Elimden geldiğince yazıyorum. Bu da kendimce bir serzeniş işteO insanlara elestirilerinizi birebir yapmazsanız üzerlerine alınmazlar.
Size ne diyosunuz ya siz de aynısı yapıosunuz bana ne olmadığı gibi size de ne değilmiş demek. Hissettiğim şeyin aynısını siz de hissetmişsiniz. Kabul edememe sanırım bu duygu. Bir insana oku ya da sorgula demek üstten bakmak değil ona yardımcı olmak ve farkındalığını arttırmak. Oku demek hakaret değildir. Çok güzel bir tavsiyedir. O yüzden oku dememe kızmayın siz de okuyun, araştırın faydasını hep beraber tartışalım.Size ne!
belki bana kocadan ibaret, başkasına çeyizden, başkasına sunum tabağından.
eee bundan size ne! ?
insanlara üsten bakıp cahil derken, siz ne oluyorsunuz bu durumda. ??
herkes kendi derdine baksın, bu şekilde insanları eleştirmek size düşmez, kimseye düşmez. Herkesin kendi hayatı.
Kitap okumayla özgüvenli olmak nasıl oluyor bağdaştıramadım .Size ne diyosunuz ya siz de aynısı yapıosunuz bana ne olmadığı gibi size de ne değilmiş demek. Hissettiğim şeyin aynısını siz de hissetmişsiniz. Kabul edememe sanırım bu duygu. Bir insana oku ya da sorgula demek üstten bakmak değil ona yardımcı olmak ve farkındalığını arttırmak. Oku demek hakaret değildir. Çok güzel bir tavsiyedir. O yüzden oku dememe kızmayın siz de okuyun, araştırın faydasını hep beraber tartışalım.
Neyi hissettim de kabul edemedim hanım efendi.Size ne diyosunuz ya siz de aynısı yapıosunuz bana ne olmadığı gibi size de ne değilmiş demek. Hissettiğim şeyin aynısını siz de hissetmişsiniz. Kabul edememe sanırım bu duygu. Bir insana oku ya da sorgula demek üstten bakmak değil ona yardımcı olmak ve farkındalığını arttırmak. Oku demek hakaret değildir. Çok güzel bir tavsiyedir. O yüzden oku dememe kızmayın siz de okuyun, araştırın faydasını hep beraber tartışalım.
Eğitim durumunu merak ettimNeyi hissettim de kabul edemedim hanım efendi.
hiç kimsenin hayatı, hayattaki gayesi, önceliği beni ilgilendirmez, sizide ilgilendirmesin.
isim belirtmediğinize göre bende bu konunuzdan üstüme alınabilirim, belki bende koca meraklısıyım, o yüzden bana ne diyemedim.
ayrıca farkındaysanız ‘okuyun’ demenize bi söz etmedim, “cahil !” Demenize laf ettim.
İnsanların önceliklerini konu edinip tartışacak karakterde değilim çok şükür. !
Cahil kelimesini tdk üzerinden anlamına bakar mısınız.Neyi hissettim de kabul edemedim hanım efendi.
hiç kimsenin hayatı, hayattaki gayesi, önceliği beni ilgilendirmez, sizide ilgilendirmesin.
isim belirtmediğinize göre bende bu konunuzdan üstüme alınabilirim, belki bende koca meraklısıyım, o yüzden bana ne diyemedim.
ayrıca farkındaysanız ‘okuyun’ demenize bi söz etmedim, “cahil !” Demenize laf ettim.
İnsanların önceliklerini konu edinip tartışacak karakterde değilim çok şükür. !
kitap okumak var, okumak var. Bide okumuş gibi yapmak var. Konu sahibi hangi kesimse artık.Eğitim durumunu merak ettimeğitim durumu burda önemli değilde iki üç kitap okuyup başkalarına yukardan bakan cahillerde ne biliyim
Baktım.Cahil kelimesini tdk üzerinden anlamına bakar mısınız.
Canımız kocalarımız kalp.Bu tipler hep böyle. Okuyun cahil kalmayın koca peşine düşmeyin. Okuyarakta gayet evli , kocasını seven , sunum da yapan kadınlar olunabilir. Koca sevmek kimseyi cahil yapmaz yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?