NE BÜYÜK ACİ İMİS LUTFEN BİR FİKİR VERİN:((

Başınız sağolsun. Ben de kız kardeşimi kanser illetinden 23 Şubatta kaybettim. Acısı tarifsiz. 1 yıldır tedavi oluyordu. O kadar çok uğraştık ki iyileşmesi için. Bİr yıldır zaten hep ağlıyorduk ama onu kaybettikten sonra resmen ailecek travma yaşadık. Ne resimlerine ne videolarına bakabiliyorum. Rahatlatan tek şey mezarını ziyaret edip onunla konuşmak, ağlamak. Hayırlar yapıyoruz, dualar,hatimler.... Her geçen gün acımızın hafiflemesi şöyle dursun aksine özleminden dolayı daha da büyüyor. Her şey ne kadar anlamsızlaşıyor birden. Allah hepimize sabırlar versin..

Allah peygamber sabrı versin hepinize. Ama takdiri ilahi kimsenin elinden bişey gelmez tek yapılacak şey bol bol dua etmek allah mekanını cennet etsin canım diyecek bişey bulamıyorum

Geçmeyecek canım bu acı. Sadece acıyla yaşamaya alisacaksin.
Ben de annemi kaybettim yıllar yıllar önce. Annem de hastalığı dolayısıyla konusamiyordu ve yazarak anlasiyordu bizimle. Bir ara düzelir gibi olmuştu. Sadece ismimi söyledi heyecanla. Sesi halen kulaklarimda. Cok zordu canımın öyle acı çektiğine şahit olup hicbirsey yapamamak.
Başın sağolsun. Allah ım sana dayanma gücü versin. Acıya alisacaksin. Babanın yokluğuyla yasamayi ogreneceksin. Ve birgün onunla yeniden buluşmayı hayal edeceksin. Biz iyi insanlar olalım ki birgün o güzel insanlarla yeniden birarada olabilelim.

Ne dıyecegımı bılemedım..
Basınız sagolsun babanızın mekanı cennet olsun ınsallah
Allah sıze ve ailenıze sabır versın ınsallah

ncir, post: 40715229, member: 76581"]Başınız sağolsun. Ben de kız kardeşimi kanser illetinden 23 Şubatta kaybettim. Acısı tarifsiz. 1 yıldır tedavi oluyordu. O kadar çok uğraştık ki iyileşmesi için. Bİr yıldır zaten hep ağlıyorduk ama onu kaybettikten sonra resmen ailecek travma yaşadık. Ne resimlerine ne videolarına bakabiliyorum. Rahatlatan tek şey mezarını ziyaret edip onunla konuşmak, ağlamak. Hayırlar yapıyoruz, dualar,hatimler.... Her geçen gün acımızın hafiflemesi şöyle dursun aksine özleminden dolayı daha da büyüyor. Her şey ne kadar anlamsızlaşıyor birden. Allah hepimize sabırlar versin..[/QUOTE]
Gercekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin genç ölüm daha zor Rabbim Sabırlar versin sizede bizede

Allah SABIRLAR versin mekanı cennet olsun babacığının
çok zor sizi çok iyi anlıyorum
Benimde annem 1 ay önce vefat etti 28 gün komada yattı
Hep uyanır bize döner diye beklerken yıkıldım dağıldım
Çok zor çokk kelimeler kifayetsiz ..
Benimde aklımdan çıkmıyor melek anneciğimin yüzü yaşadığımız güzel anılar
Ama takdir i ilahi elden gelen birşey yok
Ben kuran-ı Kerim okuyorum bol bol dua ediyorum biraz rahatlıyorum
Başka yapacak birşey yok malesef hepimiz bu yalan dünyada misafiriz

Başın sağolsun arkadaşım.
Bunun tesellisi de nasıl yapılır bılmıyorum ama bi tatile falan çıksan uzaklaşsan kafan dağılsa.
belki rahatlarsın biraz.

E="ponyooo, post: 40717495, member: 481108"]Başın sağolsun arkadaşım.
Bunun tesellisi de nasıl yapılır bılmıyorum ama bi tatile falan çıksan uzaklaşsan kafan dağılsa.
belki rahatlarsın biraz.[/QUOTE]

Suan gitmek istediğim tek yer babamın mezarı canım ama çok uzak memleketim istediğim zaman gidemiyorum oda uzuyor beni.tatil simdi değil ama daha ilerleyen zamanlarda olabilir simdi babamın açısı çok taze iken tatil pek doğru olmaz gibi geldi ama tavsiyen için yinede çokssağol arkadasim

başın sağolsun arkadaşım..
onun mutlu hissedebileceği şeyleri yapmayı denesen.

Elit81 seninde basın sağ olsun anneciginin mekanı cennet olsun inş canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…