sogan suyu dene bide adet düzensizliyine iyi geliyor onunla hamile kalan çok insan var
yerleşme ola bilir ya içime dogdu belkide ve İnşAllah hamilesindir bi kaç güne kan testi yaptırHosgeldin cnmevet kahvede geldi cnm.ama suan tik yok gene.en son cuma gorundu.
canım yanlış yapmışsın sen soganı 15gün içip sonra ara verip diyer adete 5 7gun kala içmek lazım ve 6ay araylaSogani denedim cnm.3 ay yaptim.21gun ictim gunde 1 bardak 7gun ara werdim.boyle 3 ay ictim 2 ay geldi sora gene yok.neden oldu acaba ya???
yerleşme ola bilir ya içime dogdu belkide ve İnşAllah hamilesindir bi kaç güne kan testi yaptır
kendini böyle stresse salma yoksa kötü olur Allah korusun iyi düşün iyi olsun doktora gidiyormusun gidiyorsansa onada sor..ne zamandan beri bebek istiyorsunuz canım?Bakalim artik.vitaminler yaparmi acaba ya??yoksa bska biseymi Allah korusun ;(
kendini böyle stresse salma yoksa kötü olur Allah korusun iyi düşün iyi olsun doktora gidiyormusun gidiyorsansa onada sor..ne zamandan beri bebek istiyorsunuz canım?
Yumurtlama da olabilir canım bak 2 gün önce de bende de oldu tek bir defa geldi şimdi yok. Yumurtlama döneminde olmama bağladım. Senin de yumurtlama gerçekleşiyor belki de, ki bu çok iyi bişey
Bir haftaya adet olursun sanki benimde oluyordu boyle eskiden.
Testi tekrarlaman gerekiyor bence... eksik anlatmissin, test yaptigini negatif oldugunu ama sabah cift cizgi gordugunu, testi tekrarlamadigini yazmamissin:)
Ayrica ilk testin uzerinden 10 gun gecti nerdeyse lekeler devam etti ama sen test yapmadin, belki ilk testte cikmadi... ben yerlesme oldugunu dusunuyorum hala
Aaa çift çizgi gördün mü hiç?Agzin bal yesin kizzz.))
Yapicam canim yarin tekrar.ama ckmicak biliom iste ;(
Selam kizlar.artik kk daki herkes benim pko oldugumu ve adetimin ilacla geldigini ogrendi sayemde)konu aca aca.ama gecenlerde bisiy oldu hic olmayan bisiy.3aya yaklasti gene adet olmuuorum.gectigimiz gunlerde sabah wcde peceteye gelen pembe lik beni sevindirdi.sukur dedim aylar sora ilk defa adet oluyorum.nasil sevindim.sora bu boyle kacgun surdu.bigun gorunuyo bigun yok.peceteye gelio.bu ne olabilir kizlar yaa?testte yaptim ama negatif.ayni dirumu yasayan varmi??birde ben endokrine gidiyorum vitamin aliyorum b 12 ve d vitamini.onlar yapmis olabilirmi?tsh ilaci seker hapida aliyorum...kolestrol ilacimda var.fikirlerinizi bekliyorum kizlar .....
Cnm once rahatsizliklarindan dolayi gecmis olsun bende tiroid hapi d vitamini folik asit hepsini ayni anda iciyordum ama bende hic adetimi etkilemedi. Yerlesme kanamasi bildigim kadariyla bu şekilde olmuyor ama sen emin olduktan sonra birde civan percemi cayi mi denesen