• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne benden kadın ne ondan koca olur. Artık anladım...

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
466
70
298
Trabzon
1,5 yıllık evliyim ama eşimle sürekli bir didişme halindeyiz bi konuşmamızda deliler gibi aşığız bi konuşmamızda tam tersi...eşim başka bir şehirde çalşıyor yazın gelecek yanıma.dün akşam konuşurken eşime dedim ki daha öncelerde de sürekli dile getirmiştim laf arasında.tabu diye bir oyun var bilenler vardır ben o oyunu çok seviyorum almak istiyorum biraz pahalı 87 TL olduğu ve 4 kişiyle oynandığı için alıp almamakta kararsızdım.dün konuşurken eşime dedim ki bana tabu alsana canım yaa dedim. o da dedi ki sen kendin alsana dedi.ben de çalışıyorum bu arada ben de bozuldum tabi.kısa süreli sustum o da sustu sonra da ben hangisini istediğini nerden bıleyım yok beraber alırız felan dedi tabi küstüğümü anladığı için toparlamaya çalıştı.ben alındım ama neyse bişey demedım ama alındım sonra konuşma devam ederken başka şeylerden konuşmaya başladık o konu içimde kaldı tabı ben sana küstüm felan dedim o da hiiç sormadı konuyu değiştirmeye çalıştı neden küstün felan demedi çünkü anladı kırıldığımı.sonra kapatınca da mesaj attım ben sana küstüm hiç sormadın felan dıye hıç aramadı tekrar.sabah da ben nöbetten geldiğim için saat 9 da geldım yattım bu da benı saat 10 da aramış annemler açmış uyuduğumu söylemiş saat 13:00 te de ben aradım konuştuk arkadaşlarıyla geziyormuş saat 16:00 oldu hala aramadı beni ben de aradım napıyosun dıye hala gezıyormuş sonra napıyosun kalktın mı dıyor ben de dalga mı geçiyorsun saat 13:00 te konuştuk ya kaltığımı bilmiyor musun da hala kalktın mı dıyosun dedim sinirlendim hani insan konusacak bısey bulamaz da sorar ya bunlar basıt seyler ama sınırlendım ıste.ne bıleyım unuttum kalktığını yok ben yorgunum demişim belki yıne yatmışımdır saçma sapan cevaplar verdi. sonra dün akşamdan bei ne oluyor felan dedi ben de ne olacak sen bana boyle dedin dedim.sonra beni anlasın dıye dedim ki.mesela dedim sen çay yapmayı biliyorsun peki çayı gidip kendin alman mı yoksa benim sana getirmem mi hoşuna gider dedim sırf akşam ne kadar kırıldığımı anlasın dıye ne dese beğenirsiniz. ZATEN GENELDE KENDİ ÇAYIMI KENDİM ALDIĞIM İÇİN DEDİ.ben artık ne dıyeceğimi bilemedim ağalayarak kapattım yazıklar olsun dedim..daha da aramadı ne yapacağım ben bu adamla bimiyorum.ben işteyken o evde olduğu zaman yemek felan yapar ama çayı hep ben yaparım getiririm de kendı aldığı da olur bu söylediğine çok kırıldım ne yapayım çok mu abartmışım eşim neden bmyle davranıyor biz normal bi karı-koca gibi davranamayack mıyız

Bence sız hala sevgılılık modunda kalmıssınız. Bır tabu yuzunden ne sızın bu kadar olay yaratmanıza gerek var ne de eşinizin böyle yapmasına gerek var..

canım sen kaç yaşındasın, sorununu küçümsemek için söylemiyorum inan ki yanlış anlama ama yazdıkların çok komik geldi bunun için insan ağlar mı?zaten demişsin yemeği bazen o yapar diye seni küçümsemek isterse zaten böyle şeyler yapmaz

canım sen kaç yaşındasın, sorununu küçümsemek için söylemiyorum inan ki yanlış anlama ama yazdıkların çok komik geldi bunun için insan ağlar mı?zaten demişsin yemeği bazen o yapar diye seni küçümsemek isterse zaten böyle şeyler yapmaz

