ne bu kiskanclik yaa

Kızlar ben eşimin şunu giyme dediği şeyi gerçekten giymem ikiletmeden çıkarırım çünkü güveniyorum ya yakismamistir ya yanımda rahatsiz olacak boyutta bir açıklığı filan vardır.
Ama ayrıntı şurda eşim bunu kiskancliktan yapmaz gerçekten bir sorun vardır kıyafette bunu biliyorum.o yüzden hiç sorun etmem.
Mesela adam diyor ben rahatsız olurum lütfen giyme.ya caput için niye kırgınlık olsun.

he haklısın de geç sonra bildiğini oku bunlar böyle kendilerinin hep doğruyu bildiklerini sanıyorlar işte tamam hayatım de sen istediğini giy bak anlamayacak bile bence.

Bu sondu galibaki boyle fenalik geldi çünkü.Ama kararliyim giycem artik o olmadigi zaman ama bu seferde hakkini helal etmem diyor. Kendi haftada 2 birasini aksatmaz ama.Ben ona karisiyor muyum. Buysa her şeye laf

ayy aynı benim eski erkek arkadaşım bana normal tshırt giydirmezdi göğüslerim belli oluyormuş evlenince kot giyemezssin üstüne uzun giyeceksin derdi sonra ben tesettüre girdim(onun için değil içimden geldiği için) bu seferde neden kapandın evlenince kapansaydın diye kavga çıkardı ya bunlar ne istediğini bilmiyor.

Ben 8 senelik evliyim. Aynı durum bende de var benim eşimde çok kıskançtı, koyu renk ruj dahil, askılı badi, kısa etek, tayt kesinlikle giyemiyordum. Hayır annesi ablası istedikleri gibi giyiniyorlar ben niye diyordum onların kocaları karışsın bana ne diyordu Derken zamanla alıştıra alıştıra birden değil açık ton rujdan zamanla koyulaştırarak, şimdi alıştı (yani gögüslerim dışarıda gezmiyorum tabi) giydiğime , sürdüğüme bir şey demiyor. Tabi bende çok abartı giyinmeyi pek sevmem. Zaman gerekiyor bazı şeyler için . Birbirinizi üzmeye hiç gerek yok kendini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…