• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne çok cahil varmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1774
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar kişinin üzerine alınmasına cidden şaşırdım. Kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Naçizane öneride bulundum. Bide şunu fark ettim sosyologlar için çok güzel bir ortam. :super: Dünyayı anlayış ve saygı kurtarır herkese iyi akşamlar diliyorum:KK54:

:KK70: burdaki herkese sözde akıl verdin kim üstüne alınacaktı sosyologlar mı?

Dünyayı sizin gibiler kurtarmayacak orası kesin.

Bu kadar kişinin üzerine alınmasına cidden şaşırdım. Kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Naçizane öneride bulundum. Bide şunu fark ettim sosyologlar için çok güzel bir ortam. :super: Dünyayı anlayış ve saygı kurtarır herkese iyi akşamlar diliyorum:KK54:
Saygı gösterirsen saygı görürsün

Dünyayı saygı ve anlayış kurtarır diyip insanlara cahil demeniz pek iyi bir sosyologluk hımm peki.

Ama sen bizim hobilerimize ve hayatımıza saygı duymuyorsun :KK70:

Kimse kimseye kendiyle ayni ilgi alanlarina sahip degil diye cahil deme hakkina sahip degildir. Herkesin uzman oldugu konular kendine. Birinin boyle kendini ustte gorup tepeden tepeden konusmasi en sevmedigim insan ozelligi. Hosuna gitmiyorsa okumazsin.

Bu siteyi farklı bir sitede gezerken duydum kayıt oldum sonra daha fazla okumaya başladım. Önceden fake hesaplar diye düşünüyordum ama bakıyorum da ciddi ciddi yazanlar var. Allah aşkına bu insanlar neyle besleniyor. Nasıl kafalar ya. Biraz araştırın okuyun ya cidden yazık beyinlerinize sorgulayın bişeyleri, sesiniz çıksın. Hayat kocadan da ibaret değil ayrıca biraz kendinize güvenin. Ve cidden okuyun. Kitap okuyun, köşe yazısı okuyun, dergi okuyun bu kadar sığ olmayın. Aynı dünyayı paylaşıyoruz. Biraz düşünün ve sorgulayın. Hayat sunum tabağından, çeyizden ya da kocadan ibaret değil!
Buyuk konusma birgun burada kocadan dert yanip akil alirken bulursun kendini

Yalniz kendimden suphe ettim. Cok kitap okurum sunum tabaklarini da cok severim bunun cahillikle baglantisi ne. Ya da ceyiz duzen kitap okuyamaz mi??? Kitap okuyan sunum hazirlayamaz mi??? Hepsi birbirinden celiskili. Kafamda deli sorular gece gece cok guldum :KK70::KK70:

Gün geçmiyor ki kk da bir filozof çıkmasın .. ayol milletin derdi sizi mi gerdi okumayın es geçin gitsin ..
ben kırıcı yorum yapmam asla ama siz cok kırıcı konuşmuşsunuz bir kere üslüb cok kaba .. merak ettim meslek ne acaba ??

Size ne!
belki bana kocadan ibaret, başkasına çeyizden, başkasına sunum tabağından.
eee bundan size ne! ?
insanlara üsten bakıp cahil derken, siz ne oluyorsunuz bu durumda. ??
herkes kendi derdine baksın, bu şekilde insanları eleştirmek size düşmez, kimseye düşmez. Herkesin kendi hayatı.
Sinirlendim yazcaktım yazdığınızı görünce yazmama gerek yok altına imzamı atıyorum dha yeni bandan döndüm 🤦

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X