26 yaşındayım aslında sorum küçük gibi duruyor ama benim için büyük.o şuan kendi orada yaşıyor ben de ailemle o aldığı parayı kendi harcıyor ben de burda kendım harcıyorum.sankı herkes kendı parasını harcar gıbı yanı beni karısı gıbı göremediğin düşünüyorum hala.çalışıyorum tamam ama eşim olduğunu da hıssetmek ıstıyorum bi arkadaş gıbıyız.yanı senın paran var sana ne alacam demeye getırdı ben buna bozuldum

1,5 yıllık evliliğinizde hep mi farklı şehirlerdeydiniz?Hani uzun süre aynı evi paylaşmadıysanız o hala bekar erkek modundan kurtulamamış olabilir.
Ama genel olarak basit didişmeler gibi geldi bana sizin konunuz, yani öyle ufak tefek atışmalar her evlilikte oluyor.

Ha hediye olarak tabu istemişsiniz, algılayamamış sen al filan demiş, o baltalık çoğu erkekte var.

Son düzenleme:
başlık çok yerinde olmuş tüm olay bu paragraftan ibaretse, bide evliliğiniz 1.5 yıllık ve siz bu süre zarfında hep ayrıysanız neden evlendiniz ki

1,5 yıllık evliliğinizde hep mi farklı şehirlerdeydiniz?Hani uzun süre aynı evi paylaşmadıysanız o hala bekar erkek modundan kurtulamamış olabilir.
Ama genel olarak basit didişmeler gibi geldi bana sizin konunuz, yani öyle ufak tefek atışmalar her evlilikte oluyor.

Ha hediye olarak tabu istemişsiniz, algılayamamış sen al filan demiş, o baltalık çoğu erkekte var.

1 yıl 8 aydır evliyiz 10 ay aynı evde yaşadık 1 ay önce askerden geldi.şuanda da başka şehirde yazın gelecek.ben istiyorum kı diğer kadınlar nasıl eşlerinin parasını harcıyor benim param olsa bıle onun parasını harcamak ıstıyoum bu duyguyu tatmak ıstıyorum hiç tadamadım çünkü

başlık çok yerinde olmuş tüm olay bu paragraftan ibaretse, bide evliliğiniz 1.5 yıllık ve siz bu süre zarfında hep ayrıysanız neden evlendiniz ki

ilk 10 ay aynı evdeydık eşim askere gıttığı için ayrı kaldık askere ben gidemedeğim için mecburen ayrıldık yanı.askere gırmedi dıye evlenmesemıydım.şuanda da 1 ay eksik çalışması olduğu için tayı ısteyemedı ancak yazın ısteyecekk

bana da basit bi sorun gibi geldi, hem siz abartıyosunuz hem de eşinizde biraz her erkekte olduğu gibi odunluk var :)
bana da eşim bazen kendin al,ben ne bileyim neyi alacağını falan der, ben de iyi madem ben bakarım derim, alınma durumu olmaz. eşin yemek bile yapıyomuş,bu çoğu erkekte olmayan bi durum, benimki hayatta yapmaz, bend e çalışıyorum ama... bunu da sorun asla yapmamdım yapmam da,herkes eşine göre davranmalı, eşini değiştirmeye çalışmamamlısın , onun karakterini beğenip evlendiğimize göre..o da bizi değiştirmek istememeli... herkes eşinin hangi durumda nasıl tavır göstereceğini bilirse hayat daha eğlenceli olacaktır. kolaylıklar diliyorum...

