Ne çok cahil varmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1774
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1774

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
123
123
53
Bu siteyi farklı bir sitede gezerken duydum kayıt oldum sonra daha fazla okumaya başladım. Önceden fake hesaplar diye düşünüyordum ama bakıyorum da ciddi ciddi yazanlar var. Allah aşkına bu insanlar neyle besleniyor. Nasıl kafalar ya. Biraz araştırın okuyun ya cidden yazık beyinlerinize sorgulayın bişeyleri, sesiniz çıksın. Hayat kocadan da ibaret değil ayrıca biraz kendinize güvenin. Ve cidden okuyun. Kitap okuyun, köşe yazısı okuyun, dergi okuyun bu kadar sığ olmayın. Aynı dünyayı paylaşıyoruz. Biraz düşünün ve sorgulayın. Hayat sunum tabağından, çeyizden ya da kocadan ibaret değil!

Size ne!
belki bana kocadan ibaret, başkasına çeyizden, başkasına sunum tabağından.
eee bundan size ne! ?
insanlara üsten bakıp cahil derken, siz ne oluyorsunuz bu durumda. ??
herkes kendi derdine baksın, bu şekilde insanları eleştirmek size düşmez, kimseye düşmez. Herkesin kendi hayatı.

Size ne diyosunuz ya siz de aynısı yapıosunuz bana ne olmadığı gibi size de ne değilmiş demek. Hissettiğim şeyin aynısını siz de hissetmişsiniz. Kabul edememe sanırım bu duygu. Bir insana oku ya da sorgula demek üstten bakmak değil ona yardımcı olmak ve farkındalığını arttırmak. Oku demek hakaret değildir. Çok güzel bir tavsiyedir. O yüzden oku dememe kızmayın siz de okuyun, araştırın faydasını hep beraber tartışalım.

Kitap okumayla özgüvenli olmak nasıl oluyor bağdaştıramadım .

Neyi hissettim de kabul edemedim hanım efendi.
hiç kimsenin hayatı, hayattaki gayesi, önceliği beni ilgilendirmez, sizide ilgilendirmesin.
isim belirtmediğinize göre bende bu konunuzdan üstüme alınabilirim, belki bende koca meraklısıyım, o yüzden bana ne diyemedim.
ayrıca farkındaysanız ‘okuyun’ demenize bi söz etmedim, “cahil !” Demenize laf ettim.
İnsanların önceliklerini konu edinip tartışacak karakterde değilim çok şükür. !

Eğitim durumunu merak ettim eğitim durumu burda önemli değilde iki üç kitap okuyup başkalarına yukardan bakan cahillerde ne biliyim

Cahil kelimesini tdk üzerinden anlamına bakar mısınız.

Eğitim durumunu merak ettim eğitim durumu burda önemli değilde iki üç kitap okuyup başkalarına yukardan bakan cahillerde ne biliyim
kitap okumak var, okumak var. Bide okumuş gibi yapmak var. Konu sahibi hangi kesimse artık.
Cahil kelimesini tdk üzerinden anlamına bakar mısınız.
Baktım.
hangimizin hangi eğitimde olduğunu biliyor musunuz. ??
Ayrıca doktora yapsam da koca meraklısı olurum, sunum, çeyiz peşine düşerim.
İlk postunuzdaki üslubunuz ortada.
sanki çok normal bi şey yapmışınız gibi konuşup durmayın Allah aşkına.

Bu KK kadınları size ne etti? Hangi kaynaktan geldiniz acaba?

Bi bitmediniz....

Az geliştir algını buraya gelip kendince mutlu olan insanlara laf edebilecek acizliktesin bak :))
Noldu şimdi senin okuduğun dergi köşe vs deriiiin bilgilerin?
Hepsini çöp ettin ne anladım bu işten? Değdi mi bu sığlara?

Keşke sığ olsaydın olsaydınız da başkasını hor görürken nasıl küçük göründüğünüzü bi anlasaydınız.

Bu tipler hep böyle. Okuyun cahil kalmayın koca peşine düşmeyin. Okuyarakta gayet evli , kocasını seven , sunum da yapan kadınlar olunabilir. Koca sevmek kimseyi cahil yapmaz yani .
Canımız kocalarımız kalp.

Bu kadar kişinin üzerine alınmasına cidden şaşırdım. Kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Naçizane öneride bulundum. Bide şunu fark ettim sosyologlar için çok güzel bir ortam. Dünyayı anlayış ve saygı kurtarır herkese iyi akşamlar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…