Nasıl adlandırdığınız umrumda değil, siz öyle adlandırdınız diye o öyle olmuş olmuyor. Kendi kendinize bilirkişilik taslıyorsunuz..
Yarın görcez artık çözüm mü değil mi çok değil saatler kaldı öğrenmemize. Çoğu bitti azı kaldı, azıcık daha sabır.:KK39:

Bilgin sende kalsın seni ne kadar ileriye taşıdığı ortada.
Yanlış bilen ben Değilim herşeyi istediği gibi gören istediği yere çeken sizsiniz.
Bi soda iç düzelirsin. Hazımsızlığa kesin çözüm.

Neyi Nasıl adlandırdığınız umrumda değil, siz öyle adlandırdınız diye o öyle olmuş olmuyor. Kendi kendinize bilirkişilik taslıyorsunuz..
Yarın görcez artık çözüm mü değil mi çok değil saatler kaldı öğrenmemize. Çoğu bitti azı kaldı, azıcık daha sabır.:KK39:
Cimcime bak sana son sözüm :
Cahille girme munakasaya ya sinirini ziplatir havaya ya da yazik olur adabina. Mevlana sözüdür
Hadi selametle.

eh o zaman yarın konuşacağız cimcime

Defalarca soruldu defalarca söylendi koalisyon kurulamıyor. Hadi Ak Parti beceriksiz, ya da 4 maddeyi kabul etmedi diye uzlaşmacı değil diyelim. Diğer 3 parti kendi arasında niye kuramadı?
Ayrıca çoğunluğu elinde bulunduran seçimin kazananı neden diğerlerine eğilsin?
Milli iradeye saygı tek parti için geçerli değil diğer partiler için de geçerli küçük dağları ben yarattım egosuyla takılmak yerine ellerini taşın altına sokalardı Bi zahmet..

Boş boş bizim için ülke önemli halk önemli demekle olmuyor. Söylenen ayrı yapılan apayrı, çelişkili davranışlarını anca kendi seçmenlerine yuttururlar...
Gercekten diger 3 parti neden kuramadi diye soruyor musun? Ciddi misin?

Cimcime bak sana son sözüm :
Cahille girme munakasaya ya sinirini ziplatir havaya ya da yazik olur adabina. Mevlana sözüdür
Hadi selametle.

Beklenen kapanışı yapmışsın. İnsanları cahil diye adlandırdığına göre kendini aydın sanıyorsun da ben sende o ışığı göremedim. Uğurlar ola

="cimcimegfb, post: 43310930, member: 448911"]Beklenen kapanışı yapmışsın. İnsanları cahil diye adlandırdığına göre kendini aydın sanıyorsun da ben sende o ışığı göremedim. Uğurlar ola[/QUOTE]
Alkış niye yapıyorsunuz anlamadım. Bir cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. Oy istememeli üstü açık veya kapalı şekilde. Devletin kanalı da tarafsız oolmalı mesela. Bence bu konuşmada alkışlanacak bişey yok. Siz neyi alkışladınız merak ettim

="cimcimegfb, post: 43310930, member: 448911"]Beklenen kapanışı yapmışsın. İnsanları cahil diye adlandırdığına göre kendini aydın sanıyorsun da ben sende o ışığı göremedim. Uğurlar ola
Alkış niye yapıyorsunuz anlamadım. Bir cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. Oy istememeli üstü açık veya kapalı şekilde. Devletin kanalı da tarafsız oolmalı mesela. Bence bu konuşmada alkışlanacak bişey yok. Siz neyi alkışladınız merak ettim

Okuyup üstüne düşünüp öyle yazdınız Değil mi?
Alkışladığımı kısma tekrar baktım bayrağımızı tarif etmiş, pkk ya vurmuş ses sizden çıkmış hayırdır?

yazdigin mesaja tekrar don de bak. belki bu sefer cikarabilirsin?
basbakan nedir amed dedigi zaman amed kurtcedir diyarbekir turkcedir falan gibi bi anlam cikarabildigine gore, kendi mesajindan bu anlami cikarman cok da zor olmaz diyorum.
Yalnız başbakan olan Davutoğlu, Erdoğan birkaç yıldır cumhurbaşkanı.
Gerçi siz de haklısınız, bazen hangisi başbakan hangibi cumhurbaşkanı ayırt etmek zor oluyor.

Yalnız başbakan olan Davutoğlu, Erdoğan birkaç yıldır cumhurbaşkanı.
Gerçi siz de haklısınız, bazen hangisi başbakan hangibi cumhurbaşkanı ayırt etmek zor oluyor.
valla yillardir basbakan adam oyle yerlesmis ben ne yapayim? tabii ki kimin ne oldugunu biliyorum, sokak roportajlarindaki cahil genc muamelesi yapmayin artik :KK70:

Back