- 27 Temmuz 2012
- 451
- 1
-
- Konu Sahibi PsikopatPsikolog
dilber .!.:kısa boylu,yuvarlak suratlı,göbekli bir kadın biri için dua ediyor ,bu kadının arkasında başı öne eğik ismi veya soyadı r ile başlayan bir erkek var,ismi s harfi ile başlıyan bir kısmetin var çok güzel,temiz konuşmaların,haberlerin var,gür saçlı ,burnu kısa sivri,otoriter bir kadından haberin var ,haber şişmiş,kısmetli bir dönemdesin,kalp ile ilgili temiz yolun var,uzak bir yer,içini sıkmışsın,temiz göz yaşların var,hanede bir konuda ikileme düşülmüş,kalp olayın nazarlı, bu kadar görebildim....
Zor ama bence önünüz acık ikinizin de.. :)
Aynen canım takmamaya çalış.. Tecrübeli olup parmağında oynatsa daha mı iyi. Ama erkek olgunlaştırmak zordur bilirim ben de çektim.
Canım hayatında biri var ki tam şeytan denilecek kişi. Ortalık karıştırıyor. F ve s harfleri gördüm bu iki kişi arasında aşk görünüyor. Adında veya soyadında olabilir harfler. Güzel bir geyiğin var bu harflerin altında. güzel bir birliktelik görünüyor sana. Çok hırslı ve çalışkansın istediğin her şeyi elde ediyorsun. Bıyıklı bir adam var çok saf, temiz bir insan ama çok baskı altında kalmış. Zor durumda görünüyor. İki dileğin var ikisinin de olma olasılığı yüksek. Dileklerinden birinde ş harfi var. Biraz önce s harfi görmüştüm bilemedim şimdi s mi ş mi :) canını çok sıkan bişey var herşeyin üstüne çıkmış bu düşüncen. Tabağın genel olarak kapalı çıkmış. Can sıkıntın fazla görünüyor.
Yazdım şimdi. :)Saç,göz ve ten renklerinizide yazarsanız
Aranızdaki sorun sanırım ekonomik bir konudan kaynaklanıyor.. Ama buna ikinizde uyum sağlamışsınız veya sağlayacaksınız.
Uyumlu birisiniz yaşadığınız sorunları, karşılaştığınız zorlukları ilişkinizi olgunlaştıracak tecrübeler olarak görebiliyorsunuz.
O da sabırlı ve tutarlı biri, karşılıklı görüşme isteği çıkmış. Sizi seviyor fakat sizin ona karşı olan sevginizden biraz şüphesi var.
Gerçekleşmeyen bazı istekleriniz varmış sanırım, bunları sorun etmişsiniz.
Onun mevkisiyle ilgi bir hedefi var, büyük kazanç getireceğini düşündüğü bir şey. Fakat siz bu işi pek desteklemiyorsunuz sanırım.
Bir buluşma gerçekleşecek ve bu buluşmada konuşarak sorunlarınızı halledeceksiniz.