Burada karı-koca olamayacak nasıl bir sorun var anlayamadım ki ben?
Yani ufak tefek atışmalar, adam da anlayamamış zaten sanırım meselenin ne olduğunu :1: rahatlayın biraz bence, dert denemez bu anlattıklarınıza. :31:

benim eski kocamda öyleydi, ayrı yerdeydik bizde ayrı olunca tartışmalar oluyor tabi, herkes kendi parasını harcıyordu
hiç para falan göndermezdi bana maaşım güzel çok şükür ama nezaketen bile sormuyordu
belki bu ay fazla harcamışsındır bir ihtiyacın olmuştur paran bitti mi diye hiç sormazdı
tek dediği çok iyi kazanıyorsun sana yeter,
bence evlilik de böyle olmamalı, eş de böyle olmamalı ama bir araya gelince düzelir belki, sonu benimki gibi bitmesin de:)

1,5 yıllık evliyim ama eşimle sürekli bir didişme halindeyiz bi konuşmamızda deliler gibi aşığız bi konuşmamızda tam tersi...eşim başka bir şehirde çalşıyor yazın gelecek yanıma.dün akşam konuşurken eşime dedim ki daha öncelerde de sürekli dile getirmiştim laf arasında.tabu diye bir oyun var bilenler vardır ben o oyunu çok seviyorum almak istiyorum biraz pahalı 87 TL olduğu ve 4 kişiyle oynandığı için alıp almamakta kararsızdım.dün konuşurken eşime dedim ki bana tabu alsana canım yaa dedim. o da dedi ki sen kendin alsana dedi.ben de çalışıyorum bu arada ben de bozuldum tabi.kısa süreli sustum o da sustu sonra da ben hangisini istediğini nerden bıleyım yok beraber alırız felan dedi tabi küstüğümü anladığı için toparlamaya çalıştı.ben alındım ama neyse bişey demedım ama alındım sonra konuşma devam ederken başka şeylerden konuşmaya başladık o konu içimde kaldı tabı ben sana küstüm felan dedim o da hiiç sormadı konuyu değiştirmeye çalıştı neden küstün felan demedi çünkü anladı kırıldığımı.sonra kapatınca da mesaj attım ben sana küstüm hiç sormadın felan dıye hıç aramadı tekrar.sabah da ben nöbetten geldiğim için saat 9 da geldım yattım bu da benı saat 10 da aramış annemler açmış uyuduğumu söylemiş saat 13:00 te de ben aradım konuştuk arkadaşlarıyla geziyormuş saat 16:00 oldu hala aramadı beni ben de aradım napıyosun dıye hala gezıyormuş sonra napıyosun kalktın mı dıyor ben de dalga mı geçiyorsun saat 13:00 te konuştuk ya kaltığımı bilmiyor musun da hala kalktın mı dıyosun dedim sinirlendim hani insan konusacak bısey bulamaz da sorar ya bunlar basıt seyler ama sınırlendım ıste.ne bıleyım unuttum kalktığını yok ben yorgunum demişim belki yıne yatmışımdır saçma sapan cevaplar verdi. sonra dün akşamdan bei ne oluyor felan dedi ben de ne olacak sen bana boyle dedin dedim.sonra beni anlasın dıye dedim ki.mesela dedim sen çay yapmayı biliyorsun peki çayı gidip kendin alman mı yoksa benim sana getirmem mi hoşuna gider dedim sırf akşam ne kadar kırıldığımı anlasın dıye ne dese beğenirsiniz. ZATEN GENELDE KENDİ ÇAYIMI KENDİM ALDIĞIM İÇİN DEDİ.ben artık ne dıyeceğimi bilemedim ağalayarak kapattım yazıklar olsun dedim..daha da aramadı ne yapacağım ben bu adamla bimiyorum.ben işteyken o evde olduğu zaman yemek felan yapar ama çayı hep ben yaparım getiririm de kendı aldığı da olur bu söylediğine çok kırıldım ne yapayım çok mu abartmışım eşim neden bmyle davranıyor biz normal bi karı-koca gibi davranamayack mıyız

