NE BÜYÜK ACİ İMİS LUTFEN BİR FİKİR VERİN:((

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.

Babanızın da mekanı cennet olsun

Ben de babami kaybettigimde iki yil aglayamamistim. Inanamiyordum oldugune. Benim babam da yogun bakimda kaldi zor gunlerdi o icerde biz kapilarda mahvolduk.

Bazen oyle hastaliklar oluyor ki insan dermani olmayacaksa onu kurtar Rabbim diye dualar ediyor biz o raddedeydik. Allah da sizin babaniza acimis, kulu daha cok cekmesin diye huzura kavusturms yanina almis. Hepimiz oraya gidecegiz Allah basimiz dik gitmeyi nasip etsin, yatalak olup gelenima var mi diye kapilara baktirmasin. Her olum icin erkendir hep yapilacak denilecek şeyler kalir arkadaşım. Rabbim sıralı olumlr versin evlat acisi gostermesin.

Başınız sağolsun.. Dua etmekten başka elinizden başka bişey gelmez malesef..
Allah sabırlar versin inşallah..

iss-sunshine, post: 40710741, member: 669952"]Basin sagolsun. Icini rahatlatirmi bilmem ama, mutlu olmalisinki babani tanima sansin oldu. Ben 1 yasindaydim babam vefat ettiginde, onu hic hatirlamiyorum. Baba sefkati nedir bilmem. Onu sadece bir kez rüyamda gördüm, oda evlendigim gece, babam resimlerdeki haliyleydi, agliyordu rüyamda perisandi, dügünü durdurma telasi icerisindeydi, ama onu kimse görmüyordu. Belkide malum oldu rahmetli babama evliligimin cok kötü gececegi.. Ben ne baba sevgisi gördüm, nede kocamdan bir Sevgi gördüm...

Sabah günesiyle isinamayan, aksam günesiyle hic isinamazmis.

Belkide ondan hersey kötü gitti, gitmeye deam edecek belki.. Ruhuna bol bol Fatiha okuyun babanizin,onu tanimis olmaniz bile okadar büyük bir servetki...
[/QUOTE]
Arkadasim sağol senin içinde çok üzüldüm keşke babani görme şansın olsaydı inşallah cennette bulusursun babanla

Haklisin vivianne, post: 40710852, member: 407435"]Ben de babami kaybettigimde iki yil aglayamamistim. Inanamiyordum oldugune. Benim babam da yogun bakimda kaldi zor gunlerdi o icerde biz kapilarda mahvolduk.

Bazen oyle hastaliklar oluyor ki insan dermani olmayacaksa onu kurtar Rabbim diye dualar ediyor biz o raddedeydik. Allah da sizin babaniza acimis, kulu daha cok cekmesin diye huzura kavusturms yanina almis. Hepimiz oraya gidecegiz Allah basimiz dik gitmeyi nasip etsin, yatalak olup gelenima var mi diye kapilara baktirmasin. Her olum icin erkendir hep yapilacak denilecek şeyler kalir arkadaşım. Rabbim sıralı olumlr versin evlat acisi gostermesin.[/QUOTE]
Haklisin canımbizde babama rabbim çektirme diyordum çünkü yüzünde felç olduğu için yutamiyirdu hiçbirşey sabaha kadar su diye inliyordu resmen ve biz ağlamaktan yaninda oturamadik çoğu zaman çok çok zor birşey anlatamam

Konu açarken açıkçası biraz tereddüt ettim ama iyiki acmism allah hepinizden razi olsun gerçekten iyi geldi çünkü kimse ile konuşamıyorum bu konuyu 4 tane ablam var konusunca onlarda ağlıyor kimse kimseyle konusamiyor o yuzden

Basiniz sag olsun oncelikle sizi cok iyi anliyorum
Ben de 2,5 yil once kaybettim babami 49 yasindaydi o gunu dun gibi hatirliyorum hic bi seyi yokken birden bire oldu her sey
Kac gece gomleklerini koklayip da uyudum
Bu gun hatirladim yine agladim
Hep ruyalarimda ben olmedim ki kizim diyor(
Ben yasadikca da alisamayacagim gibi geliyor ne bilim(onu cok ozluyorum

Canım onun yaşamını yitirdiği an bütün acıları dindi. Böyle dusun bol bol oku. Rabbim ruhuna ferahlık verir

Çocukluğumuzu sevmemizin en güzel yanı sanırım sevdiklerimizin yanımızda olması. Annemiz, babamız özellikle. Sonra hepsi birer birer ebediyete, sonsuzluğa kanat çırpıveriyor. Geride kalan herkezin eli boş gözünde yaş kalıyor. İnancımız olmasa dayanılacak gibi değil. Cunku biliyoruz elbet otelerde kavusma var. Rabbim nasip ederse var. İste boyle derin acilar yasadikca dunyada oldugunu anliyor insan. Hayal dunyasindan cikiyor. Cocuklugu elinden ucup gidiyor. Dunyada yalnizlasiyoruz hergun. Bende kaybetmeyi iyi bilenlerdenim. Ama ikinci ucuncu besinci kac olursa olsun, hep bir kayipta yikiliyor gonul evimiz. Ne kadar dayaniriz, nerde biter aci bilmiyoruz. Hic bilmeyecegiz. Cok zor bir durum. Acinizi anliyorum. Ama Allah sabrini verecektir bunuda unutmayin. Acinizi sonuna kadar yasayin. Gunes tekrar sizin icinde dogacak bunu hic unutmayin. Babaciginiz icinde Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.

rifa, post: 40711280, member: 638154"]Basiniz sag olsun oncelikle sizi cok iyi anliyorum
Ben de 2,5 yil once kaybettim babami 49 yasindaydi o gunu dun gibi hatirliyorum hic bi seyi yokken birden bire oldu her sey
Kac gece gomleklerini koklayip da uyudum
Bu gun hatirladim yine agladim
Hep ruyalarimda ben olmedim ki kizim diyor(
Ben yasadikca da alisamayacagim gibi geliyor ne bilim(onu cok ozluyorum[/QUOTE]

Babanizın mekanı cennet olsun ssizede sabir versin ins

Bsn bağolsn.. 2003te kaybettm bende.... çook zor.. duaa... gerçekle yüzyesmek zmn alıo... üç yılımı aldı benim... mezarına gittğimde kabllendim...

Of.... babama cok duskunumdur..

Okurken gozlerim doldu

Allah rahmet eylesin cok zor gercekten.. Allahim sizlere dayanma gucu versin..

Basiniz sagolsun

Babanizın mekanı cennet olsun ssizede sabir versin ins[/QUOTE]
Amin

Başınız sağ olsun. Rabbim rahmetiyle muamele etsin.
Babanız için yapacağınız en iyi şey onun için her gün kuran okumak.
Kabri cennet olsun inş.

Başın sağolsun canım . Babacığın nurlar içinde yatsın .. İnşallah hepimizin senin gibi hayırlı evlatları olur kalbi güzel kardeşim benim

="Kedili0983, post: 40711543, member: 604357"]Başın sağolsun canım . Babacığın nurlar içinde yatsın .. İnşallah hepimizin senin gibi hayırlı evlatları olur kalbi güzel kardeşim benim[/QUOTE]

Guzel bakan güzel gorurmus tesekkur ederim güzel dusuncen icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…