NE BÜYÜK ACİ İMİS LUTFEN BİR FİKİR VERİN:((

Basın sağ olsun canım...gerçekten okurken tutamadım kendimi agladim...üzülme babaciginin yaşadığı o zorluklar günahlarına kefaret olmuştur...Rabbim sabır versin üzülme,babanı da üzme...Bende dedemin gidişine alışamadım...senin dedigin gibi son hareketleri hep geliyor aklıma...

bir yakınını kaybedipde keşke demeyen yada üzülmeyen varmıdır ? ölmek üzere olanlarda söylemek istediklerinin tamamını söyleyebilmişmidir ? daha çok zaman, imkan verilse eminim daha çok konuşurlardı ?
ne keşkeler , ne söylenecekler bu hayatta bitmez, bu süreç zordur arkadaşım ama yapacak bir şey yok baban anne ve babasını kaybettiyse ayakta kalmadımı ? kaldı çünkü mecburen yaşadıkça ayakta kalacaktı. dünyanın düzeni bu.
dua ve hayır tavsiye ederim, babanızın adına hayır ve dua onu çok rahatlatır, buna istinaden sizde rahatlarsınız.
başınız sağolsun, nur içinde yatsın

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok şanslıymış ki arkasından okuyan sizin gibi bir evladı varmış.
Rabbim sabır versin gönlünüze : (

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
İnan yazdıklarını okurken kendim yaşamış gibi hissettim.
Ben babam sağlıklı olduğu halde ölürse ne yaparım diye düşünüyorum.
Nasıl bir acıdır yaşamadan bilemem.
Yine de acına ortak olup, seninle beraber dua etmek istiyorum babana.
Umarım Allah kabul eder duamızı.

Başınız sağolsun. Allah kalanlara hayırlı ömürler versin. Eminim çok zor bir durumdur ama kendinize de zulmetmeyin. Sakinleşin Kuran okumaya dua etmeye çalışın. Sürekli düşünüp daha çok kahretmeyin kendinizi. Allah sabırlar versin.

Başınız sağolsun brn şimdi seni anlayamam çeken bilir allah mekanını cennet etsin babanızın sizde bol bol dua ile kuran okuyun bu sizi rahatlatacaktır

acınızı yürekten paylastım.bu dunyadakı en kıymetlı sey anne ve baba.Rabbım mekanını cennet etsın.sizin ona su an yapabılecegınız en guzel sey Kuranı kerım okumaktır.bu hem sızı hemde onu rahatlatır Allahın izniyle..

başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inş, seni çok iyi anlıyorum bende iki buçuk ay önce annemi kaybettim, dayanılmaz bir acı tarif bile edilemiyor, ama anneme dua edince içim bir nebze rahatlıyor onun dışında hiç bir şey rahatlatmıyor

Tesekkur ederim allah razi olsun rabbim babanıza hayırlı uzun ömürler versin

Allah rahmet eylesin..başın saolsun..mekanı cennet olsun inşallah...şuan söylenenler kesinlikle seni tatmin etmez eminim..acın büyük..ama baban sırasını savdı..şimdi bizlerde sıra..ölümün saati zamanı yok malesef..

Allah sabır versin. Ne yazık ki böyle bir acıyı hafifletecek tek şey zaman, tamamen geçirecek bir şeyse yok. Şuan babanızın son günlerini hatırlıyorsunuz, Allah nurlar içinde yatırsın, zaman geçtikçe birlikte geçirdiğiniz koca bir hayatı, güzel günlerinizi hatırlayacaksınız, o anılar size güç verecek. Ben babamı çocuk yaşta kaybettim. Bu acının büyüklüğünü bildiğim için teselli lafları kuru gürültü gelir bana. Güçlü ol diyemem, insan güçlü müçlü olamıyor ama zamanla hatıralarına, sevdiklerine tutunup sabretmesini öğreniyor.

Başınız sağolsun.. Çok acı gerçekten heleki babasına düşkün bir kız çocuğu olarak baba acısı çok başka bişeydir.. Hepimizin gideceği yer aynı.. Dua edin bol bol okuyun hem siz ferahlarsınız hemde babanızın ruhu rahatlar.. Allah'ım tahsilatını artırsın babanızın mekanını cennet eylesin inşallah..

Allah rahmet eylesin o hali hep hatırlamaya çalışacak beynin .ni cok iyi anliyorum. . Heo acaba ne demek iwtiyo ne kadar Üzgün ağlıyordu diye hep o resim gözünün önüne gelecek çocuklara birseyler dagit hayrina bir kac fakirin evine makarna dağıt hayrina biraz hwyir işle baban için ve tabi dua camilere git istanbuldaysan daha kolay bayan cemaatin bol oldugu birseyler dagit kafan dağılcak dene dostum allah sabır versin

canım baba ıle dede bır mı bılmem ama ben 7 yasındayken aynı sebepten dedemı kaybettım.

45 gun yattı sadece gozlerı hareket edıyordu , sonra da hakkın rahmetıne kavustu.

bakana da bakılana da cok zor ve ıster kucuk olsun ıster buyuk ınsan sevdıklerını kaybetmeye dayanamıyor. ama bır sekılde yasam da kaldıgı yerden devam edıyor. hala konusunu actırmam mesela hemen aglarım cunku bende emegı coktu,cok severdım kendısını ve kucuk bır yasta ölumun ne demek oldugunu ogrendım.

sana tavsıyem bol bol dua et,guzel gunlerınızı dusun, hayata daha sıkı tutun kı babanda senınle gurur duysun cunku onlar bızı bır yerlerden ızlıyorlar.....

benım hep hayatımın onemlı donemlerınde ruyalarıma gırer dedem ve bılırım kı hala bır sekılde benım yanımda....

Hepiniz sağolsun arkadaşlar bana destek oldugunuz için iki tane çocuğum var ve onlarda annelik yapmak için kendimi toparlamam lazim ssürekli kuran okuyan arkadaşlarım var onlarla hatim yapıyoruz babama tabii bende okuyorum allah kabul ederse.bu beni gerçektenrahatlatiyor allah sizden de razi olsun hepiniz babama mekanı cennet olsun diye dua ettiniz

Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin bende dün gece rüyamda babamın vefat ettiğini gördüm ağlayarak uyandım rüyası bile kötü etkiliyorken rabbim senin içine ferahlık versin herkes söylemiş hayırlar yapın rahmetli babanızın adına bol bol dualar edin başka yapılacak birşey yok malesef keşke ağlayınca geri getirebilsek ama olmuyor rabbim dayanma gücünü biz insanlara veriyor..

üzülmemek elde değil evet ama ölümün bir bitiş olmadığını düşünerek biçok şeyi aşabilirsin diye düşünüyorum. Allah sizi cennetinde kavuştursun inşallah.

ben oyle bı acı yasamadım
ama ölümlü dünya
allah sabır versın ne dıyebılırım
tesellısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…