- Konu Sahibi Trabzonlu60
1,5 yıllık evliyim ama eşimle sürekli bir didişme halindeyiz bi konuşmamızda deliler gibi aşığız bi konuşmamızda tam tersi...eşim başka bir şehirde çalşıyor yazın gelecek yanıma.dün akşam konuşurken eşime dedim ki daha öncelerde de sürekli dile getirmiştim laf arasında.tabu diye bir oyun var bilenler vardır ben o oyunu çok seviyorum almak istiyorum biraz pahalı 87 TL olduğu ve 4 kişiyle oynandığı için alıp almamakta kararsızdım.dün konuşurken eşime dedim ki bana tabu alsana canım yaa dedim. o da dedi ki sen kendin alsana dedi.ben de çalışıyorum bu arada ben de bozuldum tabi.kısa süreli sustum o da sustu sonra da ben hangisini istediğini nerden bıleyım yok beraber alırız felan dedi tabi küstüğümü anladığı için toparlamaya çalıştı.ben alındım ama neyse bişey demedım ama alındım sonra konuşma devam ederken başka şeylerden konuşmaya başladık o konu içimde kaldı tabı ben sana küstüm felan dedim o da hiiç sormadı konuyu değiştirmeye çalıştı neden küstün felan demedi çünkü anladı kırıldığımı.sonra kapatınca da mesaj attım ben sana küstüm hiç sormadın felan dıye hıç aramadı tekrar.sabah da ben nöbetten geldiğim için saat 9 da geldım yattım bu da benı saat 10 da aramış annemler açmış uyuduğumu söylemiş saat 13:00 te de ben aradım konuştuk arkadaşlarıyla geziyormuş saat 16:00 oldu hala aramadı beni ben de aradım napıyosun dıye hala gezıyormuş sonra napıyosun kalktın mı dıyor ben de dalga mı geçiyorsun saat 13:00 te konuştuk ya kaltığımı bilmiyor musun da hala kalktın mı dıyosun dedim sinirlendim hani insan konusacak bısey bulamaz da sorar ya bunlar basıt seyler ama sınırlendım ıste.ne bıleyım unuttum kalktığını yok ben yorgunum demişim belki yıne yatmışımdır saçma sapan cevaplar verdi. sonra dün akşamdan bei ne oluyor felan dedi ben de ne olacak sen bana boyle dedin dedim.sonra beni anlasın dıye dedim ki.mesela dedim sen çay yapmayı biliyorsun peki çayı gidip kendin alman mı yoksa benim sana getirmem mi hoşuna gider dedim sırf akşam ne kadar kırıldığımı anlasın dıye ne dese beğenirsiniz. ZATEN GENELDE KENDİ ÇAYIMI KENDİM ALDIĞIM İÇİN DEDİ.ben artık ne dıyeceğimi bilemedim ağalayarak kapattım yazıklar olsun dedim..daha da aramadı ne yapacağım ben bu adamla bimiyorum.ben işteyken o evde olduğu zaman yemek felan yapar ama çayı hep ben yaparım getiririm de kendı aldığı da olur bu söylediğine çok kırıldım ne yapayım çok mu abartmışım eşim neden bmyle davranıyor biz normal bi karı-koca gibi davranamayack mıyız