- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Annem geçenlerde bana bir elbise almis su uzun esnek olanlardan dar değil ve çok rahat. Artik pantolon vs. rahat olmuyor benim için malum hamilelik kocaman göbek .. Denedim akşam esimde ben bunu disarda giydirmem sana demesiyle sinirler altüst tabi. Kaç kere ayni şeyi yapiyor tahammül sinirlarimi asmaya başladı artik. Yahu ben ne giyim disarda allah askina onu giyemezsin bunu giyemezsin nedir bu ya. Kalcan belli sunun belli,iyide zaten dediği gibi bariz belli olsa ben giymem zaten disarda. pantolonla da zaten olmuyorki hamile pantolonu üstelik ama yinede asagi bolum sıkıyor. .Hayir muhafazakar da değil yani. Kim bakacak arti karni burnunda kadina. Anlamıyorum esimi gidip bogasim var. Ne yapimde bu adami bu huyundan vazgecirebilirim .
Sevgiliyken nisanliyken böyle değildi evlendim boyle oldu. Hamile olunca da daha fazla olmaya başladı benim Esim tersten gidiyormantiksiz olan sey pantalonun hatlarini uzun elbiseden daha cok belirgin etmesi
bilemedim, oturup sakin kafayla konusmak gerek
hani bi yere gidilirken ayak üstü degilde sakin sakin, derdi neymis ögrenmek lazim
hep böylemiydi yoksa sonradanmi basladi asiri kiskanclik?
Hayatım o zaman rahat edebileceğim elbiseleri gel birlikte seçelim der alışverişe çıkarırdım ben olsam...Annem geçenlerde bana bir elbise almis su uzun esnek olanlardan dar değil ve çok rahat. Artik pantolon vs. rahat olmuyor benim için malum hamilelik kocaman göbek .. Denedim akşam esimde ben bunu disarda giydirmem sana demesiyle sinirler altüst tabi. Kaç kere ayni şeyi yapiyor tahammül sinirlarimi asmaya başladı artik. Yahu ben ne giyim disarda allah askina onu giyemezsin bunu giyemezsin nedir bu ya. Kalcan belli sunun belli,iyide zaten dediği gibi bariz belli olsa ben giymem zaten disarda. pantolonla da zaten olmuyorki hamile pantolonu üstelik ama yinede asagi bolum sıkıyor. .Hayir muhafazakar da değil yani. Kim bakacak arti karni burnunda kadina. Anlamıyorum esimi gidip bogasim var. Ne yapimde bu adami bu huyundan vazgecirebilirim .
İsin kötüsü bunu zaten yapiyorum. O da hak veriyor değiştiriyor. Ama ben kiskanclikla yapmiyorum arada ki fark bu. Birazdan konusucam bakalimaynısını siz de ona yapın, giydiği herşeye müdahale edin, eminim; ben erkeğim, bana kim bakar diyecektir. siz de ona bende hamileyim, bana bu halde kim baksın, azıcık empati yap deyin. belki biraz anlar halden.
Sevgiliyken nisanliyken böyle değildi evlendim boyle oldu. Hamile olunca da daha fazla olmaya başladı benim Esim tersten gidiyor
Aynen benim durumda oyle alisverise cikariz cikart bunu hemen der. Bende nefret ediyorum birlikte alisveris yapmaktan. Bugunde ruyasinda gormus o elbiseyle facee resim koymustun gebertecektim seni nerdeyse diyorangysangel316 .!.:Hamilesn neyle rahat ediyosan onu giyiceksn cnm..benimkide hamileyken tayt giymeme karisrdi o da hamile tayti zaten ustume hcbsey olmuyo vidi vidi knusuyodu..bigun ustume zaten bsey olmuyo canim burnumda surekli ayni seyleri giyiyorm konusup durma dedm sustuama hala onunla alisverise gitmekten nefret ederim ona buna bi kulp bulur cunku..sende sakince konus baktin hala devam ediyo tavrini koy benim taktik sanada yararli olur belki