Ne bu şimdi adet mi baska bisey mi :((

Bitanem inşallah hamilesindir bende zamanında umutlanıp çok test yapmıstım ınsan artık sonucu negatıf cıkacak dıye bosuna umutlanmak ıstemıyor senı cok ıyı anlıyorum ben garıp garıp seyler canım cekınce dırekt kan yaptırmıstım ılk kez ve 820'yi gormustum darısı senın ve ellerini açıp tüm isteyenlerin başına ablamda pko benim evelendıkten 2 ay sonra hamıle kaldı nasip bende pko yok ama 4.senemde hamıle kalmıstım korunmadıgım halde inşallah dileklerin kabul olur. Ablamda bir ara 6 ay görmedi adet bekarken karnı hep şiş olurdu çok düzensizdi adeti. Banada çok soruyorlardı bebek varmı bebek vaarmı aglayasım geliyordu 4.senem bitti ben anca hamile kaldım rabbim tüm isteyelerin kucagını boş koymasın amin.

Amin cnm benim.beni anlayan birilerjnin varligi bile mutlu ediyor beni..inan ki...benim adetim kizligimdan beri boyle asla gelmez ilac icmeden.ama busefer boyle olunca korktum.

Selamlar kızlar. Bende bir durum var 1 hafta sonra doktora gideceğim ama öncesinden sizden fikir almak istedim bu durumu yaşayan var mı merak ettim .
3,4 Aydır bebek istiyoruz. Ama planlama yapmadan akışına bırakmıştık ya tutarsa nasip diye. Neyse en son adet olduktan 10 gün sonra kanamam oldu . Önce krem rengi gittikçe pembe kırmızı ve kahverengi oldu . Regl gibi değil az az. Bende doktora gittim ve işte o zaman öğrendim pko olduğumu. İncilerimi gördüm ultrasondan :) tabi dünya başıma yıkıldı. Şimdi 15 gündür az az kanama devam ediyor kahverengi ve günlük pedi doldurmuyor o derece. 2 gün oluyor 1 gün ara. 3 gün oluyor 2 gün ara. Acaba bu kistlerin atılmasından dolayı olan bir kanama mı ?
Böyle bişi yaşayan var mı?

X