- 18 Kasım 2014
- 778
- 231
- 31
-
- Konu Sahibi kartanesi58
bir yakınını kaybedipde keşke demeyen yada üzülmeyen varmıdır ? ölmek üzere olanlarda söylemek istediklerinin tamamını söyleyebilmişmidir ? daha çok zaman, imkan verilse eminim daha çok konuşurlardı ?S.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp
ağlama krizine gidiyorum sanki boğazına biri cokuyor nefes alamiyorum resmine bakamiyorum çok zormus arkadaşlar on canımı acıtan ise babam in hafızası çok az sure ile yerine geliyordu ve o suresede bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ceneside felci olduğu için anlatamiyor ve hüngür hüngür ağlıyordu o hali hic gozumun önünden gitmiyor gün boyu babamı düşünmekten ve ağlamaktan kendimi alamiyorum sizin içimi rahatlatan mesajlarınızı ihtiyacım var sayın kadınlar kulübü bayanlari
S.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp
ağlama krizine gidiyorum sanki boğazına biri cokuyor nefes alamiyorum resmine bakamiyorum çok zormus arkadaşlar on canımı acıtan ise babam in hafızası çok az sure ile yerine geliyordu ve o suresede bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ceneside felci olduğu için anlatamiyor ve hüngür hüngür ağlıyordu o hali hic gozumun önünden gitmiyor gün boyu babamı düşünmekten ve ağlamaktan kendimi alamiyorum sizin içimi rahatlatan mesajlarınızı ihtiyacım var sayın kadınlar kulübü bayanlari
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
İnan yazdıklarını okurken kendim yaşamış gibi hissettim.
Ben babam sağlıklı olduğu halde ölürse ne yaparım diye düşünüyorum.
Nasıl bir acıdır yaşamadan bilemem.
Yine de acına ortak olup, seninle beraber dua etmek istiyorum babana.
Umarım Allah kabul eder duamızı.
Başınız sağolsun.. Çok acı gerçekten heleki babasına düşkün bir kız çocuğu olarak baba acısı çok başka bişeydir.. Hepimizin gideceği yer aynı.. Dua edin bol bol okuyun hem siz ferahlarsınız hemde babanızın ruhu rahatlar.. Allah'ım tahsilatını artırsın babanızın mekanını cennet eylesin inşallah..S.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp
Allah rahmet eylesin o hali hep hatırlamaya çalışacak beynin .ni cok iyi anliyorum. . Heo acaba ne demek iwtiyo ne kadar Üzgün ağlıyordu diye hep o resim gözünün önüne gelecek çocuklara birseyler dagit hayrina bir kac fakirin evine makarna dağıt hayrina biraz hwyir işle baban için ve tabi dua camilere git istanbuldaysan daha kolay bayan cemaatin bol oldugu birseyler dagit kafan dağılcak dene dostum allah sabır versinS.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp
canım baba ıle dede bır mı bılmem ama ben 7 yasındayken aynı sebepten dedemı kaybettım.S.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp