- 21 Nisan 2008
- 1.524
- 270
-
- Konu Sahibi kartanesi58
Allah peygamber sabrı versin hepinize. Ama takdiri ilahi kimsenin elinden bişey gelmez tek yapılacak şey bol bol dua etmek allah mekanını cennet etsin canım diyecek bişey bulamıyorumS.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp
ağlama krizine gidiyorum sanki boğazına biri cokuyor nefes alamiyorum resmine bakamiyorum çok zormus arkadaşlar on canımı acıtan ise babam in hafızası çok az sure ile yerine geliyordu ve o suresede bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ceneside felci olduğu için anlatamiyor ve hüngür hüngür ağlıyordu o hali hic gozumun önünden gitmiyor gün boyu babamı düşünmekten ve ağlamaktan kendimi alamiyorum sizin içimi rahatlatan mesajlarınızı ihtiyacım var sayın kadınlar kulübü bayanlari
Aminn canım sagollNe dıyecegımı bılemedım..
Basınız sagolsun babanızın mekanı cennet olsun ınsallah
Allah sıze ve ailenıze sabır versın ınsallah
Allah SABIRLAR versin mekanı cennet olsun babacığının
çok zor sizi çok iyi anlıyorum
Benimde annem 1 ay önce vefat etti 28 gün komada yattı
Hep uyanır bize döner diye beklerken yıkıldım dağıldım
Basın sağ olsun canım mekanı cennet olsun(
Çok zor çokk kelimeler kifayetsiz ..
Benimde aklımdan çıkmıyor melek anneciğimin yüzü yaşadığımız güzel anılar
Ama takdir i ilahi elden gelen birşey yok
Ben kuran-ı Kerim okuyorum bol bol dua ediyorum biraz rahatlıyorum
Başka yapacak birşey yok malesef hepimiz bu yalan dünyada misafiriz