Ne çektik be kızlar!

sabah sabah neşem yerine geldi anlattıklarınızla bir tane de bende vaar
ortaokul sondayım annem o zaman bacaklarıma ağda yapmama izin vermiyor daha kalın çıkar hesabı neyse bir çocuk var onla çıkıyoruz
çıkıyoruz dediysek okulun bahçesin de tur atıyoruz
bu bir gün bana viki sen niye bacaklarını almıyorsun?
hakan Şükür gibi dolaşıyorsun demişti şok geçirip eve ağlaya ağlaya dönmüştüm sonra da yüzüne bakmadım bir daha

ortaokul sondayım annem o zaman bacaklarıma ağda yapmama izin vermiyor daha kalın çıkar hesabı neyse bir çocuk var onla çıkıyoruz
hakan Şükür gibi dolaşıyorsun demişti şok geçirip eve ağlaya ağlaya dönmüştüm sonra da yüzüne bakmadım bir daha
Ay ilaşi niye oyle demis oglan cok ayip cok

Hakan sukur nedir yaa cok ayip etmis :KK45:

Tur atma deyince bende orta okuldayken ogretmenime asik olmustum evimiz hemen okulun yanindaydi sirf hocayla yurumek icin jac metre uzaga donerdim sonra evime gelirdim bana tarih.kitabi verecekti vermeyince not falan yazdiydim cocukluk iste ne yazdiysam artik

Ben ilk sevgilimi hatırlıyorum. Kendini beğenmiş düdüğün tekiydi, çünkü saçları sapsarıydı pek övünüyordu bununla.

Neyse, ilk buluşmamızda oturuyorduk karşılıklı. Gözlerime baktı baktı uzun uzun, ben de mest oluyorum tabi, romantik falan diye. Sonra dedi ki:

- Göz kalemin akmış. Sanki böyle bir şey yapmaya çalışmışsın da içine etmiş, eline yüzüne bulaştırmışsın dedi.

Ve o an... :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

benim bir arkadaşım liseden erkek bana demiştiki kız arkadaşım aynı sana benziyor sarı saçlı mavi gözlü çok güzel oysa ben esmerdim siyah saçlarım ve siyah gözlerim vardı tuhaf benle dalga mı geçti :) kızlar hakikaten ne çekmişiz yaaa

benim bir arkadaşım liseden erkek bana demiştiki kız arkadaşım aynı sana benziyor sarı saçlı mavi gözlü çok güzel oysa ben esmerdim siyah saçlarım ve siyah gözlerim vardı tuhaf benle dalga mı geçti :) kızlar hakikaten ne çekmişiz yaaa
Belkide sana asildi olmazmi :KK8: yada benmi fazla malim anlamadim ki :KK53:

Ahahahhahahahahahhahahahahahah ay çok güldüm buna. Bence o sevgilisini övmek istemiş, seni de kırmak istememiş saçmalamış

bir tane daha var lise sondayım dershanedeyim.
mezun olanların sınıfında bir çocuk var uzaktan hoşlanıyorum
liseyi de bitirmiş olduğundan saçı uzatmış, cool, küpeli bas gitar çalan sabah dershaneye gelip akşam barda çalan bir tip .
bir gün arkadaşım bana şu grupta senden hoşlanan bir çocuk var dedi
bende kimmiş falan derken uzun saçlı çocuk geldi ben uç uç oldum heyecandan kırmızı kesiliyorum falan çocuk bir geldi yanıma arkadaşım Ahmet senden hoşlanıyor yanına gelmeye çekiniyor gibi bir şey dedi ben küt yere çakıldım :KK42:
Ahmet dediği de her kıza teklif eden, arkadaşlarına salak saçma şakalar yapan sivilceli bir oğlan hayır dedim göndermiştim bu da böyle bir anımdır

Fark ettim ki bazı topiklerde hep ibretlik şeyler yazıyorum eski sevgilimle ilgili, buraya yazayım, hem siz de anlatın hem de zamanında üzüldüğümüz ya da utandığımız günlere hep beraber gülelim dedim.

