Ne bu şimdi adet mi baska bisey mi :((

Amin cnm benim.beni anlayan birilerjnin varligi bile mutlu ediyor beni..inan ki...benim adetim kizligimdan beri boyle asla gelmez ilac icmeden.ama busefer boyle olunca korktum.

Selamlar kızlar. Bende bir durum var 1 hafta sonra doktora gideceğim ama öncesinden sizden fikir almak istedim bu durumu yaşayan var mı merak ettim .
3,4 Aydır bebek istiyoruz. Ama planlama yapmadan akışına bırakmıştık ya tutarsa nasip diye. Neyse en son adet olduktan 10 gün sonra kanamam oldu . Önce krem rengi gittikçe pembe kırmızı ve kahverengi oldu . Regl gibi değil az az. Bende doktora gittim ve işte o zaman öğrendim pko olduğumu. İncilerimi gördüm ultrasondan :) tabi dünya başıma yıkıldı. Şimdi 15 gündür az az kanama devam ediyor kahverengi ve günlük pedi doldurmuyor o derece. 2 gün oluyor 1 gün ara. 3 gün oluyor 2 gün ara. Acaba bu kistlerin atılmasından dolayı olan bir kanama mı ?
Böyle bişi yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…