- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bizim bayrağımız belli. Rengi şehidimizin kanı, hilal bağımsızlığımızın ifadesi, yıldız şehidimizin sembolü. Bunun dışında bir bayrak tanımıyoruz ama 'bu ülkede bizim bayrakla derdimiz yok' diyenler kendileri. Affedersiniz o malum teröristlerin cenazelerinde tabutların üzerine serdikleri paçavra belli. Nasıl bir bayrak oraya koydukları ortada
Gene mi gol değil?Çok saygıdeğer, yücelerin yücesi cumhurbaşkanımızın sorusunu cevaplayalım; Amed kendisinin sandığı gibi Kürtçe bir isim değildir. Bizans döneminde bölgenin adı olan Amida'dan gelir. Geçen gün Ahmet Davutoğlu'nun kullandığı "Diyarbekr" daha Kürtçe'ye yakın, doğulu bir söylemdir.
Hani şak şak alkışlayıp milliyetçilik oynamadan bunları bilelim.
@HayyaL hahah yok olmadıŞimdi çıkar alkışladım ama terörist zihniyette değilim en azından falan der.
Arkadaş öğrendiği yeni kelimeyi cümle içinde kullanma ödevini yapar gibi beni gördüğü yerde içinde terörist geçen bir şeyler yazıyor :)
işte siyaset bilginiz de siyasi hafızanız da bu kadar. 3 ay önce olanı hatırlamıyorsunuz daha. Davudoğlu'ndan başkasına hükümet kurma yetkisi verildi mi de diğer üçü kuracaklardı?Defalarca soruldu defalarca söylendi koalisyon kurulamıyor. Hadi Ak Parti beceriksiz, ya da 4 maddeyi kabul etmedi diye uzlaşmacı değil diyelim. Diğer 3 parti kendi arasında niye kuramadı?
Defalarca soruldu defalarca söylendi koalisyon kurulamıyor. Hadi Ak Parti beceriksiz, ya da 4 maddeyi kabul etmedi diye uzlaşmacı değil diyelim. Diğer 3 parti kendi arasında niye kuramadı?
Ayrıca çoğunluğu elinde bulunduran seçimin kazananı neden diğerlerine eğilsin?
Milli iradeye saygı tek parti için geçerli değil diğer partiler için de geçerli küçük dağları ben yarattım egosuyla takılmak yerine ellerini taşın altına sokalardı Bi zahmet..
Boş boş bizim için ülke önemli halk önemli demekle olmuyor. Söylenen ayrı yapılan apayrı, çelişkili davranışlarını anca kendi seçmenlerine yuttururlar...
işte siyaset bilginiz de siyasi hafızanız da bu kadar. 3 ay önce olanı hatırlamıyorsunuz daha. Davudoğlu'ndan başkasına hükümet kurma yetkisi verildi mi de diğer üçü kuracaklardı?
konumuz bu değil cimcime.CHP ve hdp çözümün kendi istedikleri şekilde devam edeceğini söylüyordu, MHP çözüm sürecine kesinlikle karşıydı hangisine tükürdüğünü yalatacaktınız?
konumuz bu değil cimcime.
sen ne dedin? diğer 3 parti kendi arasında niye kuramadı? bunun tek bir cevabı var C.başkanı görev vermedi. verseydi ve kuramasalardı kim neyi tükürmüş, ne kadarını yalamış onu konuşurduk.
çevirme lafı.
iyi o zaman istanbula constantinopolis, izmire smyrna diyelim. nasilsa bizans koyunca oluyomus, dogulu olmasin yeterÇok saygıdeğer, yücelerin yücesi cumhurbaşkanımızın sorusunu cevaplayalım; Amed kendisinin sandığı gibi Kürtçe bir isim değildir. Bizans döneminde bölgenin adı olan Amida'dan gelir. Geçen gün Ahmet Davutoğlu'nun kullandığı "Diyarbekr" daha Kürtçe'ye yakın, doğulu bir söylemdir.
Hani şak şak alkışlayıp milliyetçilik oynamadan bunları bilelim.
cimcime tekrar ediyorum, neden kuramadılar sorusunun doğru cevabı görev verilmedidir.Çeviren ben Değilim çevirmeye çalışan sensin!
Kesin bir dille hdp yle bir araya gelmeyeceğini söyleyen bir MHP var ortada. CHP ye görev vermek karışıklığı uzatmak
zaman kaybetmek demektir bunu ilkokul çağındaki çocuk bile ayırt edebilir.
Konumuz bu değil demenden seninde ayırt edebildiğin belli de kabul etmek işine gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?