Az önce kaynanam oğluna aşık topiğinde eski sevgilimin annesinin oğluna cinsel hisler beslendiğini yazdım. Kendi gözümle iki sene görmesem aaaaa anne sevgisidir derdim inanın.

Bir de bunun sifon çekmeyen lanet kardeşi vardı belki hatırlayan olur ahahahahahahahahahahaha

Kızlar bunlar ana oğul avukat, baba mühendis, kardeş tıp okuyor. İstanbul'un göbeğinde yani öyle eğitimsiz cahil değiller

Annesiyle ilk tanıştığım zaman dışarıda bir yerde yemektelerdi. Ben gittiğimde zaten Çakırkeyf olmuş hepsi. Komik bir şey oluyor kadın HAHAHAHAH basıyor kahkahayı, hani yanımızdakinin omzuna dizine el koyarız ya, o el hep benimkinin penisinde. Aynı gece defalarca tekrarlandı bu neyse dedim sarhoştur.

Bu olay iki sene boyunca tekrarlandı öyle bir kerelik değilmiş. Uyandırmak için odaya dalardı oğlunun evi ayrı olmasına rağmen, eli orada sabah sabah.

Oğlunun donlarını koklar falan ama en iğrenci gözüm iltihap kapmıştı. Artık göz kalemlerimi falan neresine sürdüyse vajinal yolla görülen bir tür çıktı gözümde.

Ve işin ilginç tarafı oğlu utansa da öyle çok da bir tuhaflık görüyordu yani.

Sifon çekmeyen kardeşe yemekten sonra değineceğimmmmm

Siz de anlatın gülelim, eğlenelim
Yok baktım isme sizi biliyorum yeni üyede değilsiniz yuh dedim bu kadar olmaz iğrençmiş korkunç berbat offf

Bir tane daha anlatayım. Sifon çekmeyen çocugun doğum günü, Kadıköy'de takılıyoruz. Ben de eski sevgilimle şakalaşıyorum. Bi An çok güldüm ağzımdaki sakız fırladı eski sevgilimin üzerine. Sifon çekmeyen çocuk Soldan Soldan gelip suratıma bir tükürdü "sen benim abime nasıl tükürürsün" diye. Ben şok oldum, bekliyorum ki allahın ayısı bir şey desin. HELALLL BEEE KARDEŞİME BAK NASIL DA KORUYOR dedi. Drammmm
Bu sifon çekmeyen çocuk kaç yaşında?o_O

Yok baktım isme sizi biliyorum yeni üyede değilsiniz yuh dedim bu kadar olmaz iğrençmiş korkunç berbat offf
Gönül isterdi ki Fake olayım Dombikciğim. Ama yok malesef gerçek yani. Yemek yerken adamın ağzının kenarında yoğurt kalsa mesela öperek ağzıyla alıyordu ya. Ama bunu hep büyüğe yapıyordu, küçük sifon çekmeyeni de itip kakıyordu

Bu sifon çekmeyen çocuk kaç yaşında?o_O
O zamanlar 21 yaşındaydı :) aynı zamanda bir Çorabı 10 gün giyer, tırnaklar leş gibi. Kulaklarının dışı bile sarı sarıydı pislikten. Sonra okuldan uyarı aldı işte hijyenden dolayı (tıp okuyor bu sefil) annesi okulu bastı "benim oğlum pis değil dahi" diye.

Gönül isterdi ki Fake olayım Dombikciğim. Ama yok malesef gerçek yani. Yemek yerken adamın ağzının kenarında yoğurt kalsa mesela öperek ağzıyla alıyordu ya. Ama bunu hep büyüğe yapıyordu, küçük sifon çekmeyeni de itip kakıyordu
Ayy kusucam simdi agzinin kenarindaki yogurdu operek almak nedir tovbe tovbe tamda yemek yiyodum :KK20:

X