ne bu kiskanclik yaa

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
Annem geçenlerde bana bir elbise almis su uzun esnek olanlardan dar değil ve çok rahat. Artik pantolon vs. rahat olmuyor benim için malum hamilelik kocaman göbek .. Denedim akşam esimde ben bunu disarda giydirmem sana demesiyle sinirler altüst tabi. Kaç kere ayni şeyi yapiyor tahammül sinirlarimi asmaya başladı artik. Yahu ben ne giyim disarda allah askina onu giyemezsin bunu giyemezsin nedir bu ya. Kalcan belli sunun belli,iyide zaten dediği gibi bariz belli olsa ben giymem zaten disarda. pantolonla da zaten olmuyorki hamile pantolonu üstelik ama yinede asagi bolum sıkıyor. .Hayir muhafazakar da değil yani. Kim bakacak arti karni burnunda kadina. Anlamıyorum esimi gidip bogasim var. Ne yapimde bu adami bu huyundan vazgecirebilirim .

Ben olsam hic sallamam sanirim ya. Sadece bu elbiseye de ozel degil anladigim kadariyla. Surekli onu giyme bunu giyme diyormus. Ay icim daraldi.

Hamilesin hicbiseyin olmiycahini bilmiyo mu bu adam. Ben olsam o zaman ciplak cikarim derdim. Kudursun banane. Cok biliuosa bulsun kiyafet de getirsin. Ben de cok sinir oldum suan

mantiksiz olan sey pantalonun hatlarini uzun elbiseden daha cok belirgin etmesi

bilemedim, oturup sakin kafayla konusmak gerek
hani bi yere gidilirken ayak üstü degilde sakin sakin, derdi neymis ögrenmek lazim

hep böylemiydi yoksa sonradanmi basladi asiri kiskanclik?

Bu sondu galibaki boyle fenalik geldi çünkü.Ama kararliyim giycem artik o olmadigi zaman ama bu seferde hakkini helal etmem diyor. Kendi haftada 2 birasini aksatmaz ama.Ben ona karisiyor muyum. Buysa her şeye laf

Sevgiliyken nisanliyken böyle değildi evlendim boyle oldu. Hamile olunca da daha fazla olmaya başladı benim Esim tersten gidiyor

aynısını siz de ona yapın, giydiği herşeye müdahale edin, eminim; ben erkeğim, bana kim bakar diyecektir. siz de ona bende hamileyim, bana bu halde kim baksın, azıcık empati yap deyin. belki biraz anlar halden.

Hayatım o zaman rahat edebileceğim elbiseleri gel birlikte seçelim der alışverişe çıkarırdım ben olsam...

aynısını siz de ona yapın, giydiği herşeye müdahale edin, eminim; ben erkeğim, bana kim bakar diyecektir. siz de ona bende hamileyim, bana bu halde kim baksın, azıcık empati yap deyin. belki biraz anlar halden.
İsin kötüsü bunu zaten yapiyorum. O da hak veriyor değiştiriyor. Ama ben kiskanclikla yapmiyorum arada ki fark bu. Birazdan konusucam bakalim

Sevgiliyken nisanliyken böyle değildi evlendim boyle oldu. Hamile olunca da daha fazla olmaya başladı benim Esim tersten gidiyor

ilk cümleyi okurken bende bu adam tersten baslamis dedim :)
dedigim gibi, bazen sadece oturup konusmak cok faydali olabiliyor

bide fazla söz hakki tanimayacaksin. eski esimden biliyorum, nisanliyken felan bi kac defa karismaya kalkti, vidi vidi basinin etini yedim ne karisiyorsun ne var üstümde diye.
nerde nasil giyinecegini bildikten sonra kusura bakmasin kimse

Hamilesn neyle rahat ediyosan onu giyiceksn cnm..benimkide hamileyken tayt giymeme karisrdi o da hamile tayti zaten ustume hcbsey olmuyo vidi vidi knusuyodu..bigun ustume zaten bsey olmuyo canim burnumda surekli ayni seyleri giyiyorm konusup durma dedm sustuama hala onunla alisverise gitmekten nefret ederim ona buna bi kulp bulur cunku..sende sakince konus baktin hala devam ediyo tavrini koy benim taktik sanada yararli olur belki

benim eşim kıskanç bir adam değil...
olsa bile hayatta dışarıya yansıtmaz...
(bunu da daha geçen gün anladım)
ama hamile kaldığımdan beri bi değişik...
bu işler hormonla ilgili ben bunu anladım...
herhqlde bir hormonu salgılıyorsan ,kıskanılıyorsun

Ayy hayatta en gıcık kaptığım şey kıyafete karışılmasıdır. Siz de inatla istediğiniz gibi giyinin. Onun ki inatsa sizinki de inat olsun bayan.

Aynen benim durumda oyle alisverise cikariz cikart bunu hemen der. Bende nefret ediyorum birlikte alisveris yapmaktan. Bugunde ruyasinda gormus o elbiseyle facee resim koymustun gebertecektim seni nerdeyse diyor Aglanacak halime guluyorum cok bunaldim

bence sen ona beraber alışverişe çıkalım canım seninle beraber alalım kıyafetlerimi ikimizinde içine sinsin falan yap...belki yumuşar bi dönem sonrada seninle sürekli gelemeyeceği için rahat bırakır.

Eşim bana karışmaz ama genel olarak biri işime karışıyorsa, burnumun dikine gitmek gibi bir adetim olduğundan, size verebileceğim tek tavsiye, ne giymek istiyorsanız giyin, bunu kabullenmek zorunda olduğunu da eşinize anlatın. Anlamıyorsa da keyfi bilir. Çıplak, teşhirci bir şekilde dolaşıyor değilsiniz herhalde, ne giymeniz gerektiğinin sınırlarını ancak siz belirlersiniz.
Sinir oluyorum böyle muhabbetlere, sanki kadının kendi aklı yok, bir de sanki sokağa çıkmak için kocasından izin almak zorunda da, yok ben seni böyle dışarı çıkarmam, şöyle gezdirmem muhabbetlerine maruz kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…