En çok merak ettiğim şey bu herhalde önüne ne geliyorsa onu okuyan tiplerden baktı istediği tepkiyi alamıyor kaçtıPeki bize cahil derken , senin kültür seviyeni kim ölçüyor? Seni kültürlü yapan şey ne mesela anlatsana biraz nasıl karar verdin buna ?
Bu kadar kişinin üzerine alınmasına cidden şaşırdım. Kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Naçizane öneride bulundum. Bide şunu fark ettim sosyologlar için çok güzel bir ortam.Dünyayı anlayış ve saygı kurtarır herkese iyi akşamlar diliyorum
Saygı gösterirsen saygı görürsünBu kadar kişinin üzerine alınmasına cidden şaşırdım. Kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Naçizane öneride bulundum. Bide şunu fark ettim sosyologlar için çok güzel bir ortam.Dünyayı anlayış ve saygı kurtarır herkese iyi akşamlar diliyorum
Dünyayı saygı ve anlayış kurtarır diyip insanlara cahil demeniz pek iyi bir sosyologluk hımm peki.Bu kadar kişinin üzerine alınmasına cidden şaşırdım. Kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Naçizane öneride bulundum. Bide şunu fark ettim sosyologlar için çok güzel bir ortam.Dünyayı anlayış ve saygı kurtarır herkese iyi akşamlar diliyorum
Ama sen bizim hobilerimize ve hayatımıza saygı duymuyorsunBu kadar kişinin üzerine alınmasına cidden şaşırdım. Kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Naçizane öneride bulundum. Bide şunu fark ettim sosyologlar için çok güzel bir ortam.Dünyayı anlayış ve saygı kurtarır herkese iyi akşamlar diliyorum
Buyuk konusma birgun burada kocadan dert yanip akil alirken bulursun kendiniBu siteyi farklı bir sitede gezerken duydum kayıt oldum sonra daha fazla okumaya başladım. Önceden fake hesaplar diye düşünüyordum ama bakıyorum da ciddi ciddi yazanlar var. Allah aşkına bu insanlar neyle besleniyor. Nasıl kafalar ya. Biraz araştırın okuyun ya cidden yazık beyinlerinize sorgulayın bişeyleri, sesiniz çıksın. Hayat kocadan da ibaret değil ayrıca biraz kendinize güvenin. Ve cidden okuyun. Kitap okuyun, köşe yazısı okuyun, dergi okuyun bu kadar sığ olmayın. Aynı dünyayı paylaşıyoruz. Biraz düşünün ve sorgulayın. Hayat sunum tabağından, çeyizden ya da kocadan ibaret değil!
Bu kadar uzun uzun cevap vermeye değer görüyor musunuz gerçekten benim gibi yapın tamam deyin geçin
Zevkli oluyor ya, yoksa degmez tabiBu kadar uzun uzun cevap vermeye değer görüyor musunuz gerçekten benim gibi yapın tamam deyin geçin
Herkesin kocası kötü değil , aynı da değil. Herkesi kast ederek yazilmasida doğru degil.Benim için kocam önemli, kocamı seviyorum eksik olmasinBu gözler kocası komayı sokup barisanlari gördü koca önemli tabi
Demekki kendi evlenmedi ve kendini okumaya adadıEn çok merak ettiğim şey bu herhalde önüne ne geliyorsa onu okuyan tiplerden baktı istediği tepkiyi alamıyor kaçtı
Kız öyle deme bende evlenmedim bekletiyorumDemekki kendi evlenmedi ve kendini okumaya adadı
Ama aynı şey değil ki sen koca sevilmez ,okuyun cahiller demiyorsunKız öyle deme bende evlenmedim bekletiyorum
Sinirlendim yazcaktım yazdığınızı görünce yazmama gerek yok altına imzamı atıyorum dha yeni bandan döndümSize ne!
belki bana kocadan ibaret, başkasına çeyizden, başkasına sunum tabağından.
eee bundan size ne! ?
insanlara üsten bakıp cahil derken, siz ne oluyorsunuz bu durumda. ??
herkes kendi derdine baksın, bu şekilde insanları eleştirmek size düşmez, kimseye düşmez. Herkesin kendi hayatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?