Aynı şehirde yaşamaya başladığınız an bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum :16: uzun süreli bir birliktelik yaşayıp sonra evlendiyseniz sevgililik modundan çıkmak biraz zor oluyor kendimden biliyorum :) zamanla her şey yoluna girer inşallah, bunaltma kendini canım..

ahhaahhaaa başlık tam benlik olmuş ama:27::52:
o da bişey mi..ben benimkine niye ben kalktığım saate kalkmıyosun diye girişirim o da gönlümü snackers çikolatayla alır :1::1::1:

ne zaman evli bir çift gibi davranmaya başlayacağız bilmiyorum istiyorum kı sorsun ben bile ona askerdeyken para gönderdim.bilmiyorum sankı senın paran yok mu sanki sen neden almıyorsun demeye getırdı gıbı geldı kı dedi de ama benım zoruma gıden sankı ben ona hıc cay getırmıyor muşum gibi davrandı ona çok kızdım.odunluktan çok cimrilikten ve bana para harcamak ıstememesınden kaynaklı bence bilmiyorum.en çok kızdığım çalışmaya gelınce kadın erkek dıye bısey yok ama harcamaya gelınce para ıstemeye gelınce sen kadınsın sus otur ne güzel

ne zaman evli bir çift gibi davranmaya başlayacağız bilmiyorum istiyorum kı sorsun ben bile ona askerdeyken para gönderdim.bilmiyorum sankı senın paran yok mu sanki sen neden almıyorsun demeye getırdı gıbı geldı kı dedi de ama benım zoruma gıden sankı ben ona hıc cay getırmıyor muşum gibi davrandı ona çok kızdım.odunluktan çok cimrilikten ve bana para harcamak ıstememesınden kaynaklı bence bilmiyorum.en çok kızdığım çalışmaya gelınce kadın erkek dıye bısey yok ama harcamaya gelınce para ıstemeye gelınce
sen kadınsın sus otur ne güzel
aslında evet kaba davrandı....
bende para olmasına rağmen eşimden bişey istiycem ve almiycak öyle mi? yok öyle bir dünya...
ama eşinin yapısıyla da alakalı bu..sevgiliyken de böyleymiydi..yoksa gönlünü hoş tutmak adına herşeyi yaparmıydı?

Bana kari-kocadan cok iki sevgilinin tartismasiymis gibi geldi.Bunlar sevgililikte bile basit sayilabilecek sebepler.Ilerde daha buyuk sorunlariniz oldugunda ne olacak peki ? Yanlis anlamayin ben yargilamiyorum her iliski yada evlilik kendine hastir ama insan merak ediyor.

canim uzakliktan dolayi sevgili modunda olan seyler

insallah birlikte oldugunuzda hersey daha farkli olur inan

biran kendimi gördüm gibi oldum yani benim gibi sizde detaylara çıok takıyorsunuz ben artık takılmıyorum,takıldıkça hem kendimi hemde eşimi yıprattığımı gördüm herşeyi akışına bıraktım ben ve çokda mutluyum sizde öyle yapın detaylara takılmayın,çok abrtılacak bir problemde değil uzatmayın,eşiniz uzatıp tartışmamak için konuyu kapatmak istemiş olabilir,birde ayrı yerlerde olmanızında etkisi var biran önce eğer yapabiliyorsanız uzakta değilde aynı evli çiftler gibi birlikte oturun..

Okuduğum ilk mesajınızda sanırım önemli bişey var diye sonuna kadar dikkatlice okudum,
sonraki mesajlarınızda da olayın başka bir boyutu olabileceğni anlamak için yine okudum,
ama kusura bakmayın da bu mudur yani olay,
yok çayını koymak,yok mesaj atmak atmamak,parasını harcamak istememek falan,,
İnsanlar nelerle uğraşıyor,siz nelere kafa takıyorsunuz..
Sanırım hakikaten karı-koca değilsiniz,bu şekilde olmaz da zaten..

Back