• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bir işim ne arkadaşım ne bir hobim var kimseye anlatamıyorum akıla ihtiyacım var

hahamma1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
4
0
1
20
Merhabalar 20 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ama başvuru yaptığım hiçbi yerden dönüş alamıyorum 1 yıldır işsizim tüm arkadaşlarım şehir dışındalar okuyorlar nadir iletişim kuruyoruz hiçbir hobim yok çok yanlızım bütün gün evde depresif bir şekilde yatıyorum depresyondayım resmen hayattan zevk almıyorum bomboş geliyor sanki herkes bir şeyleri başarmış bir uğraşları var bir tek ben ortada kalmışım gibi hissediyorum bana iyi gelicek akıla ihtiyacım var

Merhabalar 20 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ama başvuru yaptığım hiçbi yerden dönüş alamıyorum 1 yıldır işsizim tüm arkadaşlarım şehir dışındalar okuyorlar nadir iletişim kuruyoruz hiçbir hobim yok çok yanlızım bütün gün evde depresif bir şekilde yatıyorum depresyondayım resmen hayattan zevk almıyorum bomboş geliyor sanki herkes bir şeyleri başarmış bir uğraşları var bir tek ben ortada kalmışım gibi hissediyorum bana iyi gelicek akıla ihtiyacım var
Bölüm nedir

Bütün gün yatmayın madem işiniz yok bölümünuz olmasa da geçici bir iş bulun hiçbir şey yapamıyorsaniz evde annenize yardım edin boş yatmaktan iyidir

Grafik tasarım mezunuyum
Geçen bir arkaşla konuştum oda aynı şeyden yakınmıştı iş bulamadım diye tabi yaşadığınız yerde önemli büyük şehir olsa o kadar zorlanmazsınız belkide.
Ayrıca boşta kalmamak için başka bir işe yönelseniz mesleğe yakın hem para kazanıp hemde arkadaş edinirsiniz.

Mezuniyet döneminden sonra bu hislere kapılman normal lakin kendine farklı şeyler katacak kurslara gidebilirsin.
Ya da bir dönem bir şeyleri daha iyi öğrenmek adına sana iş göstermeleri için çeşitli firmalarla düşük ücret karşılığı ya da sigorta karşılığı çok degil bir 6 ay en azından kendini dene ve gör.
Bazen o bölümün mezunu olmakla yaptıgın iş seni memmun etmeyebilir.
Yine de tercih edilebilir eleman statüsüne erişmek istiyorsan gerçek manada tecrübe ki daha çok küçüksün zamanla oluşacak ve kendine iş alanında yarayacak çeşitli kurslara bir baş vur bakalım

Geçen bir arkaşla konuştum oda aynı şeyden yakınmıştı iş bulamadım diye tabi yaşadığınız yerde önemli büyük şehir olsa o kadar zorlanmazsınız belkide.
Ayrıca boşta kalmamak için başka bir işe yönelseniz mesleğe yakın hem para kazanıp hemde arkadaş edinirsiniz.
İstanbulda yaşıyorum başvurduğum bir yerin bana teklifi 7 gün çalışma 7 bin tl para ayrıca orda grafiker bir kızla konuştuğumda psikolojisinin orada yoğunluktan dolayı bozulduğunu ve o da işten ayrılmak istediğini söylemişti o yüzden göz göre göre zaten bozuk olan psikolojimi daha da mahveder böyle bir iş

20 yaşındasın genceciksin ben senin yerinde olsam 2 senelik sağlık bölümü okur 22 yaşımda bitirir hemen atanırım mezun olunca sağlıkçı alımları çok oluyor asla işsiz kalmazsın.Cebinde para olunca sosyallikte olur aşkta işte her şeye sahip olursun .Bence bunu bi düşün .Tamam okuduğun bölüm de güzel ama Türkiye’de belli başlı şeyler harici asla iş yok .Kimse sevdiği mesleği yapmıyor işsiz kalmamak icin .Ama düzenli iyi bi maddi gelir olunca sevmediğin mesleği bile seversin.Yoksa bende güya çok sevdiğim meslekte kuş kadar azıcık maaşla çalıştım şuan mesleğimden nefret nefret ediyorum.Çünkü karnımı doyurmuyor yemişim sevmesini.

20 yaşındasın genceciksin ben senin yerinde olsam 2 senelik sağlık bölümü okur 22 yaşımda bitirir hemen atanırım mezun olunca sağlıkçı alımları çok oluyor asla işsiz kalmazsın.Cebinde para olunca sosyallikte olur aşkta işte her şeye sahip olursun .Bence bunu bi düşün .Tamam okuduğun bölüm de güzel ama Türkiye’de belli başlı şeyler harici asla iş yok .Kimse sevdiği mesleği yapmıyor işsiz kalmamak icin .Ama düzenli iyi bi maddi gelir olunca sevmediğin mesleği bile seversin.Yoksa bende güya çok sevdiğim meslekte kuş kadar azıcık maaşla çalıştım şuan mesleğimden nefret nefret ediyorum.Çünkü karnımı doyurmuyor yemişim sevmesin
20 yaşındasın genceciksin ben senin yerinde olsam 2 senelik sağlık bölümü okur 22 yaşımda bitirir hemen atanırım mezun olunca sağlıkçı alımları çok oluyor asla işsiz kalmazsın.Cebinde para olunca sosyallikte olur aşkta işte her şeye sahip olursun .Bence bunu bi düşün .Tamam okuduğun bölüm de güzel ama Türkiye’de belli başlı şeyler harici asla iş yok .Kimse sevdiği mesleği yapmıyor işsiz kalmamak icin .Ama düzenli iyi bi maddi gelir olunca sevmediğin mesleği bile seversin.Yoksa bende güya çok sevdiğim meslekte kuş kadar azıcık maaşla çalıştım şuan mesleğimden nefret nefret ediyorum.Çünkü karnımı doyurmuyor yemişim sevmesin
Hangi bölümü önerirsin mesela çünkü gerçekten kendi alanımda umudumu yitirdim neredeyse artık gerçekten bir hedef koyup o alanda ilerlemek istiyorum

Hangi bölümü önerirsin mesela çünkü gerçekten kendi alanımda umudumu yitirdim neredeyse artık gerçekten bir hedef koyup o alanda ilerlemek istiyorum
Mesela diş protez teknikeri baktığımda kpss den 76 puan alan kişi İstanbul’a atanmış ve kpssden bu puanı almak emin ol kolay hayatın kurtulur yani.Daha detaylı araştır derim sağlıkçı olursan asla aç kalmazsın bir sürü 2 senelik bölüm var sağlık alanıyla ilgili .

Dgs çalış bir yandan da kpss halkla ilişkiler okudu arkadaşımın ablası 2 yıllık atandı

Back